fabel basa jawa cekak

Blogsin Title » Blog Archive » Cerita Kancil Mencuri Timun...

Diterbitkan pada Saturday, 15 March 2014 Pukul 0.29

Incoming search terms: yhs-fh_lsonsw; cerita pendek bahasa jawa; cerita fabel dalam bahasa jawa; kumpulan cerkak bahasa jawa; cerita dalam bahasa jawa. Begitu juga dalam cerita Princess Rahmania yang pengasih dan 

Cerpen Bahasa Jawa: Romo Wage Lan Pak Wagu (1)

Diterbitkan pada Saturday, 17 January 2009 Pukul 23.01

Cerpen Bahasa jawa: Romo Wage lan Pak Wagu (1). Suwijing Meneng wae tags: blog bahasa jawa, blog basa jawa, cerkak Label: blog bahasa jawa, cerita cekak, cerita pendek bahasa jawa, cerkak fabel Kancil Mencuri Timun. Alkisah Sang Kancil yang baru saja diangkat jadi raja hutan kedatangan serombongan gajah yang bertamu sambil membawa anak mereka yang sakit Cerita cekak Bahasa jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu.

Kumpulan Cerita Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 6 April 2014 Pukul 20.30

Anda kesulitan menemukan cerita berbahasa jawa? Anda sudah menemukan tempat yang tepat. Karena kami akan menyajikan kumpulan cerita bahasa jawa yang sangat menarik dan sayang untuk Anda lewatkan. Cerita memang sudah 

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 20.26

fabel Bahasa jawa Ngapak. Kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Cerkak Basa Jawa: Mbak Irah Lan Rahasia Mas Wagenugraha

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 10.02

Wis suwe Mbak tukang cuci baju langganane Wagenugraha sing ayu kuwi gumun karo Wagenugraha. Amarga Wagenugraha kerep ngumbahi dhewe sebagian klambine. Kadang-kadang wayah bengi anggone ngumbahi, 

Nusantara: Kumpulan Cerita Pendek (cerkak) Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 23 December 2010 Pukul 13.54

KUMPULAN CERITA PENDEK (CERKAK) BAHASA jawa. MALING. Nalika sepedha motor sing ilang iku during ketemu, Pak Gendhon tanggaku sing brengose nilamprang kaya warok Ponorogo, kuwi tansah muring-muring.

Contoh Cerita Cerkak Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 22 April 2013 Pukul 7.47

Ora kaya biasane Pras lan Pandu sing kawentar minangka kanca raket iku meneng-menengan lan katon wis rong dina ora guneman , amarga kuwi Yudha sing bocah anyar pindahan saka kutha nanging uga kerep srawung 

Cerkak Bahasa Jawa: Ngunduh Bejo Amarga Tumindak...

Diterbitkan pada Monday, 2 June 2014 Pukul 21.57

Cerkak Bahasa jawa: Ngunduh Bejo Amarga Tumindak Sepele. Dino setu bengi akhir Mei, Shinichi bali Label: blog bahasa jawa, cerita cekak bahasa jawa, cerkak bahasa jawa fabel Kancil Mencuri Timun. Alkisah Sang Kancil yang baru saja diangkat jadi raja hutan kedatangan serombongan gajah yang bertamu sambil membawa anak mereka yang sakit Cerita cekak Bahasa jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X