What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Dongeng Fabel Bahasa Jawa Kancil Dadi Raja

Diterbitkan pada Wednesday, 12 August 2015 Pukul 17.00

dongeng fabel berbahasa jawa tentang si kancil dadi raja di hutan dapat kita simak bersama di bawah ini. Weruh rawuh Kancil sing dumadakan, singa banjur kaget lan ngomong "dasar kancil bodho. Ora ngerteni yen aku 

Hantoro: Fabel Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2014 Pukul 5.26

Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe cerita 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 April 2015 Pukul 7.00

Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake. Wulune katon edi, gawe resep kang padha nyawang. Mula ora sithik tangga-teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan ngadi salira.“Aku pengin supaya 

Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 24 November 2014 Pukul 0.18

Fabel Versi Bahasa Jawa Propolis mempunyai reaksi dengan kecepatan yang luar biasa. Reaksi / efek propolis untuk penyakit Kancil sing rumangsa luwih pinter lan cepet mlayune nuruti omonge Bulus. Mangka Bulus enggal miwiti mlayu, 

Cerita Fabel

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 3.13

Kancil Karo Monyet”. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dewe-dewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe drusila lan paling licik, arane Kancil. Kelicikane utek lan pintere ngomong nipu kanca batir. Kancil wis dikenal kaya Cerita Rakyat Bahasa Jawa “RORO JONGRANG”dalam "Bahasa Jawa". Kumpulan Fabeldalam "Tak Berkategori". Pidato Singkat Pasrah 

Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 8.54

Certia Bahasa Jawa Fabel - Kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan.

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 1 August 2015 Pukul 14.43

Nalika lagi enak-enak ngurogokke dongenge Kancil, dumadakan ana manuk wulune putih campur klawu, cucuke dowi, lan sikile uga dowi banget -- mencok ning kursi cedak stroller, terus ngeciwis ngajak ngobrol Altap. Fabel Kancil Mencuri Timun. Alkisah Sang Kancil yang baru saja diangkat jadi raja hutan kedatangan serombongan gajah yang bertamu sambil membawa anak mereka yang sakit Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan 

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 13.26

Fabel Bahasa Jawa Ngapak. Kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -