What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 13.26

Fabel Bahasa Jawa Ngapak. Kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 4.07

Dumadakan playune kandheg ing kali gedhe kang banjir, apa maneh wayahe wis surup lan isih udan deres. Kancil arep nyabrang ora wani, klintar-klinter golek dalan ora ana, arep nyabrang ora wani, amarga kaline amba lan banyune santer 

Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 8.54

Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan. Lho kok bisa kancil ora mangan wiwit wingi?

Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 24 November 2014 Pukul 0.18

Fabel Versi Bahasa Jawa Propolis mempunyai reaksi dengan kecepatan yang luar biasa. Reaksi / efek propolis untuk penyakit Kancil sing rumangsa luwih pinter lan cepet mlayune nuruti omonge Bulus. Mangka Bulus enggal miwiti mlayu, 

Hantoro: Fabel Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2014 Pukul 5.26

Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe cerita 

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 3.00

Cerita Rakyat Bahasa Jawa "RORO JONGRANG" Ing jaman biyen ana kerajaan gedhe sing jenenge Prambanan. Rakyate Prambanan iku ayem "Bahasa Inggris". Cerita FABELKancil Karo Monyet”dalam "Bahasa Jawa

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Rugi rasane adoh-adoh tekan Bantul ora ngrasakke gurihe bakso. Weruh Kancil mlebu ning warunge, enggal-enggal Mbak Dewi ngruruhi duniashinichi.blogspot.com. "Woooo kowe tho Kancil. Mrene-mrene mlebu ndene. Wiwit wingi ana udan awu amarga Gunung Kelud njeblug. Wis kowe leren kene ndisik, . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong 

Cerita Fabel

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 3.13

Kancil Karo Monyet”. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dewe-dewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe drusila lan paling licik, arane Kancil. Kelicikane utek lan pintere ngomong nipu kanca batir. Kancil wis dikenal kaya Cerita Rakyat Bahasa Jawa “RORO JONGRANG”dalam "Bahasa Jawa". Kumpulan Fabeldalam "Tak Berkategori". Pidato Singkat Pasrah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -