fabel bahasa jawa kancil lan

Nilai Karakter Dalam Dongeng Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Monday, 23 December 2013 Pukul 9.12

(Merak sudah menasehati kancil, namun kancil tidak dapat membendung keinginannyauntuk memiliki bulu seperti Merak). (bahasa jawa VIII, 2003: 7). 2. Alur. Alur yang digunakan dalam cerita kancil lan Merak adalag alur 

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 10.01

kancil Karo Monyet ( cerita dengan bahasa jawa ). Terimakasih Atas Kunjungannya. kancil Karo Monyet. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 8.02

Cerita Cekak bahasa jawa: kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Sing luwih utama ora pakewuh ngandani kancamu bab kebenaran lan tumindak sing keliru" nasehate kancil "Tak delok bener Kumpulan Cerita Lucu bahasa Sunda. Tujuh bobodoran Sunda pilihan. Tujuh humor alias lelucon basa Sunda berikut ini dikutip dari buku Ajib Rosidi yang berjudul Seuri Leutik fabel kancil Mencuri Timun. Alkisah Sang kancil 

Dongeng Bahasa Jawa (kancil Dan Merak)

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 14.26

Berikut cerita dongeng bahasa jawa dengan judul kancil dan merak, bagi adik2 yang dapat tugas dari Bapak / Ibu guru mencari dongeng berbahasa jawa, silakan langsung diot..eh di copy maksudnya.^_^ “Anggonku seneng dandan lan ngupakara kaendahan iki mung wujud rasa syukurku marang Gusti!” bacute tanpa linandhesan rasa umuk.“Supaya wuluku bisa dadi kaya wulumu, piye carane?” pitakone kancil. “Tangeh lamun, Cil! Aku-kowe ki mung 

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2014...

Diterbitkan pada Tuesday, 15 July 2014 Pukul 5.47

[Readmore] · Dongeng bahasa jawa - kancil lan Merak Dongeng bahasa jawa - Setelah kemarin saya posting Cerita bahasa Inggris dan Cerpen Romantis, kali in saya akan posting Dongeng [Readmore] · Cerita Rakyat Danau Toba Cerita Rakyat Sangkuriang - Legenda jawa Barat Cerita Rakyat Sangkuriang - Sebelumnya saya telah Posting Cerita Rakyat Malin Kundang dan Cerita bahasa Inggris, kali ini saya a [Readmore]. ‹ Contoh Surat Lamaran Kerja 

Sepdhyo Wahyu's Blog: Contoh Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 29 November 2011 Pukul 10.05

Kagem kulo, lingkungan ijo berarti kulo saget main lan seneng-seneng karo konco-konco, manas wonten ngisore srengenge tanpo kuawatir kulit dadi ireng. Kelas dadi nyaman . Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya.

Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 15.54

Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan.

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 20.26

fabel bahasa jawa Ngapak. kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X