What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Cerita Fabel

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 10.13

Bottom of Form "Kancil Karo Monyet" Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh Terkait. Cerita Rakyat Bahasa Jawa “RORO JONGRANG”dalam "Bahasa Jawa".

Jenis Dongeng-bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 19.11

jenis dongeng-bahasa jawa. Jenis Dongeng. Fable : dongeng sing dadi jejere lakon arupo kewan. thuloda : kancil nyolong timun ,manuk glantik lan kancil karo boyo. Legenda : dongeng kang gegayuan karo dumadining alam kang critane 

Nilai Karakter Dalam Dongeng Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Monday, 23 December 2013 Pukul 9.12

(Merak sudah menasehati Kancil, namun Kancil tidak dapat membendung keinginannyauntuk memiliki bulu seperti Merak). (Bahasa Jawa VIII, 2003: 7). 2. Alur. Alur yang digunakan dalam cerita Kancil lan Merak adalag alur 

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 20.26

Fabel Bahasa Jawa Ngapak. Kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Hantoro: Fabel Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2014 Pukul 12.26

Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe cerita 

Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 24 November 2014 Pukul 7.18

Fabel Versi Bahasa Jawa Propolis mempunyai reaksi dengan kecepatan yang luar biasa. Reaksi / efek propolis untuk penyakit Kancil sing rumangsa luwih pinter lan cepet mlayune nuruti omonge Bulus. Mangka Bulus enggal miwiti mlayu, 

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Tuesday, 3 March 2015 Pukul 5.36

Cerita Jawa : Kancil lan Baya. Posted in Bahasa Jawa, Education, Sastra by davidadinugroho. Kancil lan Baya. Kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan. Lho kok bisa kancil ora mangan wiwit wingi? Critane kaya ngene iki. Desane kancil saiki lagi ana pagebluk. Timun-timun sing ditanduri pak tani padha mati gabug.

Dongeng Sakadang Kancil Versi Bahasa Indonesia

Diterbitkan pada Friday, 7 November 2014 Pukul 18.20

Dongeng sakadang kancil versi bahasa indonesia. CERITA RAKYAT MALAYSIA: Si Kancil Kena BatunyaCerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing Fabel Kancil Mencuri Timun - Cerita Pendek Warna-Warni .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.