What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Nglukika Basa: Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 1.27

Kancil lan Bulus. Ana Bulus ngomong karo Kancil kaya mangkene, Fabel Versi Bahasa Jawa 2008 (1) Desember (1) Template Ethereal. Gambar Dongeng Bahasa Jawa. Nanging Kancil sajak wingi nyawang kaendahan wulune Silahkan jika ingin mempublish artikel Cerito Kancil Lan Merak jika bermanfaat bagi .

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Wednesday, 31 August 2016 Pukul 10.30

Kancil lan Baya Ana ing jawa cerita mendidik dongen dongeng jawa dongeng kancil fabel fabel jawa fabel kancil Kancil kancil lan boyo Sosial Bahasa Jawa Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana. Fabel Kancil Mencuri Timun. Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik s.

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 23.59

KANCIL LAN MERAK. Merak pancen seneng Contoh Laporan Berita / Pawarta Bahasa Jawa; Cerita Rakyat Bahasa Jawa - KANCIL LAN MERAK - Contoh Tanggap Wacana .

Sepdhyo Wahyu's Blog: Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Sunday, 28 August 2016 Pukul 15.34

Certia Bahasa Jawa Fabel - Kancil lan Baya; Pidato Perpisahan Sekolah Bahasa Jawa Ingkang dahad kinormatan Bapak Kepala Sekolah SMPN 16 Surabaya, .

Wong Jowo: Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 8.20

Dongeng Basa Jawa (Kancil lan Merak) FABEL ( 22 ) KAWI Bahasa Jawa .

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 11 August 2016 Pukul 3.37

Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kemarin saya posting Cerita Bahasa Inggris dan Cerpen Romantis, kali in saya akan posting Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Merak .

Sdn Sebomenggalan: Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 10 September 2016 Pukul 5.32

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Lan Baya. Kancil Lan Baya Kancil wis bisa ngapusi macan ing jenang dodol karo sabuk. Mula anggone lumayu sipat kuping. Kuwatir .

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 0.50

Nanging ana siji kewan sing anane gawe drusila lan paling licik, arane Kancil. Kancil nyolong timun ( Cerita Dalam Bahasa Jawa ) Kancil Karo Monyet .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.