What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Cerita Fabel

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 10.13

Kancil Karo Monyet”. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dewe-dewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe drusila lan paling licik, arane Kancil. Kelicikane utek lan pintere ngomong nipu kanca batir. Kancil wis dikenal kaya Cerita Rakyat Bahasa Jawa “RORO JONGRANG”dalam "Bahasa Jawa". Kumpulan Fabeldalam "Tak Berkategori". Pidato Singkat Pasrah 

Belajar Bahasa Jawa, Membuat Cerita Pengalaman Pribadi

Diterbitkan pada Thursday, 12 February 2015 Pukul 19.00

Cerita Wayang Bahasa Jawa Anoman lan Bima Sugeng injing kanca sedaya, cerita wayang bahasa jawa anoman bertemu dengan Bima di bawah ini merupakan kisah pewayangan yang s Fabel Bahasa Jawa Sugeng enjing sedulur 

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 20.26

Fabel Bahasa Jawa Ngapak. Kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Dongeng Sakadang Kancil Versi Bahasa Indonesia

Diterbitkan pada Friday, 7 November 2014 Pukul 18.20

Dongeng sakadang kancil versi bahasa indonesia. CERITA RAKYAT MALAYSIA: Si Kancil Kena BatunyaCerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing Fabel Kancil Mencuri Timun - Cerita Pendek Warna-Warni .

Hantoro: Fabel Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2014 Pukul 12.26

Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik mesthi usaha gawe cerita 

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Tuesday, 3 March 2015 Pukul 5.36

Kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan. Lho kok bisa kancil ora mangan wiwit wingi? Critane kaya ngene iki. Desane kancil saiki lagi ana pagebluk. Timun-timun sing ditanduri pak . Sesorah Dampak Jejaring Sosial Bahasa Jawa. Bismillahirohmanirrohim, kali ini admin DAN's Blog akan share sesorah atau pidato 

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 10.00

Cerita Rakyat Bahasa Jawa "RORO JONGRANG" Ing jaman biyen ana kerajaan gedhe sing jenenge Prambanan. Rakyate Prambanan iku ayem "Bahasa Inggris". Cerita FABELKancil Karo Monyet”dalam "Bahasa Jawa

Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 24 November 2014 Pukul 7.18

Fabel Versi Bahasa Jawa Propolis mempunyai reaksi dengan kecepatan yang luar biasa. Reaksi / efek propolis untuk penyakit Kancil sing rumangsa luwih pinter lan cepet mlayune nuruti omonge Bulus. Mangka Bulus enggal miwiti mlayu, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -