Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Wayang Wikipedia

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

Ananging ing sawatara tlatah, ugi wonten ingkang dipundamel saking suket lan kerdhus, ananging wayang jinis makaten boten radi kathah dipuntemoni. Manut ing Wayang punika boten namung sumebar ing Jawa kemawon, ananging ugi ing tlatah sanès ing Nuswantara. Pagelaran . Cariyosipun sèrinipun Kancil..

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing Wicaksana.

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

1 Agustus 2015 Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana. Ing sasi pasa iki wis sakwetara Bayi Altap diajak Bunda Majda liburan ning omahe Eyang. Kaya adat saben, nalika Bunda Majda masak hidangan buka puasa --- Bayi Altap didelehke ning nduwur stroller (kereta bayi) biru ing teras mburi .

Cerito Jowo Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

7 Nov 2016 Dongeng Basa Jawa "Kancil Lan Merak" SD IT Abu Bakar Ash Shidiq Pati - Duration: 5:39. Rieskhi Oktaviana 1,256 views · 5:39 · Kisah Si Kancil Dan Burung Merak Yang Sombong | Cerita Anak Animasi Kartun - Duration: 4:58. A'EM HERO 10,593 views · 4:58. Sesilia Putri M. Grand Final 05 Lomba .

Cerita Pendek Bahasa Jawa: Kucing Sing Pinter Ngalembana

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

9 Nov 2012 Kanthi modal wulune sing mranani, lan kaprigelan olah-kata kang mendhemi, Kucing rumangsa isa ngrebut empal saka anak thekek sing miturut pengamatane isih Label: blog bahasa jawa, cerita bahasa jawa, cerita cekak, cerkak . ini dari fabel aesop bukan mas? tapi tokohnya emang beda sih. Reply .

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing Rebutan Endog

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

23 Februari 2014 Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan endog. Suwiji dina Sang Kancil Endog pitik lehor rupane putih lan gedhi, endog pitik kalkun uga gedhi, nanging rupane putih bintik-bintik ireng kaya endog gemak. Amarga kena awu Label: blog bahasa jawa, cerita cekak bahasa jawa .

Cerita Rakyat Bahasa Jawa Malin Kundang

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

16 Ags 2015 Waos Ugo: Dongeng Bahasa Jawa Kancil Lan Jaran. Sawijining dina bojone malin pitakon ngenani embok malin lan pengen ketemu karo dheweke. Malin ora bisa menolak kekarepan bojo sing didemenane banget kuwi. Malin njagakne saben dalanane kesebut nuju desane nggunakne siji kapal .

Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

8 Apr 2012 Pithik sing mau ora doyan lumpia, sega lan roti kok saiki malah rebutan lepehan arem-arem. Lucu tenan pithik jaman Cerita Lucu Basa Jawa: Lomba Nyanyi Bayi Altap vs Pitik Kementhus. Diposting oleh undil di Label: blog bahasa jawa, cerita bahasa jawa, cerita cekak, cerita cekak lucu, cerita lucu .

Dongeng Basa Jawa "kancil Lan Merak" Sdit Abu Bakar Ash Shidiq Pati

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 4.04

12 Apr 2017 Lomba FLS2N juara 3 tk. Kecamatan 2017..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -