What's New?

fabel bahasa jawa kancil lan

Nglukika Basa: Fabel Versi Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2016 Pukul 16.14

Kancil lan Bulus. Ana Bulus ngomong karo Kancil kaya mangkene, Fabel Versi Bahasa Jawa 2008 (1) Desember (1) Template Ethereal. Gambar .

Sepdhyo Wahyu's Blog: Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Sunday, 10 April 2016 Pukul 12.08

“Whoooooaaaaahhhh”. Dumadakan baya gedhe wis ana ing ngarep kancil. Tangane wis nyekeli sikile kancil. “Wis, Cil. Saiki kowe wis ora isa ucul seka aku..

Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 15.51

Kancil Lan Merak … Merak pancen pak, kagungan cerita rakyat jawa timur? sinten ingkang gadeh cerita jawa timur? terutami ingkang ngagem bahasa suroboyoan. matur .

Fabel Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Wednesday, 13 April 2016 Pukul 23.31

Fabel Kancil Lan Merak Contoh Cerita Kancil Dan Merak Dalam Bahasa Jawa - Naskah Cerita Rakyat Bahasa Jawa - KANCIL LAN MERAK - Fabel adalah cerita yang bertema.

Cerito Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 19.38

Dongeng Bahasa Jawa. Nanging Kancil sajak wingi nyawang kaendahan wulune Silahkan jika ingin mempublish artikel Cerito Kancil Lan Merak jika bermanfaat bagi .

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 20.02

KANCIL LAN MERAK. Merak pancen seneng Contoh Laporan Berita / Pawarta Bahasa Jawa; Cerita Rakyat Bahasa Jawa - KANCIL LAN MERAK - Contoh Tanggap Wacana .

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 11.01

Kancil lan Baya Ana ing sawijining dina, Posted in Bahasa Jawa, fabel, fabel jawa, fabel kancil, Kancil, kancil lan boyo, kancil nyolong timun, .

Wong Jowo: Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 5.50

Dongeng Basa Jawa (Kancil lan Merak) astrologi bahasa Jawa (1) Astrologi Barat (7) FABEL (22) Facebook (4) Fakta Unik (3).

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -