fabel bahasa jawa kancil lan

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 10.01

kancil Karo Monyet ( cerita dengan bahasa jawa ). Terimakasih Atas Kunjungannya. kancil Karo Monyet. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 8.02

Cerita Cekak bahasa jawa: kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi Sing luwih utama ora pakewuh ngandani kancamu bab kebenaran lan tumindak sing keliru" nasehate kancil "Tak delok fabel kancil Mencuri Timun. Alkisah Sang kancil yang baru saja diangkat jadi raja hutan kedatangan serombongan gajah yang bertamu sambil membawa anak mereka yang sakit Dari Kartu Lebaran, Penemu Kertas, sampai Resep Membuat Sari Buah.

Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 15.54

Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan.

Sepdhyo Wahyu's Blog: Fakta Haji 2011

Diterbitkan pada Saturday, 5 November 2011 Pukul 9.35

SIAPA PENEMU TWITTER? 7 PENEMUAN YANG TAK DI HARAPKAN. Jenis-Jenis Topologi Jaringan. Contoh Artikel Eksposisi. Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya. MENGUAK KISAH JOHN TITOR - MANUSIA 2036.

Pspc: Fabel Bahasa Jawa Ngapak

Diterbitkan pada Sunday, 20 May 2012 Pukul 20.26

fabel bahasa jawa Ngapak. kancil Karo Kethek. Ing alas, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dhewe-dhewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe 

Sepdhyo Wahyu's Blog: Negara

Diterbitkan pada Friday, 18 November 2011 Pukul 16.40

Bentuk Negara : Kesultanan. Nama Negara : Brunei Darussalam. Kepala Pemerintahan : Sultan. Ibukota : Bandar Seri Begawan. Lagu Kebangsaan : Allah Peliharalah Sultan. bahasa Nasional : Melayu. Mata Uang : Dollar Brunei. VIETNAM. Kepala Negara : Presiden. Bentuk Negara : Republik. Nama Negara : Republik Sosialis . Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya. MENGUAK KISAH JOHN TITOR - MANUSIA 2036. 69427. Hasil Temuan Di Mars Yang Di 

Dongeng Bahasa Jawa (kancil Dan Merak)

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 14.26

Berikut cerita dongeng bahasa jawa dengan judul kancil dan merak, bagi adik2 yang dapat tugas dari Bapak / Ibu guru mencari dongeng berbahasa jawa, silakan langsung diot..eh di copy maksudnya.^_^ “Anggonku seneng dandan lan ngupakara kaendahan iki mung wujud rasa syukurku marang Gusti!” bacute tanpa linandhesan rasa umuk.“Supaya wuluku bisa dadi kaya wulumu, piye carane?” pitakone kancil. “Tangeh lamun, Cil! Aku-kowe ki mung 

Sepdhyo Wahyu's Blog: Contoh Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 29 November 2011 Pukul 10.05

Kagem kulo, lingkungan ijo berarti kulo saget main lan seneng-seneng karo konco-konco, manas wonten ngisore srengenge tanpo kuawatir kulit dadi ireng. Kelas dadi nyaman . Certia bahasa jawa fabel - kancil lan Baya.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X