drama sunda untuk lima orang

Drama Basa Sunda Untuk 5 Orang

Diterbitkan pada Sunday, 30 March 2014 Pukul 21.05

Setting drama aya di pos kamling wanci maranehanana limaan kanggo mendapat giliran ronda. Pak Agus: wah tetep aya anu absen nya wengi ieu ------ Pak Broto: atos dawam pak..carang kalintang tim ronda kalawan 

Naskah Drama Basa Sunda Untuk 6 Orang

Diterbitkan pada Saturday, 1 February 2014 Pukul 14.59

Naskah drama basa sunda untuk 6 orang. Naskah drama basa sunda untuk 6 orang..fauzialamsyah.com 0 Bahasa Indonesia, drama. A+ A- . 5 Cara Terbaik Meladeni Haters dan Tukang Bully. 1. Jika mereka mendebatmu, DIAM 

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.35

Si Kabayan Ngingu Munding Nu Ngalalakon: 1. SI KABAYAN : 2. NYI ITEUNG : 3. LAMSIJAN : 4. ABAH : 5. AMBU : 6. MANG KARMA : NYI ITEUNG : (NYENTAK ) Kabayan ! Kunaon ceuli téh hayoh waé digéré ? Kumaha mun 

Contoh Naskah Drama Komedi Singkat Untuk 6 Orang

Diterbitkan pada Saturday, 3 December 2011 Pukul 17.11

Naskah drama Pendek 5 orang drama sunda pendek 2 orang contoh naskah drama 8 orang. Source :http://www.vertor.com/download/kumpulan+naskah+drama+5+orang+indonesia . Contoh Pidato Bahasa Jawa - .Pdf. Info contoh naskah 

Naskah Drama Sunda Untuk 6 Orang

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 22.57

5. Guru bp (Ibu Ain). 6. Bu Imeh. Dina hiji poe hirup 3 dudulran. Maranehna teh sakolah babarengan, jeung deui maranehna teh sakelas. Anu naramina nyaeta Dadan,D idin sareng Dudun. Maranehnateh murid pang 

Teks Drama Sunda Lucu Untuk 4 Orang

Diterbitkan pada Monday, 9 April 2012 Pukul 14.00

Partanyaan ka-5. MC : nah ayeuna partanyaan kalima yeuh. Hewan naon anu pangleutik-leutikna..?? Dian : nya piraku teunyaho ah. Abdi geus dibanten yeuh sataun piraku teu bisa ngjawab partanyaan. ieumah. Riyan : hah, di banten ente naon Riyan meunang. Tamat… drama iyeu di jieun ku kuring (Anjas dwi), lamun aya kata-kata anu kurang enak di dangukeun jeung deui kata-kata anu kasar maklumkeunnya sababna abdi kurang bisa bahasa sunda lemes.

Mutia Yulita: Naskah Drama Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 2 February 2011 Pukul 15.07

Kabayan Ngala Nangka (edited by me) drama sunda komedi untuk 5 orang. Nyi Iteung, pamajikanana Kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si Kabayan nu dasarna kebluk, tara 

Upi Kampus Sumedang Pentaskan Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2013 Pukul 11.54

drama berdurasi 60 menit ini didukung oleh 12 pemeran mahasiswa semester V, lima orang dari mahasiswa semester V, dan lima mahasiswa dari UKM Senisebagaipemusikdari semester III. 2. drama ini merupakan komedi 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X