What's New?

drama melayu orang

Confessions Of A “melayu Celup ”

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 14.58

You know, people have called me “celup” and “Melayu murtad”, but then on my grandmother’s side, we’re all very Melayu. I probably even have Orang Asli blood.. Dah lama saya nak buka topik tentang ni. So far, ada ke yang fanatik drama korea sahaja tapi tak minat drama melayu begitu juga disebaliknya? Sebenarnya saya pernah dengar ada orang melayu minat drama….

Etnik Melayu Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 7.38

Melayu (tulisan Jawi: ملايو) merujuk kepada kumpulan etnik daripada bangsa Austronesia yang sebahagian besarnya mendiami Semenanjung Tanah Melayu termasuk . Hai. Berakhirnya drama Marhaban Kome Oi. Menyusul pula, drama terbaharu bertajuk "Kahwin Muda" yang bermula pada 22 Ogos 2016 di slot Iris TV3. Drama arahan Pali Yahya dan skrip Erma Fatima ini dibint….

Malays (ethnic Group)

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 2.30

Malays (Malay: Orang Melayu, Jawi: اورڠ ملايو) are an ethnic group of Austronesian peoples predominantly inhabiting the Malay Peninsula, eastern Sumatra and . Hai korang.makan tengahari kat mana hari ni? Yang pejabat area Putrajaya,Bangi,Sepang ,Kajang dan sekitar tu meh Cik Sue cadangkan datang makan tengahari atau minum petang kat sini,mana? IOI Mall je,d….

Saksikan Drama Melayu Terbaik Di Tv3!

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 15.05

Khusus untuk peminat setia drama-drama melayu, pastikan anda bersedia menantikan lebih banyak drama menarik yang telah diatur sepanjang bulan April ini. Semestinya . .Orang ramai terutama peminat filem Melayu cukup mengenali seniman veteran, Datuk Mustapha Maarof yang terbabit dalam lebih 50 filem sejak sebelum merdeka dan beratus drama di Singapura dan Malaysi….

Tengok Movie Online

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 22.10

Website Movie Terbesar Sarat Dengan Movie Melayu Dan Movie Latest Disertakankan Dengan Subtitle Bahasa Malay Tak Lupa Juga Banyak Drama Melayu Online!. HANYA andaian. Kes ditutup.Ini antara skrip dalam drama politik yang rancak disiarkan oleh media kerana ia bersangkutan dengan kes penyelewengan terbesar dalam negara iaitu 1MDB.Dalam isu besar se….

Filem Komedi Melayu Jawa Sogeh (orang Kaya)

Diterbitkan pada Tuesday, 3 February 2015 Pukul 6.57

belajar bahasa melayu jawa dengan mudah dan ringkas.Skyrove are specialists in all Wi-Fi solutions. Wi-Fi for business, for events and conferencing as well as hotspots and analytics.. Adakah anda salah seorang daripada ribuan rakyat Malaysia yang suka menonton drama jam 7 TV3 or drama jam 10 kat Astro 104 or mana-mana drama or filem Melayu adabtasi dari novel-novel cinta keluaran t…Drama adaptasi novel terbaru berjudul Meh, Sandar Pada Aku! bakal menemui penonton tidak lama lagi. Drama ini menampilkan Mira Filzah dan Aliff Aziz sebagai teraju utama untuk menjayakan watak Afnan T….

Silat Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 5.48

Seni Silat atau Pencak Silat adalah salah satu seni mempertahankan diri bagi bangsa Melayu atau Nusantara yang diamalkan sejak berkurun yang lampau.. Riau Berbagi - Pekerjaan seperkara merisik ini sememangnyalah amat berguna, apatah lagi jika dijalankan mengikut kepada yang patut. Yaitu kedua orang tua atau pun mungkin sang tali barut dapat mencari….

Telefilem Aku Bukan Orang Gaji Full Janna Nick

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 7.21

Telefilem Aku Bukan Orang Gaji FULL Janna Nick Pelakon: Norman Hakim, Bil Azali, Ct Chubby, Siti Chubby, Anis Al Idrus, Hamidah Wahab, Anding Telefilem Watch HD Movies Online For Free and Download the latest movies without Registration at Vplaytv.me. DRAMA KAHWIN MUDA, KISAH BUDAK LEPAS SPM GATAL NAK KAHWIN. Aku happy sikit sebab stesen tv3 sekarang dah banyak tayang drama2 tempatan berbanding dulu asyik cerita dari seberang je. Sampai naik muak n…Sebelum pegi jauh dalam post ni, aku nak bagitau la, aku ni bukannya pandai sangat. Takat buat parody video ngan music video aku reti la. Buat filem aku belum lagi. Belum ada rezeki…kot. Plus mungkin ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.