drama dahlia 2013 episode mustika

Admya: Drama Dahlia Ganti Sehangat Asmara

Diterbitkan pada Monday, 8 April 2013 Pukul 22.22

drama dahlia ganti Sehangat Asmara. Judul: dahlia Mula Tayangan: 22 April 2013. Jumlah episode: 40 episode. Channel:134 mustika Para pelakon dan watak. Hans Issac- Razman Dira Abu Zahar- dahlia Faizal Hussien - 

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika Hd

Diterbitkan pada Monday, 8 April 2013 Pukul 22.39

Info drama dahlia Astro mustika Hd. Mula Tayangan: 22 April 2013. Jumlah episode: 40 episode. Channel:134 mustika Para pelakon : Hans Issac- Razman Dira Abu Zahar- dahlia Faizal Hussien – Fuad Raja Ilya – Haliza.

Teratak Bunda : Sinopsis Drama Dahlia Di Astro...

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 6.09

Sabtu, 15 Jun 2013. Sinopsis drama dahlia Di Astro Bismillahirrahmanirrahim.. As Salam, Bunda rasa tentu ramai yang pernah menonton drama bersiri dahlia di Astro mustika HD 134 setiap hari isnin , selasa dan rabu jam 10 malam. drama keluarga ini yang berkisarkan dendam dan kecurangan. . Tanpa Nama Khamis, 11 Julai, 2013. saya sekeluarga mengikuti tiap episode cuma tak bestnya sebab masa setengah jam dan iklan pun byk. Sekejap aje dah nak habis. Balas 

Blog Iwan: Sinopsis Drama Dahlia (astro Mustika Hd)

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 5.30

Bagi yang tidak melanggan pakej mustika boleh tengok di tonton.drama ini dibintangi oleh Dira Abu Zahar, Hans Issac, Raja Ilya, Faizal Husein dan ramai lagi.Bermula pada 22 April 2013,berikut sinopsis drama tersebut.

Dahlia Episode 3

Diterbitkan pada Sunday, 26 January 2014 Pukul 7.33

dahlia episode 3. Synopsis; dahlia TV series was aired on Astro mustika HD (134) starting on 22 April 2013 as warm as the last replace drama Asmara. The drama follows the journey of a woman named dahlia (Dira) who had to deal with a 

Berakhir Sudah Episod Akhir Drama Dahlia

Diterbitkan pada Tuesday, 23 July 2013 Pukul 9.49

Semalam berakhir sudah episod akhir drama dari adaptasi novel dahlia yang ditayangkan di Astro mustika HD (134) setiap Isnin hingga Rabu jam 10 malam. drama bersiri ketiga adaptasi novel yang ditayangkan di mustika 

Cherita Emo-temo: Ost Drama Dahlia & Drama Dahlia...

Diterbitkan pada Friday, 17 May 2013 Pukul 9.30

Sekarang Jijah sibuk layan drama di mustika HD yang menggantikan Sehangat Asmara iaitu dahlia. Sekali bila berpeluang menonton masa episode 7 atau 8 Jijah pun tak ingat , Jijah terpaku dengan lakonan Dira. . dira abu zahar tu bwk watak dahlia. maybe pengalaman hidup dia kot yg wat dia bleh jiwai watak tu gila-gila punya mencengkam huhu.. lg pun dlm sebalik tabir drama ni pun dia ada kata yg dira n dahlia lebih kurang sama.. July 22, 2013 at 3:48 PM.

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika Hd

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 20.22

drama dahlia Astro mustika HD - Ganti drama Sehangat Asmara. drama bersiri dahlia akan menemui anda di Astro mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan drama Sehangat Asmara yang telah tamat Selasa lalu. . mana episode 40 niiiiiiii, tolong laaaaaa, saya dah frust ni, jgn la buat macam niiiiiii, jauh jauh dari saudi saya ikut cerita ni tiba tiba last dah berhenti. ReplyDelete. Abdulrazak Aini August 16, 2013 at 6:32 AM.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X