dongeng sunda si kancil

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Hayang

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon Keur kitu torojol salakina si Kabayan Gek diuk gigireun pamajikanana nu masih keneh nyusuan Teu disangka ana jeletot teh bujur anakna nu keur nyusu tea diciwit ku si Kabayan satarikna

Dongeng Sunda Si Kabayan Moro Uncal Wordpress

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 14.33

Isuk k n h si Kabayan jeung mitohana geus harudang lantaran po ta rayahat r k moro uncal Urang kampung geus saraged mak calana sontog samping dibeubeurkeun kana cangk ng bedog panjang nyol gr ng

Blog Ketinggalan Zaman Dongeng Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 9.03

si Kabayan Reup peuting si kabayan indit ka jalan tempat liliwatan tatangga tatanggana nu tas ngarala lauk manehna eureun handapeun tangkal caringin gede Tuluy ditaranjang awakna dibalur ku wedang

Dongeng Sunda Si Kabayan Ngala Tutut Rumahku Di

Diterbitkan pada Wednesday, 8 January 2014 Pukul 9.11

C k Ninina Kabayan ulah h s beurang teuing euweuh pisan gaw sia mah ngala ngala tutut atuh da ari nyatu mah kudu jeung lauk C k si Kabayan Ka mana ngalana C k ninina Ka ditu ka sawah ranca nu loba

Dongeng Sunda Si Kabayan Ngalamun Gnm Blogger

Diterbitkan pada Friday, 18 October 2013 Pukul 3.46

dongeng sunda si Kabayan Ngalamun Posted by Gumilar N M Rabu 16 Oktober 2013 si kabayan ngalamun mitoha si kabayan keuheuleun pisan sabab si kabayan sok ngalamun wae di gawe bari ngalamun dahar bari ngalamun

Kampung Indian Dongeng Sunda Si Kabayan Jeung

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 10.33

i Abah Kabayan geus dipiceun tampolong teh si Kabayan Parantos ka susukan si Abah Mana ayeuna tampolongna si Kabayan kapan tos di piceun Palid caina tarik

Blog Ketinggalan Zaman Dongeng Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Friday, 11 October 2013 Pukul 13.22

si Kabayan keur nguseup di walungan ditanya ku si Iteung Meunang kang nguseup teh Teu meunang ku saha ceuk si Kabayan

Demokrasi Indonesia Dan Politik Maju Kena Mundur Kena

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 13.37

si Kabayan Moro gusti prayoga on dongeng sunda si Kabayan Moro djadja on Jenderal Hoegeng Polisi Yang kusno wibowo on Jenderal Hoegeng Polisi Yang djadja on Wa Kepoh Jeung si Rawing Akto

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X