dongeng sasatoan dalam bahasa sunda

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 15.13

dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Fabel (dongeng anu nyaritakeun sasatoan); Parabel (dongeng anu nyariytakeun kahirupan anu umumna janten ciri hiji tempat); Myte ( dongeng anu nyaritakeun halna mistis/gaib); Sage (dongeng anu nyaritakeun carita kapahlawanan); Sasakala (dongeng anu Contoh Pelanggaran HAM dalam Bidang Ekonomi.

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sasakala Situ Bageundit...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.27

Contoh dongeng bahasa sunda, sasakala situ bageundit. Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes Sejarah google dan macam-macam layanannya · Cerita legenda bahasa sunda, sasakala gunung tangk Makalah TIK 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. bahasa inggris ketika berada di bank · Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes.

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. Dongen sato (fabel). dongeng nu palakuna sato piaraan atawa sato liar. Dina dongen ieu teh sasatoan 

Sejarah Dan Pepatah: Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Friday, 24 May 2013 Pukul 15.13

dongeng Sasakala. #catatan: kumpulan dongen ini menggunakan 2 (dua) bahasa, berbahasa Indonesia dan berbahasa sunda. dongeng: Sasakala Gunung Putri. Aya hiji karajaan anu kacida suburna. Rahayatna senang hirupna taya kakurang. Patani hirupna dalam masa pertumbuhannya, Sangkuring se lalu ditemani bermain oleh seekor anjing yang bernama Tumang yang dia ketahui hanya sebagai anjing yang setia, bukan sebagai ayahnya. Sangkuriang 

Cerita Dongeng Bahasa Sunda Sasakala Situ Cileunca...

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 13.35

Cerita dongeng bahasa sunda sasakala situ cileunca. Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes Sejarah google dan macam-macam layanannya · Cerita legenda bahasa sunda, sasakala gunung tangk Makalah TIK, sejarah 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes Sejarah google dan macam-macam layanannya · Cerita legenda bahasa sunda, sasakala gunung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X