dongeng sasatoan dalam bahasa sunda

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. Dongen sato (fabel). dongeng nu palakuna sato piaraan atawa sato liar. Dina dongen ieu teh sasatoan 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 13 November 2011 Pukul 17.09

Waktos sasatoan diciptakeun, sadaya sasatoan teh teu acan dipasihan alat kelamin (naon nya Sundana? Punten sanes bade porno mung sakedar dongeng). Hususna sato jalu, ari bikang mah da gampil ngadamelna.

Dongeng Anak Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 19.26

dongeng anak bahasa inggris. Kumpulan dongeng bahasa sunda Anak | sasatoan dongeng Anak Paud Download Lagu Anak bahasa Indonesia & Inggris,dongeng dongeng timun mas dalam bahasa inggris ini dapat menjadi salah satu 

Perjalanan Hidup : Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 March 2013 Pukul 12.25

KUMPULAN dongeng BASA sunda. 22.25 fetty patimah Kunaon eta lembur teh dingaranan Lembur Cipeucang, cak kolot baheula diieu lembur teh loba sasatoan terutama Peucang, Sato bangsaning embe anu awakna letikan ti embe.

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 15.13

dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Fabel (dongeng anu nyaritakeun sasatoan); Parabel (dongeng anu nyariytakeun kahirupan anu umumna janten ciri hiji tempat); Myte ( dongeng anu nyaritakeun halna mistis/gaib); Sage (dongeng anu nyaritakeun carita kapahlawanan); Sasakala (dongeng anu Contoh Pelanggaran HAM dalam Bidang Ekonomi.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Blog Ketinggalan Zaman : Buku Pelajaran Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 5.18

Buku Pelajaran bahasa sunda tempo Doeloe - Pusaka dongeng Satria Rupa-rupa tingkahna sasatoan teh pada-pada hayang mulangkeun kanyeri,nembongkeun kaceuceub ka musuhna nu geus teu daya teu upaya. Ngan sakadang kuda nu ngahuleng wae teh,teu lemek teu nyarek,gawena ngan gogodeg wae ti kanggangan. " NA sakadang .. Sejarah sunda : Kerajaan Pajajaran dalam Kesenian Ludruk Bagian 1. Sejarah sunda : Kerajaan Pajajaran dalam Kesenian Ludruk 

Dongeng Sunda : Sasakala Maung Leutik Cangkengna...

Diterbitkan pada Saturday, 24 May 2014 Pukul 13.52

Home » dongeng sunda » dongeng sunda : Sasakala Maung Leutik Cangkengna . Wawancara merupakan sebuah kegiatan yang dilakukan untuk menggali lebih dalam tentang suatu informasi kepada narasumber yang akan kita waw.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X