dongeng sasatoan dalam bahasa sunda

Posting Lama

Diterbitkan pada Sunday, 26 May 2013 Pukul 18.29

Dokumentasi Musik Belanda Bagian 2. dongeng bahasa sunda. dongeng sunda Rusdi Jeung Misnem Ku Ajip Rosidi. dongeng sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. dongeng sunda Sasakala Situ Bagendit. dongeng sunda Sasakala Arca Domas Bogor. dongeng sunda Tina Misnem . Kisah Pengembaraan Bujangga Manik dalam Naskah Kuno Siksa Kandang Karesian Bagian 4 Tamat. Pengembaraan Bujangga Manik dalam Naskah Kuno Siksa 

Naon Anu Dimaksud Dongeng Teh?

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 15.13

dongeng nyaeta wangun karya sastra anu mangrupa carita dina basa lancaran anu eusina ngandung unsur pamohalan (Teu asup akal). Fabel (dongeng anu nyaritakeun sasatoan); Parabel (dongeng anu nyariytakeun kahirupan anu umumna janten ciri hiji tempat); Myte ( dongeng anu nyaritakeun halna mistis/gaib); Sage (dongeng anu nyaritakeun carita kapahlawanan); Sasakala (dongeng anu Contoh Pelanggaran HAM dalam Bidang Ekonomi.

Dongeng Anak Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 19.26

dongeng anak bahasa inggris. Kumpulan dongeng bahasa sunda Anak | sasatoan dongeng Anak Paud Download Lagu Anak bahasa Indonesia & Inggris,dongeng dongeng timun mas dalam bahasa inggris ini dapat menjadi salah satu 

Sasakala Gunung Tangkuban Parahu « Rohang Kalam...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2009 Pukul 7.24

Ieu tulisan dimuat tanggal Januari 12, 2009 pukul 7:24 am sarta diberkaskeun dina Dongéng Sasakala. Anjeun bisa nuturkeun sakur pairan Salut sekali, ada blog yang ditulis dalam bahasa sunda. Jadi semangat belajar 

Dongeng Sasatoan (fable/fabel)

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 15.04

Conto-conto judul dongéng sasatoan sunda di antarana; Sakadang Kuya jeung SakadangMonyét Maling Cabe, Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyét Melak Cau, Sakadang Monyét Maok Suling Sakadang Kuya, 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" ari ret si kabayan kana eunteung enya wae sirahna geus gundul teu sa lembar-lembar acan, puguh wae si kabayan teh ambek “nu dipondokeun teh dongeng maneh lain lain buuk aing… .. Sasakala Gunung Kendang. JAMAN baheula kacaritakeun aya hiji jelema nu ngaran Ki Sutaarga. Ngabogaan maksud hajat bari nanggap wayang. Ari lalakonna nu dipikahayangku manéhna supaya dipidangkeun, nyaéta lalakon nu paling 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

dongeng (bahasa sunda). dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. Dongen sato (fabel). dongeng nu palakuna sato piaraan atawa sato liar. 2) dongeng "Munjung". 3. dongeng legenda (sasakala). dongeng anu nyaritakeun kajadian di jaman baheula tapi lain di jaman purba. Di jerona aya kajadian saolah-saolah saperti dina sajarah. Biasana dina eta sajarah sok aya kajadian anu 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X