dongeng sakadang kancil dan sakadang buaya dalam bahasa sunda

Contoh Dongeng Bahasa Sunda "sakadang Kuya Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 3.17

Contoh dongeng bahasa sunda "sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa, katebak ku angin laut. Aya ku nimat. Bakating ku genah, nepi ka 

Dongeng Bahasa Sunda (kuya Ngagandong Imahna...

Diterbitkan pada Thursday, 20 September 2012 Pukul 23.55

dongeng bahasa Jawa. dongeng berbahasa sunda , cerita dalam bahasa sunda , inggris , bahasa jawa , indonesia , Jaman baheula aya Kuya imah-imah di sisi muara. Gawena ngahuma, ngahumateh indit isuk datang sore magrib. “Anu matak sakadang Monyet lain sakali wae kacilakaan imah teh bareto kabawa angina. Kudu kumaha akalnanya supaya imah awet?” cak sakadang Kuya! sakadang Monyet ngajawab, “gampang atuh, ngarah imah ulah cilakamah 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Maung Silih...

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 15.00

Ieu dongeng teh di tulis make bahasa sunda jeung gaya bahasa daerah lembur Pagaden Barat. Judulna teh sakadang KUYA JEUNG sakadang MAUNG SILIH DURUK. Ieu dongeng sok didongengkeun Ka Uing basa 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Nadya Putri Kusuma: Dongeng Sunda : Sakadang Kuya

Diterbitkan pada Monday, 18 February 2008 Pukul 19.41

Kemudian di kebun cabe bapak Tani, Monyi dan Kuya sangat asyik memetik dan memakan cabe, “Suha… lata-lata” kata Monyi yang dengan bahasa sundanya yang berarti kepedesan, “Ssst… jangan berisik Monyi! Nanti bapak Taninya bangun!” kata Kuya. Namun toh, monyet enak juga kalo disate!” kata bapak Tani mendengar itu Monyi berseru dalam hati ' Sialan si Kuya ternyata aku mau disate bukan dikawinin sama anaknya bapak Tani!! Gimana nih… Oh iya!

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

sakadang Kuya!” sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal sakadang Kuya. “sakadang Kuya!” “Kuk!” sakadang Monyét nyampeurkeun ka sakadang Kuya. “Keur naon sakadang Kuya?” “Ah keur kieu wé, keur moyan.” “Ti batan cicing kitu mah mending ngala cabé, yu! Rappi Ahmad Juniar pok. Nopémber 2, 2011 pukul 12:33 pm. tos hampir punah dongeng kango barudak dina bahasa sunda, kukituna perlu ku urang dimumule titinggal sastra pujangga sunda.

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 18.34

ANU pundung téh henteu lila. Ngan sapeuting. Isukna, isuk-isuk sakadang Monyét geus datang deui nyampeurkeun ka sakadang Kuya. “sakadang Kuya!” “Kuk!” “Keur naon?” “Ah, biasa wé keur moyan,” témbal sakadang 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Contoh percakapan dalam bahasa inggris tentang kes Sejarah google dan macam-macam layanannya · Cerita legenda bahasa sunda, sasakala gunung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X