What's New?

dongeng lucu bahasa sunda peucang

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 5.44

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -