What's New?

dongeng jawa kancil lan merak

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 April 2015 Pukul 7.00

Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake. Wulune katon edi, gawe resep kang padha nyawang. Mula ora sithik tangga-teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan ngadi salira.“Aku pengin supaya 

Dongeng Bahasa Jawa Kancil Lan Jaran Balap Mlayu...

Diterbitkan pada Friday, 14 August 2015 Pukul 17.51

Salah satu sajian dengan judul dongeng bahasa jawa kancil lan jaran balap mlayu akan mencerika keceriaan dan kecerdikan seekor kancil dalam berlomba lari melawan kuda. Bagaimana cerita tersebut yang dikemas 

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Kumpulan Cerita Rakyat Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Welcome In My Blog: Dongeng Bahasa Jawa Kromo Inggil

Diterbitkan pada Friday, 30 January 2015 Pukul 1.20

dongeng bahasa jawa kromo inggil. KANCIL LAN MERAK Merak pancen seneng busana. Wulune katon edi peni. Mulo boten kedhik tangga sami mara nang ngriyane, termasuk kancil. Kancil nyuwun thulung marang merak

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing...

Diterbitkan pada Saturday, 29 August 2015 Pukul 16.07

BIasane ana Kancil dolan ndono sakperlu dongengke Altap. Nalika lagi enak-enak ngurogokke dongenge Kancil, dumadakan ana manuk wulune putih campur klawu, cucuke dowi, lan sikile uga dowi banget — mencok ning

Dongeng Kancil Dan Buaya (kancil Lan Baya)

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 13.11

Prastawa iki kedaden ana ing zaman peteng dhedhet ning Bumi Jawa, ora ana pepadhang saliyane srengenge, lintang lan rembulan, dunya dikebaki tetanduran rungkut lan gedhe-gedhe, nalikane alas isih jembar, wit-wit gedhe ngadheg 

Kumpulan Cerita Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 7.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -