What's New?

dongeng jawa kancil lan merak

Kumpulan Cerita Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 14.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 8.02

Suwijining dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan. Srengenge ora ketok, malah katon ana sejenis debu sing medun saka langit.

Nilai Karakter Dalam Dongeng Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Monday, 23 December 2013 Pukul 9.12

(Merak sudah menasehati Kancil, namun Kancil tidak dapat membendung keinginannyauntuk memiliki bulu seperti Merak). (Bahasa Jawa VIII, 2003: 7). 2. Alur. Alur yang digunakan dalam cerita Kancil lan Merak adalag alur 

Blog Gue !: Kancil Lan Merak Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 22 October 2014 Pukul 21.49

Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake. Wulune katon edi, gawe resep kang padha nyawang. Mula ora sithik tangga-teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan ngadi salira.

Kumpulan Cerita Rakyat Bahasa Inggris Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 14.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Kumpulan Cerita Rakyat Indonesia Terpopuler 2015...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 14.00

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kita kemaren posting Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant Baca Selengkapnya > 

Welcome In My Blog: Dongeng Bahasa Jawa Kromo Inggil

Diterbitkan pada Friday, 30 January 2015 Pukul 8.20

KANCIL LAN MERAK Merak pancen seneng busana. Wulune katon edi peni. Mulo boten kedhik tangga sami mara nang ngriyane, termasuk kancil. Kancil nyuwun thulung marang merak, supaya kagungan wulu kados merak.

Jenis Dongeng-bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 19.11

jenis dongeng-bahasa jawa. Jenis Dongeng. Fable : dongeng sing dadi jejere lakon arupo kewan. thuloda : kancil nyolong timun ,manuk glantik lan kancil karo boyo. Legenda : dongeng kang gegayuan karo dumadining alam kang critane 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -