What's New?

dongeng fabel basa jawa

Borobudur Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 2.19

Borobudur adalah sebuah candi Buddha yang terletak di Borobudur, Magelang, Jawa Tengah, Indonesia. Candi ini berlokasi di kurang lebih 100 km di sebelah barat daya .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.22

Wangenan. Dongéng nyaéta carita anu teu asup akal jeung teu kajadian, biasana osok nyaritakeun kajadian-kajadian jaman baheula. Numutkeun kamus dongéng téh babad . Normal0falsefalsefalseINX-NONEX-NONE….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -