What's New?

dongeng basa sunda prabu siliwangi

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Wednesday, 15 November 2017 Pukul 15.25

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -