dongeng basa sunda ciung wanara jeung unsur intrinsikna

Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 13.23

dongeng bahasa sunda si kabayan ngala nangka Tuluy w nangka t h ku Si Kabayan dipalidkeun ka walungan Jung wa balik ti heula da geus kolot ieuh ceuk Si Kabayan t h nyarita ka nangka Barang tepi ka imah Si Kabayan

Kawung Ratu Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 8 February 2008 Pukul 11.10

Ku lantaran marawanan basa ceg kana leungeunna Aki ngomong kieu Nyi Parawan Mandalasari montong g t k montong ng p skeun po ieu t h po pangant nan urang perlu cisusu jangeun turunan Pokna Ki Sukarma gula kerenceng jeung gula sireum t h geus katampi ku Kangjeng Dalem Jigana mah kapuji ku anjeunna Ieu kuring masrahkeun suratna Bari ngadeg seg Aki nampanan ta surat Aksarana aksara sunda H g ku Aki dibaca

Gudang Elmu Sagala Aya Unsur Unsur Intrinsik Cerpen

Diterbitkan pada Sunday, 4 July 2010 Pukul 14.12

unsur unsur intrinsik cerpen mencakup tema alur latar perwatakan sudut pandang dan nilai nilai yang terkandung di dalamnya Recovery Recovery a Tema adalah ide pokok sebuah cerita yang diyakini dan dijadikan

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Mony T Maling Cab

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 21.31

Barang nepi ka kebon kat mbong aya mony t jeung kuya keur ngaweswes bari seuhah ngadaharan cab Beunang siah nu sok malingan cab t h Ieu tulisan dimuat tanggal Maret 28 2008 pukul 2 31 pm sarta diberkaskeun dina dongeng Anjeun bisa nuturkeun sakur pairan ieu Nop mber 2 2011 pukul 12 33 pm tos hampir punah dongeng kango barudak dina bahasa sunda kukituna perlu ku urang dimumule titinggal sastra pujangga sunda Waler

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X