dongeng basa sunda bergambar

Perjalanan Hidup : Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 March 2013 Pukul 12.25

Rincian dongeng: Tema : Perang Duduluran Judulna : Selat sunda Jeung Gunung Krakatau Bahasana : Lemes Aur/plot : Ngagunakeun alur maju. Cara nyarita/sudut pandang : orang ka 3 palaku utama. Palakuna : Prabu Rakata, sareng dua . KUMPULAN dongeng basa sunda · gambar template powerpoint · cara memotivasi belajar anak menjelang ujian · gambar bergerak 1. no image kumpulan pantun lucu dan gokil · cara agar du sukai banyak orang · pantun teka -teki.

Dongeng Basa Sunda Nu Lucu Pisant Banget Gokil

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 11.20

SATO DUGEM Balik dugem ti diskotik, sato-sato ngarariung. Katenjo maranehna jiga geus balik perang wae. “Kapok uing mah euy, geuning teu ngeunah dugem teh. Eta musik ajeb-ajeb matak katorekan kana ceuli!”, ceuk kelinci 

Blog Ketinggalan Zaman : Biografi Bahasa Sunda Dewi...

Diterbitkan pada Friday, 4 October 2013 Pukul 3.25

Biografi Bahasa sunda. Dewi Sartika. Pahlawan sunda. Bagian 1. "DEWI SARTIKA PAHLAWAN sunda". IBU Dewi Sartika dilahirkeurnana tanggal 4 Desember 1884 di kota Bandung.Ibuna Nyiraden Radjapermas, ari ramana Raden Somanagara, Patih Bandung duanana turunan para bupati anu tedak-tumedak ti jaman Dipati Ukur keneh nepi ka perang dongeng sunda Si Kabayan Hayang Nyusu klik Nu Ieu >> Sejarah - Novel - Sastra - Dll silahkan klik link gambar diatas .

Kumpulan Cerita Sunda Lucu Terbaru

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 10.56

Bodor sunda lucu unik. TARUCING Adang :”Buah naon anu dimimitian kuhuruf A, B, C, D, E, F, G jeung huruf H ?” Agus :”Moal aya atuh. Dina ayana oge tangtu buah anu aheng”, Adang : “heug atu, bisi can nyaho mah ku kukring dibejaan, nyaeta : A : Anggur B : Bener nya anggur ngarana Jana, ari nu bungsu Jani.Ki dongeng basa sunda nu lucu pisant banget gokil dongeng basa sunda nu lucu pisant banget gokil bodor dongeng basa sunda nu lucu pisant banget gokil bodor g .

Contoh Cerita Dongeng Bahasa Sunda Sangkuriang

Diterbitkan pada Saturday, 22 March 2014 Pukul 13.54

Infoter-baru.blogspot.com - Info Terbaru 2014, setelah pada artikel postingan sebelumnya membahas mengenai Carpon sunda Singkat artikel kali ini mengenai Contoh Cerita dongeng Bahasa sunda Sangkuriang , cerita 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.48

Adat Pernikahan Orang sunda klik disini - dongeng sunda Rusdi Jeung Misnem Baca Nu Ieu >>. Tina Panyungsi basa V.Suria di Raja. Label: Sejarah sunda Sejarah - Novel - Sastra - Dll silahkan klik link gambar diatas .

Blog Ketinggalan Zaman : Biografi Bahasa Sunda Dewi...

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 14.52

Di pipir gedong kapatihan anjeunna sok mindeng pisan sasakolaan,ngajar maca nulis ka anak-anak badega kapatihan,malah sakecap-kecapeun basa Walanda. Ari minangka borna panto kandang kareta,nulisna ku areng, minangka dongeng sunda Si Kabayan Hayang Nyusu klik Nu Ieu >> *** dongeng sunda Si Kabayan Ka Puskesmas Klik Nu Ieu >> Cetakan Lama Dijual !!! Buku-Buku Cetakan Lama Sejarah - Novel - Sastra - Dll silahkan klik link gambar diatas .

Blog Ketinggalan Zaman : Buku Pelajaran Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 5.18

Buku Pelajaran Bahasa sunda tempo Doeloe - Pusaka dongeng Satria Dijual !!! Buku-Buku Cetakan Lama Dijual !!! Buku-Buku Cetakan Lama Sejarah - Novel - Sastra - Dll silahkan klik link gambar diatas .

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X