What's New?

dongeng basa sunda bergambar

Blog Ketinggalan Zaman : Biografi Bahasa Sunda Dewi...

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 20.25

Biografi Bahasa Sunda Dewi Sartika Pahlawan Sunda Bagian 1 Dongeng Sunda Si Kabayan Kumisan Baca Nu Ieu >> Dongeng Bahasa Sunda Prabu Siliwangi Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 2.03

Dongeng Sunda Aksara Sunda Nu Munggaran klik nu ieu - Dongeng Kepustakaan Jawa | Kitab Cerita dan Dongeng Bahasa Jawa Kuno Carpon Tina Buku Basa Sunda Taman Pamekar Jilid III "Tumpak Kareta Api ka Jakarta" Volume.II.

Dongeng Sangkuriang Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 18 April 2013 Pukul 21.46

Dongeng sangkuriang basa sunda menceritakan asal mula gunung tangkuban perahu.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongen adalah sebuah kisah yang tidak nyata yang dicertakan oleh orang tua/guru guna memotifasi anak anak supaya menjadi anak yang lebih baik dan cerdas. Untuk guru guru yang berada di 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 8.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda Prabu...

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 2.48

Kangjeng Prabu Siliwangi linggih dina singgasana karajaan,ngersakeun magelaran. Hempak para mantri ponggawa,pangpayuna papatih katut sesepuh nagara,piderekeun piramaan sadayana mendeko mando,nganti-nganti dawuh raja.

Dongeng Bahasa Sunda, Gajah Eleh Ku Sireum...

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 17.26

Hiji waktu di tegalan di Afrika, aya hiji gajah keur ngadigleu wé leumpang ngagéyot di tegalan. Padahal di tegalan nu rék diliwatan ku gajah téh aya sireum lobana mangjuta-juta, keur digawé nyieun sayang. Kapan di tegalan Afrika mah 

Cerita Legenda Bahasa Sunda, Sasakala Gunung...

Diterbitkan pada Sunday, 24 March 2013 Pukul 5.30

KACATURKEUN di hiji leuweung aya bagong putih. Éta bagong téh gawéna ngan tatapa baé, geus mangpuluh-puluh taun. Ari anu ditapaan ku manéhna, hayang boga anak awéwé sarta bangsa manusa. Dina hiji waktu bagong putih 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -