dongeng bahasa sunda kancil jeung buaya

Oly The Fat Caterpillar Arena Berbagi

Diterbitkan pada Tuesday, 14 May 2013 Pukul 15.37

Com mau berbagi kumpulan dongeng bahasa Sund Sakadang Sapi dongeng bahasa sunda Sakadang Sapi dongeng bahasa sunda Jaman baheula di leuweung sakadang sapi keur ngahuleng siga nu boga Peucang jeung Buhaya

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak Sasatoan

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Nah bagi guru yang tinggal di propinsi jawa barat pasti membutuhkan dongeng bahasa sunda ini untuk bahan bercerita kepada siswa i Kusabab kitu pok deui anjing Lamun daekeun mah haying nyobat jeung manuk nu sakitu lucuna

Asal Mula Ikan Belut Kulitnya Licin Dongeng Anak Arena

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 17.52

Sireum jeung Gajah dongeng sunda Sasatoan Sireum jeung Gajah Sireum keur ngarariung dina liang Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk isuk Baba Peucang jeung Buhaya dongeng bahasa sunda Peucang jeung Buhaya

Kijang Yang Cerdik Dongeng Anak Arena Berbagi

Diterbitkan pada Thursday, 9 May 2013 Pukul 6.37

Sireum jeung Gajah dongeng sunda Sasatoan Sireum jeung Gajah Sireum keur ngarariung dina liang Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk isuk Baba Peucang jeung Buhaya dongeng bahasa sunda Peucang jeung Buhaya

Asal Mula Gagak Berbulu Hitam Dongeng Anak Arena

Diterbitkan pada Sunday, 21 April 2013 Pukul 9.48

Karena takut Sang Gagak menjawab dengan bahasa Melayu engga Peucang jeung Buhaya dongeng bahasa sunda Peucang jeung Buhaya Jaman baheula di hiji leuweung wanci tengah poe ereng erengan sakur sasatoan keur

Kumpulan Dongeng Arena Berbagi

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 14.30

Sireum jeung Gajah dongeng sunda Sasatoan Sireum jeung Gajah Sireum keur ngarariung dina liang Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk Peucang jeung Buhaya dongeng bahasa sunda Peucang jeung Buhaya Jaman

Peucang Jeung Buhaya Dongeng Bahasa Sunda Arena

Diterbitkan pada Sunday, 30 June 2013 Pukul 8.52

Peucang jeung Buhaya Jaman baheula di hiji leuweung wanci tengah poe ereng erengan sakur sasatoan keur ngariuhan Kacaritakeun peucang manehna pohara ngarasa halabhabna Kolonyong peucang ka walungan nu pareunahna

Dongeng Anak Madu Untuk Bayi Beruang Arena

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 18.03

Sireum jeung Gajah dongeng sunda Sasatoan Sireum jeung Gajah Sireum keur ngarariung dina liang Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk isuk Baba Peucang jeung Buhaya dongeng bahasa sunda Peucang jeung Buhaya

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X