What's New?

dongeng bahasa sunda kabayan

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur...

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 3.17

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 January 2013 Pukul 13.23

Si Kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, Kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si Kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si Kabayan alak-ilik kana tangkal nangka.

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 9.03

Si Kabayan : Reup peuting Si kabayan indit ka jalan tempat liliwatan tatangga-tatanggana nu tas ngarala lauk.manehna eureun handapeun tangkal caringin gede.Tuluy ditaranjang,awakna dibalur Dongeng Bahasa Sunda Prabu Siliwangi.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 16.38

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 18.49

Seperti halnya di daerah dan negara lain, di daerah Sunda banyak sekali dongeng yang sangat menarik yang ditulis maupun diceritakan dalam bahasa Sunda atau basa Sunda. Sebenarnya, dongeng lebih condong pada 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Baca juga Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan ada Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayang Ngala Roay, Si Kabayan Ngala Tutut, Si Kabayan Ngadeupaan Lincar. Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada 

Dongeng Bahasa Sunda, Si Kabayan Ngala Roay...

Diterbitkan pada Tuesday, 23 July 2013 Pukul 14.39

Dina hiji peuting Si Kabayan diajak ngala roay ku mitohana. Isukna, isuk-isuk bral ka haruma, rada jauh ti lemburna. Di jalan taya nu ngomong sakemék-kemék acan, sumawonna Si Kabayan da puguh tunduheun kénéh. Tuman héés nepi ka 

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 20.07

cerita atau dongeng basa sunda "kabayan hese move on". 05.07. Kabayan Hese Move On Hese Move On Tandana Jodoh, Kabayan jeung iteung cintana moal Pudar. Oleh : Ina amalia. Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -