What's New?

dongeng bahasa sunda fabel sakadang kuya

Kuringmah Urang Sunda!

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

19 Ags 2015 SAKADANG KUYA JEUNG SAKADANG MONYET NGALA CAU. SAWATARA bulan ti Istilah Wanci (Waktu) dina Basa Sunda. 01.06 No .

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak .

Libatkan Kreativitas Anak-anak, Profauna Jabar Gelar Edukasi...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

27 Jan 2015 "Saya tahu ada dongeng Lutung Kasarung dan Ciung Wanara," ujar "Ada juga dongeng Sakadang Monyet dan Sakadang Kuya (seekor .

Dongeng Sasatoan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Keur kitu kadéngé Sakadang Monyét ngalindur, “Isukan uing rék ngala cau. Cauna rék dibawa kabur, Sakadang Kuya mah moal dibéré. Bongan tuda, basa éta .

Sastra Lama

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kegiatan Belajar 2, rekan-rekan akan mempelajari dongeng dan wawacan. Pada . Kegiatan C. Tujuan. Rekan-rekan Guru Bahasa Sunda pesrta PLPG sebaiknya memiliki dasar- Monyet jeung Sakadang Kuya oleh Ami Raksanagara. . (fabel), (2) dongeng dewa (mythos), (3) dongeng manusia tidak wajar, dan (4)..

Sakadang Maung Jeung Sakadang Bagong

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

26 Jan 2010 Hiji waktu manehna kungsi dikerekeb ku Sakadang Maung. Harita Sakadang Dina hiji poe Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna aing keur… In " Dongeng Sasatoan" . Ngaran Wanci Basa Sunda dina Jam Sunda..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -