dongeng bahasa sunda fabel sakadang kuya

Ario Bima Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 20 October 2011 Pukul 22.24

A dongeng Mite Ratu Inten D wata Seueur nu nganggap y n carios Ratu Inten D wata t h mung saukur dong ngan leg nda wungkul margi taya buktos nu pasti atanapi data mpiris nu leres leres tiasa dipercanten Sanaos kitu sakadang kuya jeung monyet Isuk isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi Keur kitu torojol sobatna nya ta sakadang Mony t sakadang kuya sakadang Mony t ngageroan Kuk T mbal sakadang kuya sakadang kuya Kuk

Contoh Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang

Diterbitkan pada Wednesday, 19 January 2011 Pukul 12.48

Related Posts Contoh Cerita Rakyat Legenda dalam bahasa InggrisContoh Undangan Umroh bahasa SundaContoh Undangan Khitanan bahasa SundaContoh Surat Kuasa Pemotongan Gaji SKPG Contoh Biantara Basa

Dongeng Uing Sakadang Kuya Silihduruk Jeung

Diterbitkan pada Thursday, 31 July 2008 Pukul 18.40

DINA hiji po sakadang kuya ulin ka sisi basisir Man hna cicing handapeun tangkal kalapa katebak ku angin laut Aya ku nimat Bakating ku genah nepi ka nundutan Keur kitu teu kanyahoan ti tadina torojol sakadang

Hewan Sebagai Lambang Rubrik Bahasa

Diterbitkan pada Saturday, 15 May 2010 Pukul 12.11

Bagi orang sunda lambang kecerdikan selain sakadang peucang sang kancil ada sakadang kuya yaitu kura kura yang selalu dapat membodohi sakadang monyet ketika mencuri cabe di kebun petani bahkan sakadang buhaya ketika hendak Kerbau dan keledai dalam bahasa dan budaya Indonesia dianggap binatang bodoh bahkan kemudian dianggap sebagai lambang kebodohan walaupun tidak ada cerita atau dongeng yang menceritakan hal itu

My Blog Ilmu Makalah Dongeng Bahasa Sunda Beranda

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 21.29

dongeng sakadang kuya jeung sakadang Monyet t h mangrupa dong ng sasatoan asli ti sunda B nteun jeung dong ng anu palakuna sato s j n Contona dong ng sakadang Peucang hirupna dina sastra t h mangrupa

Dongeng Sasatoan Fable Fabel Danghyang Sanghyang

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 15.04

Conto conto judul dong ng sasatoan sunda di antarana sakadang kuya jeung SakadangMony t Maling Cabe sakadang kuya jeung sakadang Mony t Melak Cau sakadang Mony t Maok Suling sakadang kuya

Padungdung Dong Ng Indung 3 Seni Budaya

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2007 Pukul 9.01

Dong ng Barat mah anu mindeng jadi tokoh fabel t h ajag Dina dong ng basa Indon sia tokoh l g ndarisna pasti kancil Ari dina fabel basa sunda tokoh sakadang kuya jeung sakadang Mony t anu favorit t h Tina 33 patandang

Elga_syarah Dongeng Carpon Jeung Nove

Diterbitkan pada Tuesday, 17 January 2012 Pukul 15.18

Puji sinareng sukur panyusun sanggakeun ka Alloh SWT anu parantos ngamparkeun nimat nepi ka jantenna ieu makalah kanggo nyumponan tugas Pendidikan bahasa Daerah anu judulna Prosa dongeng Carpon Novel a fabel fabel nyaet dongeng anu nyaritakeun sato bisa ngomong bisa lumampah cara jelema malah make aya rajana sagala Contona dongeng fabel sakadang Peucang kuya jeung Monyet Si Utun jeung si Uca Peucang jeung Tutut

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X