dongeng anak boso jowo

I Think My Life: Jenenge Anakan Ten Boso Jowo...

Diterbitkan pada Sunday, 24 June 2012 Pukul 21.27

JENENGE ANAKAN TEN boso jowo/ NAMA anak HEWAN DI DALAM BAHASA JAWA/ animal names in the Java language FOR ELEMENTARY SCHOOL JAVANESE. JENENGE ANAKAN TEN boso jowo/ NAMA anak 

Cerito Boso Jowo Ning Lucu :: Belajar Bersama

Diterbitkan pada Saturday, 12 January 2013 Pukul 21.36

Cerito boso jowo Ning Lucu. cerita lucu bahasa jawa 1. Upacara Mantenan Mas Agung bali soko dolan gone kancane, mampir ning warunge Gogon Joss.Dasare Mas Agung isih legan, ngepasi ora ono gawean, mesthi kerepe dolan - dolan marani kancane.Ngerti kancane siji iku lagi nglamun, Mas Agung banjur Gogon Joss : karepe, manten iku podo abote, ora ono bedane anak'e karo mantune, ngono Mas Agung : We lha, isonan jebule!!! Gogon Joss : Lho 

Kamus Boso Jowo

Diterbitkan pada Friday, 9 December 2011 Pukul 22.17

O anak anjing = kirik * anjur = anjur, kongkon o dianjurkan = dianjuraké o anjuran = anjuran * antan = alu * antar = terké, dhèrèkaké o diantarkan = diteraké o mengantar = ngeteraké * antara = antara. elet o di antaranya = antarané o perantara = dongeng = dongèng * dongkel = dhongkèl * dongkrak = dhongkrak * dongkol = mangkel * donor darah = panyumbang getih * dorong = surung o didorong = disurung o mendorong = nyurung * dos, kardos = dhus, kardhus.

Silabus Boso Jowo Kelas 1

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 13.50

Mengapresiasi cerita atau dongeng. Menjawab pertanyaan tentang isi cerita/dongeng. Mendengarkan dongeng/cerita anak. Menjawab pertanyaan tentang isi cerita/dongeng. dongeng anak. Buku Remen Basa Jawa Hal.

I Think My Life: Jenenge Bocah Ten Boso Jowo/ Nama...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 June 2012 Pukul 0.26

Jenenge bocah ten boso jowo/ Nama anak-anak di dalam bahasa Jawa/ Children's names in the Java language FOR ELEMENTARY SCHOOL JAVANESE. Jenenge bocah ten boso jowo/ Nama anak-anak di dalam bahasa 

Cindelaras Boso Jowo

Diterbitkan pada Friday, 30 March 2012 Pukul 22.22

anak iiku diwenei jeneng Cindelaras. Cindelaras urip dadi bocah sing cerdas lan ganteng. Wiwit cilik dewek e wes konconan karo kewan penghuni hutan. Ing salah sijine dino, wektu asyik dolanan, ono rajawali nyeblokne endog pitek.

I Think My Life: Tuladha Dongeng Ten Boso Jowo/ Contoh...

Diterbitkan pada Tuesday, 17 September 2013 Pukul 22.19

Tuladha dongeng ten boso jowo/ Contoh dongeng di dalam Bahasa Jawa/ Example Fairy Tale in Javanese. Tuladha dongeng ten boso . Budaya tentang Selamatan anak “Pojian”, Desa Tamba Budaya tentang Khitanan 

Legenda Gunung Bromo Versi Jowo

Diterbitkan pada Friday, 23 November 2012 Pukul 15.29

Mertandakake anak sing lair saka titisane jiwa sing suci. Wiwit lair anak kui keton sehat lan kuat sing luar biasa. Wiwit lair, anak Pertapa kui wis bisa ngetokake suara seru. Gegeman tangane seret banget, tendangan sikile uga kuat. Ora kaya 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X