What's New?

dongeng anak boso jowo

Cindelaras Boso Jowo

Diterbitkan pada Friday, 30 March 2012 Pukul 15.22

Cindelaras Boso Jowo. Kerajaan Jenggala dipimpin dening salah sijine rojo sing jenenge Raden Putra, sing didampingi salah sijine permaisuri sing apik atine lan sing selir nduweni sifat iri lan dengki. raja Putra lan bojone 2 pisaniku urip ing dalem istono "Anak iki ganteng lan pinter, ketok e bocah iki turunan rakyat jelata, Nek pitek e Cindelaras kalah maka dewek e sedia di pancung, nanging yen pitek e menang maka setengah kekayakane Raden Putra dadi duwek e Cindelaras.

Dongeng Timun Mas Dalam Bahasa Jawa Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 15.33

Tanduren wiji iki ing pomahan sampeyan, uga sakwise rong minggu sampeyan bakal nduweni anak. Nanging eling, tumbalke anak kui mengka marang aku sakwise umure jangkep enem tahun”. dongeng-timun-mas-dalam-bahasa-jawa.

I Think My Life: Tuladha Dongeng Ten Boso Jowo/ Contoh...

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 3.00

Tuladha Dongeng ten Boso Jowo/ Contoh Cerita di dalam Bahasa Jawa/ Example Story in Javanese FOR ELEMENTARY SCHOOL JAVANESE. Tuladha . Artikel tentang Fasilitas Anak Cerdas, di Kesehata Seni Tari 

Kamus Boso Jowo

Diterbitkan pada Friday, 9 December 2011 Pukul 15.17

o anak anjing = kirik * anjur = anjur, kongkon o dianjurkan = dianjuraké o anjuran = anjuran * antan = alu * antar = terké, dhèrèkaké o diantarkan = diteraké o mengantar = ngeteraké * antara = antara. elet o di antaranya = antarané o perantara = dongeng = dongèng * dongkel = dhongkèl * dongkrak = dhongkrak * dongkol = mangkel * donor darah = panyumbang getih * dorong = surung o didorong = disurung o mendorong = nyurung * dos, kardos = dhus, kardhus.

Kumpulan Dongeng Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 April 2011 Pukul 5.03

Kumpulan Dongeng / Cerpen / Cerita Anak (Dongeng Anak-Anak TK dan PAUD, Cerita Pendek Anak, Tehnik Dongeng, Cerita Moral dan Pendidikan). KUMPULAN DONGENG ANAK. 1. I Know You But (Aku Mengenalmu, Tapi) 2. My Best 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 4.07

dongeng anak-anak kancil. Kancil wis bisa ngapusi macan ing jenang dodol karo sabuk. Mula anggone lumayu sipat kuping. Kuwatir menawa bisa katututan ing pangoyaking macan. Ambekane krenggosan, awake gumeter, raine pucet.

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Sesuk menawa endoge wis netes, kowe cah loro pada iso mbedakke anak kalkun karo anak lehor ora? pitakone Kancil Ternyata menyusun kata-kata pada kartu lebaran dengan Boso Jowo (Basa Jawa) sulit yah!

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 17.26

Sugeng injing rencang sedaya, sebagai bentuk pelestarian dongeng dan cerita rakyat, dibawah ini akan kami bagikan dongeng legenda dengan judul Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa, selamat menyimak. Ana ing desa dadapan urip wong wadon randha Dheweke wis duweni enem anak, sing gedhe-gedhe ayu, anak-anak iku deweni jeneng: Kleting Abang, Kelting Ijo, Kleting Biru, Kleting Ungu, Kleting Ireng, lan Kleting Kuning. Saka keenem anak Nyi Menah iku ana bocah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -