dongen bahasa sunda sasatoan

Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 November 2013 Pukul 11.02

Kitu deui sasatoan, gawéna salasap-sulusup kana rungkun, néangan tempat ngiuhan. Teu jauh ti dinya aya nyiruan keur kalantang-kulinting néangan cai. Manéhna kacida ngarasa halabhabna, sanggeus kukurilingan di jero 

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Dongeng (bahasa sunda). Rifqi Rusdi - Sunday, June 01, 2014. Dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. dongen sato (fabel). Dongeng nu palakuna sato piaraan atawa sato liar. Dina dongen ieu teh sasatoan bisa ngomong. Conto dongeng sato (fabel) : 1) sakadang kuya jeung monyet. 2) peucang nu licik. 3) beurit nu kacida bedegong na. 4) kuya silihduruk jeung maung. 2. Dongeng 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.48

Dongeng sunda Fabel - Gagak Pinter. Dongeng sunda Fabel : Tikukur Jeung Engang Silih Tulungan Dongeng sunda Sakadang Peucang Jeung Bagong. Dongeng sunda Sakadang Peucang Ngawarah Ajag Dongeng sunda sasatoan 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

Dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Dongeng Basa Sunda Nu Lucu Pisant Banget Gokil

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 11.20

SATO DUGEM Balik dugem ti diskotik, sato-sato ngarariung. Katenjo maranehna jiga geus balik perang wae. “Kapok uing mah euy, geuning teu ngeunah dugem teh. Eta musik ajeb-ajeb matak katorekan kana ceuli!”, ceuk kelinci 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Kumpulan dongen bahasa sunda sasatoan - dongen adalah sebuah kisah yang tidak nyata yang dicertakan oleh orang tua/guru guna memotifasi anak anak supaya menjadi anak yang lebih baik dan cerdas. Untuk guru guru yang berada di 

Dongeng Anak Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 19.26

Kumpulan dongen bahasa sunda sasatoan - Nah disini ArenaBerbagi.Com mau berbagi kumpulan dongeng bahasa sunda sasatoan /binatang. Nah bagi guru yang tinggal di. Anda mencari lagu anak berbahasa Indonesia, Arab, atau 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X