dongen bahasa sunda sasatoan

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 9.48

Kangjeng Prabu Siliwangi linggih dina singgasana karajaan,ngersakeun magelaran. Hempak para mantri ponggawa,pangpayuna papatih katut sesepuh nagara,piderekeun piramaan sadayana mendeko mando,nganti-nganti dawuh raja.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Kumpulan dongen bahasa sunda sasatoan - dongen adalah sebuah kisah yang tidak nyata yang dicertakan oleh orang tua/guru guna memotifasi anak anak supaya menjadi anak yang lebih baik dan cerdas. Untuk guru guru yang berada di 

My Blog Ilmu: Makalah Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 21.29

Kukituna urang salaku calon pangajar anu gelar jeung cicing di Tatar sunda boga kawajiban ngawanohkeun tur ngajak barudak sangkan resep kana Sastra sunda utamana kana dongeng. Dongeng teh loba pisan rupana diantarana aya fabel, parable, . Ilaharna dongéng sato (Fabél) nyaritakeun sasatoan anu paripolahna kawas manusa, upama baé bisaeun nyarita ogé ngagunakeun akal jeung pikiran. Dongéng sato biasana watek palakuna geus dipola.

Dongeng (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 18.29

Dongeng nyaeta carita rekaan dina wangun lancaran nu sifatna pamohalan (teu asup akal). Mangrupi-rupi dongeng : 1. dongen sato (fabel). Dongeng nu palakuna sato piaraan atawa sato liar. Dina dongen ieu teh sasatoan 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

Dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Ngenaan Dongeng Bahasa Sunda |ragam Nami-nami...

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.20

Dongeng bahasa sunda, macam-macam dongeng sunda. sasatoan-sasatoan éta bisa nyarita tur mnagrupa perlambang pasipatan manusa sabenerna mah. Conto dongéng fabél nya éta Sakadang Kuya jeung sakasang Monyét, Peucang 

Dongeng Anak Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 19.26

Kumpulan dongen bahasa sunda sasatoan - Nah disini ArenaBerbagi.Com mau berbagi kumpulan dongeng bahasa sunda sasatoan /binatang. Nah bagi guru yang tinggal di. Anda mencari lagu anak berbahasa Indonesia, Arab, atau 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X