dongen bahasa sunda sasatoan

Angad Dadan Nasrullah El Masawahy

Diterbitkan pada Friday, 18 April 2014 Pukul 8.39

Bisi hor am muka kamus atawa muka buku ku uing r k dituliskeun deui ngaran ngaran anak sasatoan dina basa sunda Ngan moal digambaran da teu bisa ngagambar

Sasakala Gunung Tangkuban Parahu Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 7.16

Sumpah Pasunda Bubat Prabu Linggabuana Nihan nu rudirana pikalwah iking Bubat saba Mwang kamahatmiam ngku pasamudaya satria sunda Tan atemohan ring

Asal Mula Wayang Golek Kuringmah Urang Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 18.29

Banyak yang menyangka bahwa seni wayang golek berasal dari India Namun dalam buku pengenalan wayang golek purwa di Jawa Barat R Gunawan Djajakusumah membantah hal

Lutung Kasarung Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 20.36

Sumpah Pasunda Bubat Prabu Linggabuana Nihan nu rudirana pikalwah iking Bubat saba Mwang kamahatmiam ngku pasamudaya satria sunda Tan atemohan ring

Kumpulan Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 13 April 2014 Pukul 7.47

Kacatur kacaritakeun cak kolot dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi Kecamatan Bojongmangu Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang

Kumpulan Dongeng Basa Sunda Cipeucang

Diterbitkan pada Thursday, 10 April 2014 Pukul 17.09

Kacatur kacaritakeun cak kolot dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi Kecamatan Bojongmangu Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang

7 Contoh Carpon Bahasa Contoh Tugas Makalah

Diterbitkan pada Friday, 11 April 2014 Pukul 4.22

Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak Sasatoan Arena

Diterbitkan pada Tuesday, 15 April 2014 Pukul 11.20

Kumpulan dongen bahasa sunda sasatoan Nah disini ArenaBerbagi mau berbagi kumpulan dongeng bahasa sunda sasatoan binatang Nah bagi guru yang tinggal di

Ngaregepkeun Dong Ng Sireum Jeung Gajah Tatapakan

Diterbitkan pada Saturday, 12 April 2014 Pukul 17.57

Pangajaran 6 Ngaregepkeun Dong ng Baca galantangkeun ku salah saurang di hareupeun kelas dong ng di handap Sireum jeung Gajah Jaman baheula aya sireum

Arena Berbagi

Diterbitkan pada Wednesday, 16 April 2014 Pukul 22.10

Portal Berbagi dan Informasi Pendidikan Kesehatan Bisnis Kumpulan Dongeng Kata Mutiara Motivasi Puisi Surat Al Quran Doa doa

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X