dok mano lirik

It's My Lifee: Akon

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 3.41

lirik: Duk mano (di bawah. Duk mano? Demo janji kato nok jupo. Doh lamo puah ku duk tunggu demo. Ku ado, ku tok gi kemano-mano. Mung keno, tanyo dulu sebelom kato. Demo berona na na na baru ku kenal na na na

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

dok mano by man khan dan rosalinda. dok mano?? demo janji kato nok jumpo. Doh lamo puas ku dok tunggu demo. Ku ado ku tok gi ke mano-mano. Mu keno tanyo dulu sebelum kato. Demo berona nanananana

Zul Kyo Punya Blog: Data-ku Menanti Ku Menangis(lagu...

Diterbitkan pada Sunday, 1 August 2010 Pukul 14.38

Baju mano hok dok sakuk tu ko. ho laa.. orr baji tu ore siro kuoh tu bey hurrmm tokse g hatar lagi tu.. hahh adik jupo pek pior ni palo dok gekok ni bagi abe isak dehh.. hurmm isak mace.. lirik LAGU TERSEBUT. August 1 

Kosmo! Online

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 3.13

TUAH ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu. Itu perumpamaan tepat untuk penulis lirik dan penyanyi lagu dok mano, Wan Nukman Wan Hamdan, 32, atau lebih popular dengan panggilan Man Khan. Lagu duetnya 

Akon

Diterbitkan pada Wednesday, 7 November 2012 Pukul 10.49

"dok mano" Nyanyian : Man Khan & Rosalinda Lagu/lirik : Man Khan AMARAN : Video ini tidak sesuai untuk tontonan Pak imam,Pak ustaz ,Pak lebai,Pak serban,Awek berpurdah,Akak bertudung Labuh ,Pelampau agama 

Akon Versi Dok Mano? : Mari Pecah Perot!

Diterbitkan pada Wednesday, 12 September 2012 Pukul 13.42

Amaran : JANGAN TENGOK! Macam haram. Hahaa. Siap ada Ya habibi ya maulana bagai.. YouTube Preview Image · Share on Facebook. Category: Entertainment. You can follow any responses to this entry through the 

"dok Mano" Naikkan Nama Man Khan

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 7.02

Man Khan korang penah dengar tak lagu dok mano.. ala lagu yang mcm lagu Akon tu.. tapi dalam dialek kelantan.. lagu parodi ni.. penulis lirik dan penyanyi.

Tatz: Duk Mano?

Diterbitkan pada Saturday, 3 November 2012 Pukul 0.58

Tak tau camna nak cover. Kelakar habis liriknya. Tapi cukup menghiburkan dan mampu hilangkan stress. Balik rumah ni aku try carik lagu tu, tau dah la tajuknya Duk mano atau mungkin ejaannya dok mano dinyanyikan oleh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X