dok mano lirik

Its My Lifee Akon Versi Kelantan Dok Mano

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 3.41

lirik Duk mano di bawah Duk mano Demo janji kato nok jupo Doh lamo puah ku duk tunggu demo Ku ado ku tok gi kemano mano Mung keno tanyo dulu sebelom kato Demo berona na na na baru ku kenal na na na

Gangnam Super Kampung Style Youtube

Diterbitkan pada Monday, 27 August 2012 Pukul 12.19

4 12 Akon Versi Kelantan dok mano by Aerma Fatiha 847 765 views 3 06 Oppa indian Style Oppa Gangnam Style Parody by TheJasonRaj 1 746 742 views 7 32 Malaysia Gangnam Style by The SIX MonsterS by

Tatz Duk Mano

Diterbitkan pada Saturday, 3 November 2012 Pukul 0.58

Tak tau camna nak cover Kelakar habis liriknya Tapi cukup menghiburkan dan mampu hilangkan stress Balik rumah ni aku try carik lagu tu tau dah la tajuknya Duk mano atau mungkin ejaannya dok mano dinyanyikan oleh

Dok Mano Naikkan Nama Man Khan Gosip Artis Videours

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 7.02

Man Khan korang penah dengar tak lagu dok mano ala lagu yang mcm lagu Akon tu tapi dalam dialek kelantan lagu parodi ni penulis lirik dan penyanyi

Belogisammm Dok Mano Man Khan Rosalinda

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

dok mano by man khan dan rosalinda dok mano demo janji kato nok jumpo Doh lamo puas ku dok tunggu demo Ku ado ku tok gi ke mano mano Mu keno tanyo dulu sebelum kato Demo berona nanananana

Akon Versi Dok Mano Mari Pecah Perot Ujie Situ Sana

Diterbitkan pada Wednesday, 12 September 2012 Pukul 13.42

Akon Versi dok mano Mari Pecah Perot Ujie Amaran JANGAN TENGOK Macam haram Hahaa Siap ada Ya habibi ya maulana bagai YouTube Preview Image Share on Facebook Category Entertainment You can

Lirik Anok Zame Loni Jeming Intan Berlian Liriklagu

Diterbitkan pada Saturday, 18 May 2013 Pukul 22.10

lirik Anok Zame Loni Anok zame loni kalu de besar besar Budok zame loni kalu de besar besar Anok zame loni kalu de besar besar Budok zame loni kalu de

T Ara Day By Day Color Coded Lyrics

Diterbitkan pada Tuesday, 3 July 2012 Pukul 12.59

nunmuldwieo dok dok dok jeo eunbit dari jimyeon sarajilkka ajik namaitneun ni hyanggi kkumgatdeon chueokdeuldo heuteojilkka bitmulcheoreom meolri dok dok dok Kiss me baby Ill must be stay here Day by Day

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X