What's New?

doa untuk lelaki dicintai

Tanda Seorang Perempuan & Lelaki Dicintai Jin

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 10.08

Lain-lain artikel berkaitan Tanda Seorang Perempuan & Lelaki Dicintai JinIster pertama Ashraf Muslim, Npor Nayana Lokman telah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 2.85 kg semalam. Perkara itu diberitakan oleh bapa Dayana, Haji. Setiap hari kita selalu memanjatkan doa. Berdoa ketika waktu-waktu ijabah-Nya. Meminta apa-apa yang menjadi harapan kita. Meminta kebahagiaan, ketenangan, dilimpahkan rezeki yang halal, kesehatan sert…Fatwa Imam Syaukani tentang Tahlilan dan YasinanSyaikh Muhammad bin Ali bin Muhammad bin Abdillah Asy-Syaukani (1173-1250 H / 1760-1834 M) adalah ulama besar Yaman, berasal dari daerah Shan’a, pakar….

Tips Untuk Berkenalan Rapat Dengan Seseorang

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 1.01

Tips ini saya rasa khusus untuk lelaki je kot sebab mesti la lelaki yang nak tackle perempuan kan? Takkan la perempuan nak tackle lelaki kan… Tetapi, ade je . Kata Kata Cinta Islami Untuk Suami Istri -  Wajib hukumnya bagi seorang istri untuk mendoakan suaminya, begitu juga sebaliknya, selayaknya umat muslim kita harus saling men-do'akan, Berdoa bisa dilaku….

Doa Majlis Kahwin

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 4.44

Dari sudut Islam, perkahwinan adalah merupakan satu ibadah dan merupakan satu perbuatan yang murni. Perkahwinan itu harus dilaksanakan dengan sempurna mengikut . Rasanya baru kemarin aku bermain kejar-kejaran, belajar naik sepeda, menangis mengganggu pekerjaan mama, dan meminta papa untuk membelikan radio untuk hiburanku saat itu. Masa kecil yang sederhana tap….

50 Tips Cara Memikat Lelaki

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 17.46

Masih gagal mencari cinta dan memikat lelaki? Apa kata kita ketahui pula bagaimana cara-cara yang terbukti berkesan untuk mendapatkan lelaki impian anda.. Adab berdoa kepada Allah diawali dengan bertawassulKH. Mbah Maimoen Zubair Hafidzahullaahuberwasiat tentang pentingnya wasilah (Tawassul).Beliau mengingatkan bahwa, “yang termasuk orang yang tid….

Doa-doa

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 18.48

Maaf sebelumnya karena saya harusnya tidak mempublikasikan cerita ini ,karena dari judul ini hanya doa bukan kisah. Assalamualaikum Wr.Wb. diriwayatkan oleh Umar Bin . Gambar HiasanPERHATIAN UNTUK ISTERI!! Jika Mahukan Suami Sayang Anda Ketat-ketat Lakukan Tip Ini| Artikel kali ini dipetik dar….

4 Sebab Menyentuh Hati Kenapa Lelaki Ini Tak Sanggup Lagi

Diterbitkan pada Tuesday, 14 June 2016 Pukul 7.16

4 sebab lelaki ini tak lagi keluar melepak & tinggalkan isteri. Menurut kesaksian sejumlah pelaku dan pendukung aborsi, hati mereka sebenernya masih sering tertuduh bahwa yang dilakukannya adalah pembunuhan, namun di kubu yang pro sama aborsi menganggap kalo janin….

Azhaan Brothers Shop

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 3.11

Dapatkan Pelbagai Produk Untuk Lelaki Kuat dan Wanita Cantik & Bertenaga. Rasanya baru kemarin aku bermain kejar-kejaran, belajar naik sepeda, menangis mengganggu pekerjaan mama, dan meminta papa untuk membelikan radio untuk hiburanku saat itu. Masa kecil yang sederhana tap….

Ayat & Doa Jemputan Walimah Rashid & Nurhidayah

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 4.00

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud : “ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki Belajar untuk membuka diri dan runtuhkan dinding ketakutan bercinta. Perasaan takut disebabkan kita membina dinding untuk jatuh cinta lagi. Manusia merasa kesepian . HarianMuslim.Net Setiap hari kita selalu memanjatkan doa. Berdoa ketika waktu-waktu ijabah-Nya. Meminta apa-apa yang menjadi harapan kita. Meminta kebahagiaan, ketenangan, dilimpahkan rezeki yang hala…Fatwa Imam Syaukani tentang Tahlilan dan YasinanSyaikh Muhammad bin Ali bin Muhammad bin Abdillah Asy-Syaukani (1173-1250 H / 1760-1834 M) adalah ulama besar Yaman, berasal dari daerah Shan’a, pakar….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -