What's New?

doa pengikat hati wanita

Senarai Peribahasa (a–m)

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 19.51

Biarpun tinggal berjauhan, kalau ade jodoh kita akan dapat bersame same nnti.

Belajar Membaca Alquran

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 2.43

Cara Cepat Belajar Membaca Al Quran, Memahami Bahasa Al-Qur'an Dan Menerjemahkan Al-Qur'an. TATA IBADAH PENEGUHAN PERNIKAHAN DAN PEMBERKATAN PERKAWINAN GEREJAWI Riri Damayanti&Patriano Jaya Maleh “Dipersatukan dalam Kasih-Nya”Dilayankan oleh:Pdt. RestianaG….

(gambar)keluarga Bahagia Engku Emran, Erra Fazira Dan Aleesya

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 0.45

Oh sangat sweetnya keluarga Erra Fazira nie. Nampak bahagia sangat-sangat. Ditambah dengan kehadiran Aleesya yang comel lote. Marilah kita sama-sama doakan agar.

(10 Gambar)sekitar Majlis Pengumuman Kehamilan Siti Nurhaliza

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 20.27

hakikatnya, bila wanita mencapai kenikmatan, kepuasan, maka akan merangsang perembesan cecair di keliling faraj yang berasid.. keadaan tu memberi kelebihan kepada . Ditulis: AbdullahNabi Zakaria adalah ayah dari Nabi Yahya putera tunggalnya yang lahir setelah ia mencapai usia sembilan puluh tahun. Sejak beristeri Hanna, ibu saudaranya Maryam, Zakaria mendambaka….

Doa Katolik Ekaristi.org

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 19.47

informasi iman katolik,kitab suci online,membaca homili,Forum diskusi agama Katolik,ruang doa,belajar bersama,menjelaskan iman katolik. Bacaan Hari Ini Kolose 3:8-14 (8) Tetapi sekarang, buanglah semuanya ini, yaitu marah, geram, kejahatan, fitnah dan kata-kata kotor yang keluar dari mulutmu. (9) Jangan lagi kamu saling mendustai, kar….

Doa Melembutkan Hati Suami / Isteri / Anak2

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 22.15

Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan. (Zikir ini juga boleh diamalkan untuk . Kunci Jawaban Dari Tuhan       Pada saat bekerja di perusahaan ternama, Irwan mengenang kembali betapa Tuhan telah banyak memberikan kemudahan. Sambil meminum secangkir teh dan sebungkus Roti Irwan me….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -