What's New?

doa nabi yusuf memikat wanita

Doa Nabi Khidir Untuk Memancing Ikan Biar Dapat Banyak

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Doa Nabi Khidir Untuk Memancing Ikan merupakan Salah Satu Doa Yang Sangat Populer bagi para Mancing Mania Karena Dengan Doa ini Bisa Dijadikan Sebagai Lantaran Biar Dapat Banyak Ikan Tanpa Jimat, Ajian Atau Primbon . Nabi Yusuf adalah putera ke tujuh daripada dua belas putera-puteri Nabi Ya'qub. Ia dengan adiknya yang bernama Benyamin adalah beribukan Rahil, saudara sepupu Nabi Ya'qub. Ia dikurniakan Allah rupa ya….

Setulus Cinta...: Doa Melembutkan Hati Suami / Isteri

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Mudah-mudahan Allah lembutkan hatinya. Bila hati sudah lembut, mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan. (Zikir ini juga boleh diamalkan untuk melembutkan hati anak) Selain daripada itu amalkan doa ini :. Nabi Yusuf adalah putera ke tujuhdaripada duabelas putera-puteri Nabi Ya'qub. Ia dengan adiknya yang bernama Benyamin adalah beribukan Rahil, saudara sepupu Nabi Ya'qub. IadikurniakanAllah r….

Eifa Naomey: Maksud Nama Lelaki Dan Perempuan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Gadi = keberuntunganku Ghadi = Singa Ghaffar = Sedia mengampuni, lembut hati Ghaffur = Pengampun, Ghailan = Nama sahabat Nabi Muhammad SAW Ghaisan = Rupawan Ghaisani = Cantik dan muda Ghali = Mahal Ghalib . بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍAdalah menjadi hak anak dan kewajipan yang mesti dipenuhi oleh ibubapa memberikan nama yang baik kepada bay….

Sindiran Pedas Sm Faisal Kepada Marion Caunter

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

tapi kan apa-apa pun pendapat saya la pemuda/lelaki melayu islam dan peminpin melayu islam kawinlah dengan wanita melayu islam kerana sape yang akan bela nasib kaum wanita kita kalau tak orang melayu sendiri.bilangan .

Contoh Teks Khutbah Jumat " Hidup Sederhana Dan Sabar "

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Artinya: “Dijadikan indah pada (pandangan) manusia kecintaan kepada apa-apa yang diingini: Wanita-wanita,anak-anak,harta yang banyak dari jenis emas,perak,kuda pilihan,binatang-binatang ternak dan sawah lading. Itulah .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -