What's New?

doa murah rezki dan cepat kaya

Datuk Siti Nurhaliza Mengandung Hamil Anak Pertama

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 0.17

Datuk Siti Nurhaliza dah hamil? Mulanya, saya terkejut dan saya pun tak percaya dengan apa yang diberitahu oleh sumber ini. Gossip atau saje dia suka-suka cerita kat .

7 Strategi Saya Bebas Dari Hutang!

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 22.25

Assalamualaikum tuan Zul, Saya masih belajar dan ada membuat loan melalui cagaran ASB di BSN berjumlah RM35ribu untuk pengajian diploma saya beberapa tahun lalu..

Dapur Tanpa Sempadan...: Kek Lapis Asam Manis.

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 14.09

Assalammualaikum, salam 16 Ramadan, phewww, cepatnya tau2 dah tinggal 2 minggu je lagi nak raya, insha Allah. Semalam cm nak masukkan entri kek lapis asam manis, tapi .

Resepi Cara Buat Tepung Goreng Pisang Paling Rangup

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 19.31

Goreng pisang memang cukup laris dan popular. Sehingga ada pepatah mengatakan “laku macam pisang goreng panas”. Ia memang disukai ramai. Apa kata, anda pula .

Emosi Anak Ac Mizal Terganggu Melihat Gaya Hidup Mewah Ayahnya

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 5.25

KUALA LUMPUR 6 Sept. – Bekas ibu mertua pengacara dan pelakon, AC Mizal mendakwa anak perempuannya, Shafnie Zainuddin terpaksa meminjam duit daripadanya semata-mata .

Amalkan Selawat Tafrijiyah : Semoga Murah Rezeki

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 3.10

Antara doa yang biasa kita minta setiap kali selepas mengerjakan solat ialah semoga kita dimurahkan rezeki.. Jadi pada kali ini, saya ingin berkongsikan satu lagi Nama adalah doa dan nama juga bisa menjadi pengharapan orang tua kepada anak. Oleh karena itu sangatlah penting dalam pemilihan nama, khususnya nama bayi perempuan..

Tarif Dasar Listrik Pln November 2017

Diterbitkan pada Saturday, 18 November 2017 Pukul 8.41

Golongan tarif P1 diperuntukkan untuk Pelayanan Publik, Kantor Pemerintah dan Penerangan Jalan Umum. Tarif Dasar Listrik Non-Subsidi November 2017.

Dapur Tanpa Sempadan...: June 2017

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 14.09

Puff berinti pisang, keju dan kaya Yeo’s ini menggunakan bahan-bahan yang mudah didapati, tak kiralah sama ada anda tinggal di bandar atau pun kampung.Kecoh rancangan MeleTOP semalam apabila Fattah Amin dan Fazura tidak menghadirkan diri ke rancangan berkenaan untuk mempromosikan drama Hero Seorang Cinderella.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -