What's New?

doa memikat perempuan menurut islam

Eifa Naomey: Maksud Nama Lelaki Dan Perempuan

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 11.29

Mungkin ramai yang sedang dalam dilema mencari nama terbaik untuk anak yang bakal dilahirkan kerana menyedari nama yang diberikan kepada seseorang bayi mencerminkan Sekarang nie, Kalau di kira2 balik, Dato’ Hashimudin juz dituduh x bagi bg nafkah kat NK sejak cerai.. TAPI.. NK menurut dato’ hishamudin main kayu tiga & langgar . OlehUstadz Abu Ahmad Zaenal Abidin bin SyamsuddinMasalah rezeki merupakan salah satu perkara yang banyak menyita perhatian manusia, sehingga ada sebagian yang menjadi budak dunia. Bahkan lebih parah l….

Cara-cara Mandi Junub – Mandi Wajib

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 22.17

3 sebab melibatkan lelaki dan perempuan iaitu kerana bersetubuh walaupun tidak keluar air mani, keluar air mani dan mati. Liputan6 : RSS2 FeedKisah Saat Presiden Soekarno Pernah Dianggap DukunTak Hadiri Nikahan Kahiyang Ayu, Rizky Febian Bikin Sule BanggaNBA: Thunder Derita Empat Kekalahan B….

Dosa Meninggalkan Solat 5 Waktu

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 8.23

Assalamualaikum w.b.t. Sekadara peringatan untuk diri sendiri yang selalu lagro dan meninggalkan solat 5 waktu dengan sengaja. Eh. Juga peringatan untuk anda diluar sana..

(gambar)fasha Sandha Berbikini, Kata Tahun 2011 Taknak

Diterbitkan pada Thursday, 5 January 2017 Pukul 23.54

cakap pasal maruah…….saya nak tanya adakah berpakaian seumpama bermaruah namanya. wajib bagi semua umat islam menegur sesama kita kiranya perlakuan kita tidak .

Novelplus

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 0.25

Unlimited Access to thousands of Malay Novels and connect with readers and authors from all around world. Read wherever, whenever! NovelPlus is a mobile social . Satu tahun yang lalu, kiranya aku ingat. Awal tahun 2016 aku terbang, ini kali pertama ku merasakan perjalanan dengan gaya baru, memanfaatkan hasil pemikiran seorang ilmuan Islam, Abbas bin Firnas, ya….

Blog Pakar Kesihatan Anda

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 20.15

Kebanyakan pasangan merasa sukar membicarakan hasrat, keinginan dan fikirannya tentang seks.Ini adalah kerana tidak adanya sifat keterbukaan di antara mereka sehingga . Liputan6 : RSS2 FeedOtoritas Bursa Suspensi Saham Dwi Aneka JayaHazard Simpan Kekaguman pada Real MadridVIDEO: New Delhi, Kota Paling Tercemar di DuniaBayi Lucu den….

Nama-nama Bayi Perempuan Islami Cantik Berikut Artinya

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 6.43

Nama adalah doa dan nama juga bisa menjadi pengharapan orang tua kepada anak. Oleh karena itu sangatlah penting dalam pemilihan nama, khususnya nama bayi perempuan.Dajjal merupakan salah satu makhluk yang dibuat oleh Allah untuk dijadikan ujian bagi umat manusia. Ketika ia muncul, iman kita akan diuji. Barangsiapa yang kuat . بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍAdalah menjadi hak anak dan kewajipan yang mesti dipenuhi oleh ibubapa memberikan nama yang baik kepada bay….

Contoh Teks Khutbah Jumat " Hidup Sederhana Dan Sabar

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 17.01

Contoh Teks Khutbah Jumat " Hidup Sederhana dan Sabar "- Hidup sederhana dan sabar adalah contoh teladan Rosululloh SAW. kita patut meniru sebagai pondasi akhlak . Menurut salah satu sumber, Sunan Kudus adalah putera Raden Usman haji yang bergelar Sunan Ngudung dari Jipang Panolan. Ada yang mengatakan letak Jipang Panolan ini disebelah utara kota Blora. Di dalam….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -