What's New?

contoh teks pembawa acara basa sunda tentang mieling maulid nabi

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 11.28

Hadirin sadaya anu sami dipihormat, supados teu nyangkolong kana waktos mangga urang buka acara anu kahiji nyaeta bibika, kalayan sasarengan maos Basmallah, Bismillahirrohmanirrohim. Para Bapa Ibu hadirin anu sami berbahagia, rengse acara anu ka opat mangga urang teraskeun kana acara anu ka lima nyaeta pangumuman para juara anu kenging dina perlombaan dina raraga mieling di babarkeunana junjunan urang sadaya habibana wanabiyana 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad Saw Basa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 9.37

Tanggal 12 Rabiul Mimiti 1431 H, pas pisan dina tanggal … sakumna kaum muslim ngarayakeun maulid Nabi Muhammad SAW, henteu séjén mangrupa warisan peradaban Islam anu dipigawé sacara turun temurun. Dina catetan historis, Maulid dimimitian saprak jaman kekhalifahan Fatimiyah di handapeun Tangtu, geus waktuna pikeun urang pikeun mimitian nyurtian sarta miéling Maulid sacara leuwih mendalam sarta fundaméntal, ku kituna urang henteu ngan nyurtian sarta 

Contoh Pidato Basa Sunda Ngaronjatkeun Kareueus...

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 2.28

CONTOH PIDATO MEMPERINGATI MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Hadirin anu kusimkuring dipihormat,….. Kersaning gusti nu Maha Suci, urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok dina ieu acara, mugi ieu acara 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Contoh Pidato Bahasa Sunda|Contoh Pidato Bahasa Indonesia| Contoh Pidato Bahasa Inggris | Contoh Pidato Upacara Setahun Penuh hidayah sareng inayah-Na, tug dugi ka dina dinten anu pinuh kabagjaan ieu urang tiasa manjangkeun silaturahmi dina kaayaan sehat walafiat, pikeun riung mungpulung dina acara mieling Milangkala Kota Bogor anu ka-528. .. Pidato Hari Besar Islam : Pidato Maulid Nabi · Pidato Isra Mi'raj · Pidato Idul Fitri · Pidato Idul Adha 

Contoh Kalimat Pembukaan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 22.53

Contoh kalimat pembukaan pidato bahasa sunda ini mungkin menurut Anda belum lengkap, atau mungkin belum sesuai kebutuhan Anda, karena itu silahkan Anda lengkapi atau tambah jika menurut Anda perlu dilengkapi. Solawat sareng salam urang curehkeun ka baginda anu mulya nyaeta Nabi Muhammad Selewlohiu Alaihi Wasallam. Kusabab anjeunanana urang sadaya tiasa hatur nuhun kang,butuh banget ini buat acara,,,. BalasHapus. teteh reny 22 

Irilsmd: Contoh Teks Pembawa Acara Acara Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Friday, 25 March 2011 Pukul 3.24

Dengan mengucapkan puja dan puji syukur kehadiran Allah SWT yang telah melimpahkan Rahmat dan karunianya sehingga kita semua bisa hadir di acara ini, tak lupa sholawat serta salam tercurahkan kepada Nabi besar kita yaitu, Nabi 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat kanggo pangẻmut dinten Isra Mi'raj Nabi Muhammad SAW.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -