What's New?

contoh teks pembawa acara basa sunda tentang mieling maulid nabi

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat kanggo pangẻmut dinten Isra Mi'raj Nabi Muhammad SAW.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 7.24

Teu kakantun solawat sinareng salam urang sanggakeun ka panutan alam Kanjeng Nabi ahir jaman Muhammad saw., miwah para sahabat, tabi'it, tabi'in, tug dugi ka urang sadayana. Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun buka ieu acara ku maoskeun basmalah sasarengan. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Irilsmd: Contoh Teks Pembawa Acara Acara Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Friday, 25 March 2011 Pukul 10.24

Dengan mengucapkan puja dan puji syukur kehadiran Allah SWT yang telah melimpahkan Rahmat dan karunianya sehingga kita semua bisa hadir di acara ini, tak lupa sholawat serta salam tercurahkan kepada Nabi besar kita yaitu, Nabi 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah, ku jalaran ni'mat ti manten-Na pisan, dina danget ieu urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok di ieu tempat dina raraga miéling 'Hari Jadi KotaBogor anu ka…. Solawat miwah salam, urang sanggakeun ka Jungjunan urang sadaya, nabi ahir jaman anu parantos nuyun sakumna umat kana jalan kamulyaan, Nabi Muhammad SAW, ka kulawargina para sohabatana kalih ka jalmi-jalmi soléh sapandeurieunana.Hadirin hormateun sim kuring!

Sambutan Kepala Desa Pandak Pada Acara Tasyakuran Hut...

Diterbitkan pada Saturday, 18 August 2012 Pukul 8.07

(1),contoh laporan kagiatan 17san dina bahasa sunda (1),contoh kata sambutan panitia rajaban dengan bahasa sunda (1),teks mc bahasa jawa tentang pembukaan lomba (1),contoh jadi pembawa acara tentang tujuhbelas agustus bahasa jawa (1),contoh pidato peringatan HUT desa (1),sambutan acara isra mi\raj basa sunda (1),sambutAn acara ruwah desa (1),sambutan acara syukuran bahasa jawa (1),protokol bahasa sunda dina acara mieling maulid nabi (1) 

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad Saw Basa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.37

Tanggal 12 Rabiul Mimiti 1431 H, pas pisan dina tanggal … sakumna kaum muslim ngarayakeun maulid Nabi Muhammad SAW, henteu séjén mangrupa warisan peradaban Islam anu dipigawé sacara turun temurun. Dina catetan historis, Maulid dimimitian saprak jaman kekhalifahan Fatimiyah di handapeun Tangtu, geus waktuna pikeun urang pikeun mimitian nyurtian sarta miéling Maulid sacara leuwih mendalam sarta fundaméntal, ku kituna urang henteu ngan nyurtian sarta 

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 18.28

Teks pembawa acara bahasa sunda. BISMILLAHIRROHMANIRROHIM. Assalamua'laikum Langkung ti payun mangga urang sami-sami panjatkeun puji sinareng syukur ka Allah SWT, anu mana kalayan rahmat sareng karuniana urang sadaya tiasa kumpul mungpulung paamprok jongkok patepang raray dina raraga “Mieling di babarkeunana kanjeng Nabi Muhammad SAW”, Dina kaayaan sehat walafiat. Solawat miwah salam mugia salamina ngalimpah ruah ka 

Contoh Pidato Basa Sunda Ngaronjatkeun Kareueus...

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 9.28

CONTOH PIDATO MEMPERINGATI MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Hadirin anu kusimkuring dipihormat,….. Kersaning gusti nu Maha Suci, urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok dina ieu acara, mugi ieu acara 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -