contoh teks pembawa acara basa sunda tentang mieling maulid nabi

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Nah, sebagai inspirasi dalam mempermudah Anda, berikut kami sajikan beberapa contoh naskah pidato dengan berbagai tema dan dalam bahasa tradisional sunda. Tema yang diangkat, mulai dari kebersihan lingkungan hingga tema 

Contoh Pidato: Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Dina kasempetan ayeuna rupina urang sadaya bangsa Indonesia nuju mieling Kari Kesaktian Pancasila anu ngarupikeun falsafah nagar jeung pandangan hirup bangsa. Naon pangna dina dinten ieu 1 Oktober dosebat hari 

Contoh Teks Pembawa Acara (mc) Peringatan Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 March 2011 Pukul 14.06

Sugeng Al-Wahid Yang kami hormati Ketua Takmir dan segenap Pengurus Masjid Multazam Yang kami hormati Panitia Peringatan maulid nabi Muhammad Saw dan Bapak-bapak Serta Ibu-ibu yang berbahagia Syukur al-hamdulillah kita panjatkan kehadirat Saya Jali , Meminta Izin Untuk Mempelajari teks acara untuk saya bawakan di depan teman teman , isya allah teks ini betul untuk pelajaran bahasa indonesia dan saya bisa mendapat nilai yang sempurna …

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah, ku jalaran ni'mat ti manten-Na pisan, dina danget ieu urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok di ieu tempat dina raraga miéling 'Hari Jadi KotaBogor anu ka…. Solawat miwah salam, urang sanggakeun ka Jungjunan urang sadaya, nabi ahir jaman anu parantos nuyun sakumna umat kana jalan kamulyaan, nabi Muhammad SAW, ka kulawargina para sohabatana kalih ka jalmi-jalmi soléh sapandeurieunana.Hadirin hormateun sim kuring!

Contoh Pidato: Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Pidato Bahasa sunda | Ngesian Kamerdekaan. assalamualaikum wr. wb. kapayuneun bapak kepala sekolah anu ku sim kuring di pihormat, kapayuneun para bapak ibu guru anu sami ku sim kuring di pihormat oge teu hilap 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

contoh Pidato Bahasa sunda|contoh Pidato Bahasa Indonesia| contoh Pidato Bahasa Inggris | contoh Pidato Upacara Setahun Penuh hidayah sareng inayah-Na, tug dugi ka dina dinten anu pinuh kabagjaan ieu urang tiasa manjangkeun silaturahmi dina kaayaan sehat walafiat, pikeun riung mungpulung dina acara mieling Milangkala Kota Bogor anu ka-528. .. Pidato Hari Besar Islam : Pidato maulid nabi · Pidato Isra Mi'raj · Pidato Idul Fitri · Pidato Idul Adha 

Irilsmd: Contoh Teks Pembawa Acara Acara Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Friday, 25 March 2011 Pukul 10.24

Dengan mengucapkan puja dan puji syukur kehadiran Allah SWT yang telah melimpahkan Rahmat dan karunianya sehingga kita semua bisa hadir di acara ini, tak lupa sholawat serta salam tercurahkan kepada nabi besar kita yaitu, nabi 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X