What's New?

contoh teks pembawa acara basa sunda tentang mieling maulid nabi

Irilsmd: Contoh Teks Pembawa Acara Acara Maulid Nabi...

Diterbitkan pada Friday, 25 March 2011 Pukul 10.24

Dengan mengucapkan puja dan puji syukur kehadiran Allah SWT yang telah melimpahkan Rahmat dan karunianya sehingga kita semua bisa hadir di acara ini, tak lupa sholawat serta salam tercurahkan kepada Nabi besar kita yaitu, Nabi 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah, ku jalaran ni'mat ti manten-Na pisan, dina danget ieu urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok di ieu tempat dina raraga miéling 'Hari Jadi KotaBogor anu ka…. Solawat miwah salam, urang sanggakeun ka Jungjunan urang sadaya, nabi ahir jaman anu parantos nuyun sakumna umat kana jalan kamulyaan, Nabi Muhammad SAW, ka kulawargina para sohabatana kalih ka jalmi-jalmi soléh sapandeurieunana.Hadirin hormateun sim kuring!

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad Saw Basa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.37

Tanggal 12 Rabiul Mimiti 1431 H, pas pisan dina tanggal … sakumna kaum muslim ngarayakeun maulid Nabi Muhammad SAW, henteu séjén mangrupa warisan peradaban Islam anu dipigawé sacara turun temurun. Dina catetan historis, Maulid dimimitian saprak jaman kekhalifahan Fatimiyah di handapeun Tangtu, geus waktuna pikeun urang pikeun mimitian nyurtian sarta miéling Maulid sacara leuwih mendalam sarta fundaméntal, ku kituna urang henteu ngan nyurtian sarta 

Contoh Pidato Basa Sunda Ngaronjatkeun Kareueus...

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 12.37

امّا بعد. CONTOH PIDATO MEMPERINGATI MAULID NABI MUHAMMAD SAW. Hadirin anu kusimkuring dipihormat,….. Kersaning gusti nu Maha Suci, urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok dina ieu acara, mugi ieu acara tēh lungsur 

Sambutan Kepala Desa Pandak Pada Acara Tasyakuran Hut

Diterbitkan pada Saturday, 18 August 2012 Pukul 8.07

17 agustus (14),contoh pidato kepala desa (14),Contoh sambutan acara 17 agustus (13),sambutan 17 agustus 2013 (13),runtuyan acara mc proklamasi bahasa sunda (12),sambutan 17 agustus 2012 (12),contoh pidato sambutan 17 desa bubuka tentang mieling kamerdekaan ri (1),tuladha pidato basa jawa kang temane memperingati dina kemerdikaan (1),Teks susunan acara lomba RT (1),teks Sambutan Pak Lurah dalam acara maulid Nabi (1),Teks sambutan 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Teu kakantun solawat sinareng salam urang sanggakeun ka panutan alam Kanjeng Nabi ahir jaman Muhammad saw., miwah para sahabat, tabi'it, tabi'in, tug dugi ka urang sadayana. Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung urang buka ieu acara ku maoskeun basmalah sasarengan. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 18.28

Hadirin sadaya anu sami dipihormat, supados teu nyangkolong kana waktos mangga urang buka acara anu kahiji nyaeta bibika, kalayan sasarengan maos Basmallah, Bismillahirrohmanirrohim. Para Bapa Ibu hadirin anu sami berbahagia, rengse acara anu ka opat mangga urang teraskeun kana acara anu ka lima nyaeta pangumuman para juara anu kenging dina perlombaan dina raraga mieling di babarkeunana junjunan urang sadaya habibana wanabiyana 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat kanggo pangẻmut dinten Isra Mi'raj Nabi Muhammad SAW.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.