What's New?

contoh sambutan menerima pertunangan untuk wanita

Http://www.cikgudahlia.com/2011/04/mohon-cadangan-korang-untuk-hadiah.html

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 6.44

.

Mencapai Kebahagiaan: Jangan Takut Ikhlaskan Perpisahan

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 19.39

Perkara Terbaik Untuk Mencapai Kebahagiaan: Jangan Takut Lepaskan Dia Pergi & Ikhlaskan Perpisahan Itu. Ditulis oleh Muhamad Naim 237 Comments.

Agama [berita Harian]

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 13.18

Oleh Jami'ah Shukri jamia@bharian.com.my Pertelingkahan dalam masyarakat boleh dielak jika saling menghormati anutan bangsa lain TINDAKAN pihak tertentu membakar .

Koleksi Cikgu Harlina

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 10.52

Sikap masyarakat yang terlalu suka menghukum turut menjadi penyebab pembuangan bayi ini berlaku. Kita suka menganggap bahawa wanita yang mengandung tanpa suami ini .

Eydaums.blogspot.my

Diterbitkan pada Friday, 12 August 2016 Pukul 16.00

ii. Berpantang Terdapat beberapa pantang larang yang harus diikuti oleh seseorang wanita yang selepas bersalin.Antararanya ialah si ibu tidak boleh makan makanan Perkongsian resepi percuma dari masakan barat hingga ke timur bersifat komersial khusus untuk usahawan. Masakan gerai, pasar malam, restoran malah hotel digarap agar .

Adat Tradisional Masyarakat Di Malaysia

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 10.20

Adat tradisional masyarakat di malaysia 1. Latar Belakang Masyarakat Melayu di Malaysia 2. • Bila disebut perkataan ‘Melayu’, terus tergambar dalam a posteriori (ä´ pŏ-stîr´ē-ôrʹē, -ôrʹī, -ōrʹē, -ōrʹī, ā´) a posteriori adjective. & adverb. Derived by or designating the process of reasoning .

Siti Nurhaliza Binti Tarudin

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 10.43

Siti Nurhaliza binti Tarudin (Gelaran penuh: Datin Sri Dato' Siti Nurhaliza binti Tarudin DIMP, JSM, SAP, PMP, AAP [ˈsiti nʊrhaˈliza ˈbinti taˈrudɪn]; lahir 11 .

Malaysia Chedet.cc

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 2.07

1. I used to enjoy being asked about Malaysia when I am abroad. But not now. 2. The foreigners and Malaysians living abroad ask, “What is happening.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.