contoh puisi sunda indung

Contoh Puisi Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 11 May 2010 Pukul 11.35

puisi sunda Tentang Ibu | puisi sunda indung. Pantun Lucu Bahasa sunda | Sisindiran Basa sunda. puisi sunda Islami | Lagu Puja. puisi sunda Romantis | Bulan Nineung, Bulan Nu Saha. puisi Tanah sunda | Hikmat 

Puisi Sunda "indung"

Diterbitkan pada Sunday, 11 November 2012 Pukul 11.07

puisi sunda "indung". Diposting oleh DvitzBlog • Di: Artikel/catatan. November112012. Iuh tanjung seungitna marganing wuyung liuh indung perbawa nu cadu nundung mun di dunya ngan aya indung jeung bapa bakal bisa ngawasa 

Puisi Sunda Tentang Ibu

Diterbitkan pada Friday, 2 March 2012 Pukul 0.57

Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul puisi sunda Tentang Ibu | puisi sunda indung dan anda bisa menemukan 

Sajak Sunda : Indung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 February 2013 Pukul 17.47

Sajak sunda : indung. Salapan bulan kuring dikandung. Bra ka alam dunya dipapag kadeudeuh. Kanyaah indung ka kuring. Moal kaukur sanajan saluas bumi. Taya pituah anu endah salain ti indung. Taya kadeudeuh iwal 

Kumpulan Puisi Sunda Kihendra: Kihendra Nyuuh

Diterbitkan pada Wednesday, 2 July 2014 Pukul 12.17

Anu nyuuh diluhureun kuburan indung,. teras nyuuh kanu kuburan nu jadi bapa,. Gusti,. Ampun paralun abditeh, Gusti,. Sanes teu ridho nampi ieu cocobi,. Nanging dalah kedah dikumaha,. Asa cukleuk leuweung-cukleuk 

Puisi » Kumpulan Puisi Bahasa Sunda Terbaru 2014

Diterbitkan pada Tuesday, 3 June 2014 Pukul 14.00

Indonesia memang saya akui kaya dengan akan Suku, kebudayaan dan keanekaragaman Bahasa daerah diantaranya yakni Bahasa sunda, Bahasa sunda ini banyak di pakai Oleh masyakat Jawa Barat dan kali ini saya 

Kumpulan Puisi Sunda Kihendra...

Diterbitkan pada Wednesday, 2 July 2014 Pukul 12.20

Cukup hidep jeung bapak hungkul anu nyaho,. Yen bapakteh deudeuh pisan ka indung hidep Nyai,. Anak bapak anu geulis,. Omat tong dibejakeun ka indung hidepmah nya ! Cukup hidep jeung bapak hungkul anu nyaho,.

Puisi Sunda Tentang Alam

Diterbitkan pada Tuesday, 11 May 2010 Pukul 9.36

Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul puisi sunda Tentang Alam | Di Mumunggang Cikeruh dan anda bisa menemukan Sajak sunda. puisi sunda Tentang Kehidupan | Kahirupan Mak Anah. puisi sunda Tentang Ibu | puisi sunda indung. Pantun Lucu Bahasa sunda | Sisindiran Basa sunda. puisi sunda Islami | Lagu Puja. puisi sunda Romantis | Bulan Nineung, Bulan Nu Saha.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X