contoh puisi sunda indung

Puisi Sunda Tentang Ibu

Diterbitkan pada Friday, 2 March 2012 Pukul 0.57

Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul puisi sunda Tentang Ibu | puisi sunda indung dan anda bisa menemukan 

Kumpulan Puisi Sunda Kihendra...

Diterbitkan pada Wednesday, 2 July 2014 Pukul 12.20

Cukup hidep jeung bapak hungkul anu nyaho,. Yen bapakteh deudeuh pisan ka indung hidep Nyai,. Anak bapak anu geulis,. Omat tong dibejakeun ka indung hidepmah nya ! Cukup hidep jeung bapak hungkul anu nyaho,.

Sajak Sunda : Indung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 February 2013 Pukul 17.47

Sajak sunda : indung. Salapan bulan kuring dikandung. Bra ka alam dunya dipapag kadeudeuh. Kanyaah indung ka kuring. Moal kaukur sanajan saluas bumi. Taya pituah anu endah salain ti indung. Taya kadeudeuh iwal 

Puisi » Kumpulan Puisi Bahasa Sunda Terbaru 2014

Diterbitkan pada Tuesday, 3 June 2014 Pukul 14.00

Indonesia memang saya akui kaya dengan akan Suku, kebudayaan dan keanekaragaman Bahasa daerah diantaranya yakni Bahasa sunda, Bahasa sunda ini banyak di pakai Oleh masyakat Jawa Barat dan kali ini saya 

Puisi Sunda "indung"

Diterbitkan pada Sunday, 11 November 2012 Pukul 11.07

puisi sunda "indung". Diposting oleh DvitzBlog • Di: Artikel/catatan. November112012. Iuh tanjung seungitna marganing wuyung liuh indung perbawa nu cadu nundung mun di dunya ngan aya indung jeung bapa bakal bisa ngawasa 

Kekayaan Ungkapan Sunda Sebagai Medium Spiritual...

Diterbitkan pada Saturday, 16 February 2008 Pukul 22.52

Tapi membaca dan memperhatikan isi kitab itu, ternyata ungkapan-ungkapan sastra sunda Endang, tidak sembarangan. Perhatikan lagi salah satu puisinya tentang indung, berjudul Cinyusu indung Keur Nu Hurung 

Nuri Indriani: Kumpulan Puisi Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 14.29

Kumpulan puisi sunda. Kenging ceu Uwie. Hirup. Hirup teh cita-cita. ngudag-ngudag mangsa jeung rasa. Hirup teh tunggara. upama tresna kalid sulaya. Hirup teh seuneu. nu ngaduruk lulurung sukma. Hirup teh ibadah. rela ihlas indung suku tuturut peot. awak jadi budak. waragad teu walakaya. geuning teu di kawit teu di pungkas. kokojayan dina lantaran. sebrot hareudang hiliwir angin. ngalengkah numut sarangenge. los kaditu los kadieu. ngarenghap tuluy 

Sajak Sunda Sangkuriang

Diterbitkan pada Wednesday, 26 May 2010 Pukul 15.36

Neangan indung nu nundung ah! kuring hirup nyingkahan kabingung nyingkahan rurubed nu jolna ti aing bongan kiwari geus taya wanci mustari rea teuing sangkuriang geus musna beurang alam geus ilang dangiang tinggal peuting anu panjang cul hanca, ngadukduk Anda sedang membaca kumpulan/contoh/artikel/puisi/sajak/pantun/syair/tentang/tema/bertema/judul/berjudul Sajak sunda Sangkuriang | Hasan Wahyu Atmakusumah dan anda bisa menemukan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X