contoh pidato biantara paturay tineung kelas

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

Prosesi paturay tineung kelas salapan oge samena kelas VII sareng VIII Simkuring saparakanca ti sanggar seni Ngarumat SMPN 2 Sukamatri sseja Milu jabung tumalapung Icik kibung dina widang seni daerahna. Sasieureun sabeunyeureun 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 14 February 2013 Pukul 17.18

biantara paturay tineung. Posted by : Gilang Maylida Februari 14, 2013. Assalammualaikum Wr. Wb. Bapa kapala Sakola anu di pika hormat, ibu bapa guru anu di pika hormat, sareng siswa-siswi SMPN 1 Jatinangor anu ku sim abdi banggakeun. Gambaran eta ngagambarkeun arurang ti kelas 1 nepikan kelas 3 SMP ieu anu bade kaluar, anu atos di bimbing ku ibu sareng bapa guru anu ku sim abdi di pika hormat sareng di pika cinta. Kata Verba & Nomina, contoh Kalimatnya.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

contoh pidato Sunda | paturay tienung kelas 6 SD 6. pidato 22. contoh pidato Sunda | biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa 23. contoh pidato Sunda | biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh Sumber 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Yang Butuh biantara alias pidato Bahasa Sunda "paturay tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh pidato Sunda | paturay tineung Ti Wawakil Osis. biantara Paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron SMP Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng hasil anu nyugemakeun teu aya deui pibasaeunana , sim kuring sareng rerencangan sadaya mung ukur 

Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Sunday, 18 March 2012 Pukul 22.45

Kalayan widi sareng ridhona urang sadaya bias patepung dina acara paturay tineung. Bapa kalih Ibu ,hadirin sadaya anu dipihormat. Sim kuring aya didieu minangka wawakil ti rerecangan kelas tilu hoyong Cumarios ngedalkeun kareteg 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X