What's New?

contoh pidato biantara paturay tineung kelas

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 17.43

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil anbiyai wal mursalin, 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Pidato Perwakilan Siswa Kelas 3

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 23.11

Pidato perwakilan siswa kelas 3. Contoh Pidato: Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa NaskahPidato merupakan web yang berisi kumpulan contoh-contoh teks pidato 

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp...

Diterbitkan pada Thursday, 11 December 2014 Pukul 22.44

Assalammu'alaikum wr.wb. Sugrining puji sinareng syukur ka Rabb Anu Maha Suci, Allah anu maha ghofur, Alhamdulillah ku rahmat tur Inayahna urang sadayana tiasa kempel dina acara paturay tineung kelas tilu SMP Negeri 1 Cisaga, 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Yang Butuh Biantara alias Pidato Bahasa Sunda "Paturay Tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana 

Blogsin Title » Blog Archive » Pidato Wakil Kelas

Diterbitkan pada Wednesday, 3 July 2013 Pukul 18.11

Contoh Pidato: Tema-Tema dan Judul Contoh Pidato. Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 20.04.2012 · Sim kuring atas nami wakil murid kelas genep/salapan/dua belas, seja ngadugikeun 

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh Pidato Sunda | Paturay tienung kelas 6 SD 6. Pidato 22. Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa 23. Contoh Pidato Sunda | Biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh Sumber 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.