What's New?

contoh pidato biantara paturay tineung kelas

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 18.48

Jika kamu ingin belajar biantara (pidato) perpisahan dalam bahasa Sunda, naskah pidato bahasa Sunda berikut ini mungkin bisa menjadi referensi. Untuk pidato bahasa Sunda sendiri Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang sadaya aya dina séhat wal afiat. Pamugi ku kasumpingan 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu, hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Yang Butuh Biantara alias Pidato Bahasa Sunda "Paturay Tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos bae eta sadayana 

Pidato Perwakilan Siswa Kelas 3

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 23.11

Pidato perwakilan siswa kelas 3. Contoh Pidato: Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa NaskahPidato merupakan web yang berisi kumpulan contoh-contoh teks pidato 

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp...

Diterbitkan pada Thursday, 11 December 2014 Pukul 22.44

Assalammu'alaikum wr.wb. Sugrining puji sinareng syukur ka Rabb Anu Maha Suci, Allah anu maha ghofur, Alhamdulillah ku rahmat tur Inayahna urang sadayana tiasa kempel dina acara paturay tineung kelas tilu SMP Negeri 1 Cisaga, 

Blogsin Title » Blog Archive » Pidato Wakil Kelas

Diterbitkan pada Wednesday, 3 July 2013 Pukul 18.11

Contoh Pidato: Tema-Tema dan Judul Contoh Pidato. Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 20.04.2012 · Sim kuring atas nami wakil murid kelas genep/salapan/dua belas, seja ngadugikeun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -