What's New?

contoh pidato biantara paturay tineung kelas

Pidato Perwakilan Siswa Kelas 3

Diterbitkan pada Thursday, 19 December 2013 Pukul 16.11

Pidato perwakilan siswa kelas 3. Contoh Pidato: Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa NaskahPidato merupakan web yang berisi kumpulan contoh-contoh teks pidato 

Blogsin Title » Blog Archive » Pidato Wakil Kelas

Diterbitkan pada Wednesday, 3 July 2013 Pukul 11.11

Contoh Pidato: Tema-Tema dan Judul Contoh Pidato. Biantara/Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 20.04.2012 · Sim kuring atas nami wakil murid kelas genep/salapan/dua belas, seja ngadugikeun 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Jika kamu ingin belajar biantara (pidato) perpisahan dalam bahasa Sunda, naskah pidato bahasa Sunda berikut ini mungkin bisa menjadi referensi. Untuk pidato bahasa Sunda sendiri Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang sadaya aya dina séhat wal afiat. Pamugi ku kasumpingan 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Contoh Pidato Sunda | Biantara Paturay Tineung TI Wawakil Siswa. Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu, hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 8.00

Yang Butuh Biantara alias Pidato Bahasa Sunda "Paturay Tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos 

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp...

Diterbitkan pada Thursday, 11 December 2014 Pukul 15.44

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp. Assalammu'alaikum wr.wb. Sugrining puji sinareng syukur ka Rabb Anu Maha Suci, Allah anu maha ghofur, Alhamdulillah ku rahmat tur Inayahna urang sadayana tiasa kempel dina acara paturay tineung kelas tilu SMP Negeri 1 Cisaga, Kabupaten Ciamis. Sholawat . Contoh Biantara (Pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda. Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -