contoh pidato biantara paturay tineung kelas

Share And Find About This Life: Biantara Paturay...

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 16.30

biantara paturay tineung. Assalamu'alaikum Waroh Para tamu uleman – sepuh siswa anu sami-sami linggih, rerencangan saangkatan sareng adi-adi kelas anu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

contoh pidato Sunda | paturay tineung Ti Wawakil Siswa. contoh biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai tineung Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

contoh pidato Sunda | paturay tienung kelas 6 SD 6. pidato 22. contoh pidato Sunda | biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa 23. contoh pidato Sunda | biantara Laporan Ketua Panitia Pasanggiri Pupuh Sumber 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun...

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

pidato paturay tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami manjatkeun puji sinareng sukur ka Allah SWT nu tos maparinan ni'mat iman sareng ni'mat sehat wal'afiat ku Teu lepat sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pembawa acara nu parantos masihan waktos pikeun sim kuring macakeun ieu biantara.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

contoh pidato Sunda | paturay tineung Ti Wawakil Osis. biantara Paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron SMP Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng hasil anu nyugemakeun teu aya deui pibasaeunana , sim kuring sareng rerencangan sadaya mung ukur 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

biantara WAWAKIL SISWA DINA ACARA paturay tineung Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X