What's New?

contoh panata acara ulang tahun memakai bhs sunda

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Langkung ti payun sumangga urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Langkung tipayun simkuring seja nyanggakeun pangwilujeng, rehna siswa-siswi kelas XII parantos lulus Ujian Nasional taun 2011. Sateuacana, didieun aya sababaraha rupi Nincak kana acara nu kaopat. Urang nyakseni mangrupi pidangan lagu ti paduan suara SMAN 1 Sumedang. Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara. Ka saderek…..dihaturanan. Lajeng, acara nu kagenep nyaeta laporan ti pupuhu OSIS. Ka saderek……dihaturan. Nincak kana 

Seuweu Siwi Siliwangi: Kandaga Kecap

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 13.05

Girang Panata Calagara = Ketua Panitia Girang Pangajén = ketua juri gotrasawala = Kujang = senjata perang orang sunda tempo dulu. Kuku / kudu / tanggay = kuku. Kulawarga = milangkala = milangwarsi = ulang tahun. Minang = menta = meminta Pamidang Acara (PA) = pembawa Acara (PA); Master of Ceremony (MC) Pamong = pagawé, petugas Sabilulungan = sili tulung = seia sekata = bersama-sama dalam suka dan duka. Sabongbrong = saayana 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Ulang Tahun Anak

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 16.56

Pada artikel sebelumnya Mamen telah posting contoh pidato pada perayaan acara ulang tahun dalam bahasa Indonesia, nah sekarang khusus bagi warga Jawa Barat, terutama bagi adik-adik yang masih duduk di bangku SMP dan SMA, kali 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2.

Contoh Teks Mc Bahasa Sunda Terlengkap

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 0.32

MC atau Master of Ceremony adalah orang yang bertugas sebagai tuan rumah sekaligus pemimpin acara dalam panggung pertunjukan, hiburan, pernikahan, dan acara-acara sejenis. MC biasanya memperkenalkan peserta atau artis yang 

Contoh Teks Pembawa Acara Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 1 October 2014 Pukul 15.59

Teks Pidato Bahasa Jawa Terbaru 2015 : Contoh teks pembawa acara bahasa jawa krama sangat mudah untuk di hafal untuk anda yang akan menjadi pembawa acara dalam sebuah acara.

Sambutan Kepala Desa Pandak Pada Acara Tasyakuran Hut...

Diterbitkan pada Saturday, 18 August 2012 Pukul 8.07

tujuh belas agustus (10),contoh naskah teks kata sambutan kades pada resepsi pernikahan (8),naskah pidato kepala desa dlm tasyakuran dusun (6),contoh susunan acara ulang tahun dalam bahasa sunda (5),panata acara 17 agustus ulang tahun (1),sambutan bhssunda (1),contoh pidato pa lurah (1),contoh pidato menyusun acara 17 agustus (1),Sambutan kades rajaban b sunda (1),contoh pidato dalam malam tirakatan 17 agustus (1),contoh pidato bhs jawa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -