What's New?

contoh panata acara ulang tahun memakai bhs sunda

Seuweu Siwi Siliwangi: Kandaga Kecap

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 13.05

Girang Panata Calagara = Ketua Panitia Girang Pangajén = ketua juri gotrasawala = Kujang = senjata perang orang sunda tempo dulu. Kuku / kudu / tanggay = kuku. Kulawarga = milangkala = milangwarsi = ulang tahun. Minang = menta = meminta Pamidang Acara (PA) = pembawa Acara (PA); Master of Ceremony (MC) Pamong = pagawé, petugas Sabilulungan = sili tulung = seia sekata = bersama-sama dalam suka dan duka. Sabongbrong = saayana 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Ulang Tahun Anak

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 16.56

Pada artikel sebelumnya Mamen telah posting contoh pidato pada perayaan acara ulang tahun dalam bahasa Indonesia, nah sekarang khusus bagi warga Jawa Barat, terutama bagi adik-adik yang masih duduk di bangku SMP dan SMA, kali 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

Contoh Teks MC Pernikahan dalam Bahasa Sunda. Assalamua'laikum Wr. 6. Sungkeman 7. Tutup Bapa-bapa, ibu-ibu para wargi sadaya nu sami rawuh hormateun sim kuring, sumangga pikeun muka ieu acara urang sasarengan maos basmallah. palawargi sadayana sumangga anu bade copas, ku abi tos di ketik ulang. wilujeng ngemsi . nuhun kangge akang bima mustika :*. Contoh Teks MC . 1 tahun yang lalu - Dibagikan kepada publik. Contoh Teks MC 

Contoh Teks Pembawa Acara Pada Acara Ulang Tahun...

Diterbitkan pada Friday, 13 April 2012 Pukul 16.56

Atas nama panitia kami menyampaikan terimakasih kepada hadirin yang telah dengan tulus ikhlas menyempatan diri menghadiri acara ini dalam rangka ikut bersama-sama memeriahkan hari ulang tahun sekolah kita SMPN 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Langkung ti payun sumangga urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Langkung tipayun simkuring seja nyanggakeun pangwilujeng, rehna siswa-siswi kelas XII parantos lulus Ujian Nasional taun 2011. Sateuacana, didieun aya sababaraha rupi Nincak kana acara nu kaopat. Urang nyakseni mangrupi pidangan lagu ti paduan suara SMAN 1 Sumedang. Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara. Ka saderek…..dihaturanan. Lajeng, acara nu kagenep nyaeta laporan ti pupuhu OSIS. Ka saderek……dihaturan. Nincak kana 

Sambutan Kepala Desa Pandak Pada Acara Tasyakuran Hut

Diterbitkan pada Saturday, 18 August 2012 Pukul 8.07

dalam bhs sunda (5),contoh panata acara ulang tahun (5),panata acara 17 agustus (4),teks sambutan ibu kepala desa dalam acara pengajian umum (4),teks Mc untuk pengajian menjelang hari pernikahan bahasa sunda?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -