What's New?

contoh panata acara ulang tahun memakai bhs sunda

Contoh Teks Mc Bahasa Sunda Terlengkap

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 17.32

MC atau Master of Ceremony adalah orang yang bertugas sebagai tuan rumah sekaligus pemimpin acara dalam panggung pertunjukan, hiburan, pernikahan, dan acara-acara sejenis. MC biasanya memperkenalkan peserta atau artis yang 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2.

Seuweu Siwi Siliwangi: Kandaga Kecap

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 6.05

Girang Panata Calagara = Ketua Panitia Girang Pangajén = ketua juri gotrasawala = Kujang = senjata perang orang sunda tempo dulu. Kuku / kudu / tanggay = kuku. Kulawarga = milangkala = milangwarsi = ulang tahun. Minang = menta = meminta Pamidang Acara (PA) = pembawa Acara (PA); Master of Ceremony (MC) Pamong = pagawé, petugas Sabilulungan = sili tulung = seia sekata = bersama-sama dalam suka dan duka. Sabongbrong = saayana 

Contoh Teks Pembawa Acara Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 1 October 2014 Pukul 8.59

Teks Pidato Bahasa Jawa Terbaru 2015 : Contoh teks pembawa acara bahasa jawa krama sangat mudah untuk di hafal untuk anda yang akan menjadi pembawa acara dalam sebuah acara.

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Contoh Teks MC Pernikahan dalam Bahasa Sunda. Assalamua'laikum Wr. 6. Sungkeman 7. Tutup Bapa-bapa, ibu-ibu para wargi sadaya nu sami rawuh hormateun sim kuring, sumangga pikeun muka ieu acara urang sasarengan maos basmallah. . palawargi sadayana sumangga anu bade copas, ku abi tos di ketik ulang. wilujeng ngemsi . nuhun kangge akang bima mustika :*. Contoh Teks MC . 1 tahun yang lalu - Dibagikan kepada publik. Contoh Teks MC 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Ulang Tahun Anak

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 9.56

Pada artikel sebelumnya Mamen telah posting contoh pidato pada perayaan acara ulang tahun dalam bahasa Indonesia, nah sekarang khusus bagi warga Jawa Barat, terutama bagi adik-adik yang masih duduk di bangku SMP dan SMA, kali 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 8.27

Langkung tipayun simkuring seja nyanggakeun pangwilujeng, rehna siswa-siswi kelas XII parantos lulus Ujian Nasional taun 2011. Sateuacana, didieun aya sababaraha rupi Nincak kana acara nu kaopat. Urang nyakseni mangrupi pidangan lagu ti paduan suara SMAN 1 Sumedang. Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara. Ka saderek…..dihaturanan. Lajeng, acara nu kagenep nyaeta laporan ti pupuhu OSIS. Ka saderek……dihaturan. Nincak kana 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -