What's New?

contoh panata acara ulang tahun memakai bhs sunda

Contoh Pidato Bahasa Sunda Ulang Tahun Anak

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 9.56

Pada artikel sebelumnya Mamen telah posting contoh pidato pada perayaan acara ulang tahun dalam bahasa Indonesia, nah sekarang khusus bagi warga Jawa Barat, terutama bagi adik-adik yang masih duduk di bangku SMP dan SMA, kali 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 8.27

Langkung tipayun simkuring seja nyanggakeun pangwilujeng, rehna siswa-siswi kelas XII parantos lulus Ujian Nasional taun 2011. Sateuacana, didieun aya sababaraha rupi Nincak kana acara nu kaopat. Urang nyakseni mangrupi pidangan lagu ti paduan suara SMAN 1 Sumedang. Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara. Ka saderek…..dihaturanan. Lajeng, acara nu kagenep nyaeta laporan ti pupuhu OSIS. Ka saderek……dihaturan. Nincak kana 

Pembawa Acara Pada Acara Isra Miraj

Diterbitkan pada Friday, 18 April 2014 Pukul 7.18

Pembawa Acara Pada Acara Isra Miraj — Isra Mikraj adalah bagian kedua dari perjalanan yang dilakukan oleh Nabi Muhammad Shallallahu Alaihi wa Sallam dalam waktu. pidato untuk acara marawis, contoh sambutan pembubaran panitia 17 an, panata acara bahasa sunda rajaban, mc untuk acara syukuran 17an, sambutan ketua panitia lomba agustusan, teks pembawa acara walimatul aqiqah, contoh pembuka acara sukuran potong rambut anak persi bahasa sunda, teks 

Contoh Kata Pengantar Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 5 April 2014 Pukul 8.48

Contoh Kata Pengantar Bahasa Sunda - Hanya orang sunda mungkin yang fasih menggunakan bahasa sunda, karena bahasa sunda merupakan bahasa yang khas bagi orang jawa barat.Paling terkenal memakai bahasa ini 

Kenangan Pejuang: Beberapa Kata Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 13 December 2009 Pukul 11.03

Presenter, panata acara dina salasahiji acara televisi selebritas, leuwih populer kecap selebritis, jelema anu kasohor di dunya hiburan tampolana, aya kalana, kadang-kadang spontan, langsung saharita, teu direncanakeun ti anggalna

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Seuweu Siwi Siliwangi: Kandaga Kecap

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 6.05

Girang Panata Calagara = Ketua Panitia Girang Pangajén = ketua juri gotrasawala = Kujang = senjata perang orang sunda tempo dulu. Kuku / kudu / tanggay = kuku. Kulawarga = milangkala = milangwarsi = ulang tahun. Minang = menta = meminta Pamidang Acara (PA) = pembawa Acara (PA); Master of Ceremony (MC) Pamong = pagawé, petugas Sabilulungan = sili tulung = seia sekata = bersama-sama dalam suka dan duka. Sabongbrong = saayana 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -