contoh naskah drama kabayan jadi boyband

Anggi Arshinta: Kabayan Jadi Boyband

Diterbitkan pada Tuesday, 25 February 2014 Pukul 17.52

Assalamu'alaikum wr.wb kami dari kelas IX.9 kelompok 2 ingin mempersembahkan sebuah pementasan drama yang berjudul “kabayan jadi boyband.” Yang di Sutradarai Oleh Nonik Rina Firdaus dan naskah ditulis Oleh 

Si Kabayan Ngalamun

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2007 Pukul 10.33

Mitoha si kabayan keuheuleun pisan, sabab si kabayan sok ngalamun wae. di gawe bari ngalamun, dahar bari ngalamun, mandi bari ngalamun komo di pacilinganmah mani beuki anteng ngalamuna teh sakali mangsa si kabayan “endog teh pasti megar, heug bikang, engke pasti ngendog deui. umpamana wae ngendogna sapuluh terus di pegarkeun deui, megar deui jadi boga sabelas meri tah, pek kabeh ngendog deui, mun endogna sapuluhan jadi boga 110 

Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda: Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 19.56

contoh naskah drama bahasa sunda: drama bahasa sunda: ''kabayan JANTEN boyband'' Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuaca.

Kandang Mbee: Naskah Kabayan Mencari Cinta

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2009 Pukul 16.24

kabayan Mencari Cinta. By : Angga Setia Budi S. Pada suatu hari kabayan sedang tertidur pulas di rumahnya, kemudian datang isteri satu-satunya kabayan yang bernama Iteng. Menuju tempat kabayan tidur dengan raut 

Naskah Drama Bahasa Indonesia: Parodi Sumatera Barat

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 17.16

Bayu : Oke, jadi mulai sekarang nama boyband kita Doa Ibu. boyband : Oke! DOA IBU, SURGA DI TELAPAK KAKI IBU! Fachry : Oh iya, kalian udah pada denger belom katanya anggota boyband kita bakal nambah 2 lagi.

Curkan Irawan: Naskah Drama Bahasa. Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 16.24

Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si kabayan nu dasarna kebluk, tara daek ngala Nangka. Dina hiji isuk, Iteung nyamperkeun kabayan nu keur 

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 15.09

kabayan :”Wah,kabeneran pisan aya audisi jadi boyband.Cenang! Nanang! Hayu urang ka Jakarta ambeh tiasa patepang jeung si Nyi Iteung,satuju?” Nanang :”Asyik,jadi artis.” Cenang :”Heu maneh mah (Sabari ngagetok tarang si Nanang).

Tina's Blog : Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 2 October 2012 Pukul 17.30

Ambu :”Naon ari maneh,Ambu disebat make-up,asal maneh nyahonya kabayan,kieu-kieu teh Ambu pas keur ngora tara make up-make upan da geus geulis Ambu mah,malah panggeulisna sakampung.” hoyong jadi artis? Hoyong terkenal di saluruh jagat raya? Hayu urang ngiringan audisi boyband di Jakarta,di jamin araranjeun pasti terkenal.Hayu enggal-enggal ngiringan.” (Sabari manehna kaluar tina layar TV sareng ngabagikeun formulir ka kabayan).

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X