What's New?

contoh naskah biantara paturay tineung

Em-rahmat.com: Contoh Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 0.38

CONTOH PIDATO PATURAY TINEUNG. PIDATO PATURAY TINEUNG. TI MURID KA GURUNA. Assalamu'alaikum wr. Wb. Bapa – bapa miwah ibu – ibu anu ku simkuring dimulyakeun. Sim kuring atas nami rerencangan 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2009 Pukul 19.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.09

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Osis. Biantara Paturai Tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring dipihormat bapa Pupuhu Komite SMP 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay 

Biantara Kapala Sakola Dina Paturay Tineung Siswa Smp...

Diterbitkan pada Thursday, 11 December 2014 Pukul 15.44

Contoh Tugas Makalah. Contoh Tugas Makalah Merupakan Portal Terbaik Seputar Tugas Makalah Pendidikan Indonesia yang Selalu Terbaru Sugrining puji sinareng syukur ka Rabb Anu Maha Suci, Allah anu maha ghofur, Alhamdulillah ku rahmat tur Inayahna urang sadayana tiasa kempel dina acara paturay tineung kelas tilu SMP Negeri 1 Cisaga, Kabupaten Ciamis. Sholawat sinareng salam mugia salawasana . Conto Naskah Drama Bahasa Sunda 8 Urang. Conto Naskah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -