What's New?

contoh mukadimah ceramah yang baik

Hadits Shahih Imam Bukhari

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 21.22

Clipping is a handy way to collect and organize the most important slides from a presentation. You can keep your great finds in clipboards organized around .

Laman Bahasa Melayu Spm: Contoh Karangan Terbaik Pelajar

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 4.10

Laman Bahasa Melayu Ini Dibina Untuk Kemudahan Pelajar Ting. 4 dan Ting. 5 SMKASAS yang Bakal Menghadapi Peperiksaan SPM. Diharapkan Laman Ini Akan Dapat Membantu .

Media Pidato Contoh Pidato

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 5.37

CONTOH PIDATO MENYAMBUT DATANGNYA BULAN RAMADHAN Assalamu’alaikm warahmatullohi wbaraatuh. Hadirin sekalian yang berbahagia. Dalam suasaPOIN-POIN RINGKAS UNTUK PENULISAN KARANGAN BAHAGIAN A & B Saya paparkan beberapa poin ringkas yang dicatat hasil pembacaan melalui akhbar dan majalah..

Penulisan Teks Ucapan Qalish.com

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 2.24

Penulisan teks ucapan sangat relevan dengan tugas kita sebagai seorang pendidik. Pendidik tidak dapat lari daripada mengadakan majlis sama ada kecil atau besar .

Ron Blog Writing Away With Blog.com

Diterbitkan pada Monday, 4 April 2016 Pukul 5.41

Project Manager Interview Questions Horse Supplies | Horse Tack & Horse. Northland Polytechnic Certificate in. Phlebotomist interview questions and answershlebotomist .

Contoh Khutbah Pada Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 2.22

Para undangan sekalian yang berbahagia! Kedua ayat tersebut telah memberikan petunjuk bagi suami agar berlaku baik dalam segala bidang urusan rumah tangga..

Cemerlang Bahasa Melayu Spm

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2016 Pukul 19.14

KARANGAN CONTOH Bahagian B Saolan Belakangan ini, isu kenakalan remaja hangat diperkatakan dan membawa petanda yang tidak baik kepada generasi akan datang..

Contoh Muqaddimah Ceramah Pidatu.com

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 2.44

Berikut ini beberapa contoh mukadimah atau pembukaan, baik itu untuk MC, kuliah tujuh menit, dan berbagai macam pidato sambutan, dan anda bisa memilih sendiri sesuai "buatlah pilihan yang bijak" "Mahasiswa pewaris kepimpinan" Alhamdulillah..lama tidak berkongsi idea di blog ini disebabkan kesibukan tugas sebagai mahasiswa.. Siapapun Anda yang datang berkunjung di Blog ini merupakan Inspirasi terbesar kami dalam berkarya untuk memberikan yang terbaikSelamat Membaca!!! Malamini, setelah sekian lama nggak update, sa….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -