What's New?

contoh dongeng sunda

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 9.00

DongengBahasa Sunda. Jaman baheula aya hiji raja nu kacida beungharna,tapi hanjakal anjeunna teu gaduh putra. Raja geus kaditu-kadieu tatamba sangkan prameswari tiasa ngagaduhan putra. Dikersakeun ku anu kawasa nya 

Contoh Dongeng Fabel Bahasa Sunda Manuk Titiran Jeung...

Diterbitkan pada Thursday, 4 June 2015 Pukul 15.49

Contoh dongeng fabel bahasa sunda di bawah ini akan menceritakan kisah manuk titiran atau burung titiran. Contoh ini dapat kita jadikan sebagai referensi dalam membuat cerita bahasa sunda baik dalam bentuk dongeng

Contoh Dongeng Berbahasa Sunda Terbaru 2015...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 June 2015 Pukul 14.18

Pada kesempatan ini translate bahasa sunda akan membagikan sebuah contoh dongeng berbahasa sunda terbaru 2015. Adapun dalam dongeng ini akan diceritakan mengenai kisah sekadang bagong dan sekadang 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 20 March 2015 Pukul 22.21

Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Carita Batu Ali

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 7.30

Dongeng Sunda Carita Batu Ali.Pirus atuh ieu mah,asli. Watekna kana kabeungharan. Pang mahalna tuda hargana oge ieu mah. Cobi bae tingalan !

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

"Dongeng Sunda" sareng Ciri - ciri , Rupi - rupi jeung Contoh na. Nurul Ramdan 05.29 Edukatif , Pendidikan Edit. A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu Ari nyebarna tatalepa sacara lisan. Bareto mah ngadongeng atawa mangdongengkeun teh janten talari urang sunda. dongeng-sunda-ramdanshare.blogspot,com. B) CIRI CIRI DONGENG 1. ngagunakeun alur nu basajan 2. carita na singket jeung unggut gancang 3. sipat inohong teu diuraikeun sacara rinci

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 June 2015 Pukul 9.26

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda - Sobat-sobat semua tentunya sudah mengenal tentang dongeng,menurut cerita banyak orang tua jaman dahulu klo mo menidurkan.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 12.34

Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut:bujur Si Kabayan disada tarik pisan. "DUUUUUUT "Bagus-bagus" Tuan Walanda muji bari nepakan taktak Si Kabayan. Atuh beuki kapuji bae tah Si Kabayan teh bujurna beuki didedet-dedet supaya hitut 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -