What's New?

contoh dongeng sunda

Contoh Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 6.55

Onfa – teh ninih, 2011 februari. cerita rakyat malin kundang dalam bahasa inggris; cerita dongeng binatang dalam bahasa inggris; kata-kata patah hati karena cinta dalam bahasa ing. Urang sunda kamarana?: pupuh 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 March 2015 Pukul 5.21

Dongeng Bahasa Sunda. A. Dongeng Mite. Ratu Inten Déwata. Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu 

Contoh Dongeng Lutung Kasarung Versi I Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 23.52

Sebelum saya Share Cerita Rakyat Lutung Kasarung Sebelumnya saya telah share Cerita Rakyat Danau Toba dan Cerita Rakyat Timun Mas, Cerita Lutung Kasarung ini menjadi sebuah Cerita Legenda yang bersal dari tataran sunda atau 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2015 Pukul 8.30

“Keun uing anu ngalana mah, urang taékan. Sakadang Kuya mah cicing wé di handap, da teu bisa naék. Ngan uing ménta nya, apan uing anu ngalana, jeung uing deuih anu pangheulana nganyahoankeun geus asakna ogé 

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 7.08

Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak, tapi kumaha da teu bisa naek. Kulantaran kitu 

Pendidikan Dan Umum: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

"Dongeng Sunda" sareng Ciri - ciri , Rupi - rupi jeung Contoh na Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita 

Kumpulan Dongeng Sunda Si Rawing

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 2015 Pukul 17.01

Kumpulan Dongeng Sunda Si Rawing - Wa Kepoh. Posted by Radio Baraya Sunda Posted on Kamis, Januari 01, 2015. Baraya nu mikalandep sakantenan mulangkeun panineungan ka dongeng si Rawing, mangga ieu aya sababaraha 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -