contoh dongeng sunda

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Hayam...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.39

Ti harita hayam jago teh tiap-tiap subuh kongkorongok sarta mun papanggih jeung titinggi sok langsung dipacok nepi ka paehna, males pati dumeh kungsi ngabobodo. Rincian dongeng: - Judulna : Hayam Kongkorongok 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Halo, permisi, bagi yang mengelola blog ini, kata-katanya ada kesalahan. Tapi, saya berterimakasih bagi yang menulis/membuat dongeng ini, karena saya di sekolah ada pelajaran Bahasa sunda & tugasnya untuk bercerita 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Selat sunda Jeung Gunung Krakatau. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 15.44

Kumpulan dongeng Bahasa sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

contoh dongeng BAHASA sunda. dongeng Bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si 

Kumpulan Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 13 December 2012 Pukul 20.07

Kumpulan dongeng sunda. Perry · Linkin Park · Maroon 5 · Rhoma Irama · Download Software · Download Adobe Reader · Games · Download guitar zero+song pack · Komentar tentang link ini · kumpulan dongeng sunda 

Contoh Dongeng Sunda Lucu Terbaru 2014

Diterbitkan pada Saturday, 21 June 2014 Pukul 14.00

contoh dongeng sunda lucu terbaru 2014.Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet.

Contoh Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 20.07

contoh dongeng sunda. SASAKALA KALAPAGENEP. Di sisi Walungan Cimédang, aya hiji imah nenggang, dicicingan ku aki-aki. Geus lila pisan matuhna di dinya téh. Manéhna téh geus teu dulur teu baraya, hirupna éstu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X