contoh dongeng sunda sasatoan

Dongeng Sunda "cipecang"

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 20.06

dongeng sunda "cipecang" Di ieu tempat teh aya cai anu ngocor titungtung kidul nepi tungtung kaler nu di sebut Cipamingkis. Tah di Cipamingkis ieu bangsaning sasatoan ngarinum terutama Peucang. Kusabab cai teh jadi 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 13 November 2011 Pukul 17.09

Waktos sasatoan diciptakeun, sadaya sasatoan teh teu acan dipasihan alat kelamin (naon nya Sundana? Punten sanes bade porno mung sakedar dongeng). Hususna sato jalu, ari bikang mah da gampil ngadamelna.

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

contoh dongeng BAHASA sunda. dongeng Bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Halo, permisi, bagi yang mengelola blog ini, kata-katanya ada kesalahan. Tapi, saya berterimakasih bagi yang menulis/membuat dongeng ini, karena saya di sekolah ada pelajaran Bahasa sunda & tugasnya untuk bercerita 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. Kacaritakeun di hiji leuweung ganggong simagongong, aya bagong keur anakan. Eta bagong teh keur huleng jentul wae bangun ngemu kabingung.

Contoh Dongeng Sunda Bagian 2

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 20.10

contoh dongeng sunda Bagian 2. SASAKALA EMBÉ JANGGOTAN Jaman baheula mah sasatoan téh hirupna sauyunan, kamamana sok babarengan, malah dina mandi ogé sok babarengan. Kacaritakeun dina hiji waktu, 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X