What's New?

contoh dongeng sunda sasatoan

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 9.30

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. Kacaritakeun di hiji leuweung ganggong simagongong, aya bagong keur anakan. Eta bagong teh keur huleng jentul wae bangun ngemu kabingung.

Peucang Jeung Maung

Diterbitkan pada Sunday, 30 June 2013 Pukul 1.52

Dina hiji poe, wanci ahneut moyan, peucang keur nyatuan bari moyan. “Geunaheuuuun pisan! Awak seger kapoyanan, hakaneun raweuy sakuriling bungking, harejo ngemploh bangun nu arami. Atuh lain ponyoeunana”, ceuk peucang teh.

Sireum Jeung Gajah

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 9.45

Sireum keur ngarariung dina liang. Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk-isuk. Babaturannana nu keur ngagonyok dina sayangna paraeh lantaran katincak gajah. Lain saeutik-saeutik jumlahna teh, tapi aya rebuna nu pejetna ge. Acan nu 

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 7.30

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak | Sasatoan. Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi Selengkapnya · Dongeng Anak · Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak | 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

"Dongeng Sunda" sareng Ciri - ciri , Rupi - rupi jeung Contoh na. Nurul Ramdan 05.29 Edukatif , Pendidikan Edit dongeng-sunda-ramdanshare.blogspot,com. B) CIRI CIRI DONGENG 1. ngagunakeun alur nu basajan 2. carita na singket jeung Legenda: Legenda sok disebut oge dongeng sasakala, nya eta dongeng anu nyaritakeun mimiti muasalna kajadian hiji tempat,barang,sasatoan,kabiasaan,atawa tutuwuhan 4. Sage: Dongeng anu nyaritakeun kajadian atawa jelema anu 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Dongeng Bahasa Sunda Sasatoan, Kumpulan dongeng sunda anak, dongeng sunda. Dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi yang sifatnya hanya untuk menghibur. Dongeng biasanya banyak kita dengar sewaktu kita 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 8.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Dongeng Sunda Sasatoan

Diterbitkan pada Sunday, 30 June 2013 Pukul 2.03

Kelinci jeung Domba Adu | Dongeng Sunda Sasatoan, Dongeng sunda tentang kelinci.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -