What's New?

contoh dongeng sunda sasatoan

Kumpulan Dongeng

Diterbitkan pada Friday, 26 April 2013 Pukul 14.30

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak | Sasatoan. Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi Selengkapnya · Dongeng Anak · Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya 

Sireum Jeung Gajah

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 16.45

Sireum keur ngarariung dina liang. Sarerea saredih ku yana kajdian tadi isuk-isuk. Babaturannana nu keur ngagonyok dina sayangna paraeh lantaran katincak gajah. Lain saeutik-saeutik jumlahna teh, tapi aya rebuna nu pejetna ge. Acan nu 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2015 Pukul 8.30

“Keun uing anu ngalana mah, urang taékan. Sakadang Kuya mah cicing wé di handap, da teu bisa naék. Ngan uing ménta nya, apan uing anu ngalana, jeung uing deuih anu pangheulana nganyahoankeun geus asakna ogé 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Dongeng Bahasa Sunda Sasatoan, Kumpulan dongeng sunda anak, dongeng sunda. Dongeng adalah suatu cerita yang benar benar tidak terjadi yang sifatnya hanya untuk menghibur. Dongeng biasanya banyak kita dengar sewaktu kita 

Dongeng Sunda Sasatoan

Diterbitkan pada Sunday, 30 June 2013 Pukul 9.03

Kelinci jeung Domba Adu | Dongeng Sunda Sasatoan, Dongeng sunda tentang kelinci.

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.30

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang maung jeung sakadang bagong. Kacaritakeun di hiji leuweung ganggong simagongong, aya bagong keur anakan. Eta bagong teh keur huleng jentul wae bangun ngemu kabingung.

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.49

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan Bagian 2...

Diterbitkan pada Thursday, 5 February 2015 Pukul 21.03

Dan kali ini, yang akan ArenaBerbagi bagikan adalah kumpulan dongeng bahasa sunda Si Kabayan Ngalamun, dongeng bahasa sunda Si Kabayan Moro Uncal, dongeng bahasa sunda Si Kabayan Pasea. Si Kabayan merupakan tokoh dalam dongeng . Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak | Sasatoan Kumpulan Dongen Bahasa Sunda Sasatoan - Dongen adalah sebuah kisah yang tidak nyata yang dicertakan oleh ora Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -