contoh dongeng sunda sasatoan

Dongeng Sunda "cipecang"

Diterbitkan pada Thursday, 14 March 2013 Pukul 20.06

dongeng sunda "cipecang" Di ieu tempat teh aya cai anu ngocor titungtung kidul nepi tungtung kaler nu di sebut Cipamingkis. Tah di Cipamingkis ieu bangsaning sasatoan ngarinum terutama Peucang. Kusabab cai teh jadi 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 13 November 2011 Pukul 17.09

Waktos sasatoan diciptakeun, sadaya sasatoan teh teu acan dipasihan alat kelamin (naon nya Sundana? Punten sanes bade porno mung sakedar dongeng). Hususna sato jalu, ari bikang mah da gampil ngadamelna.

Contoh Dongeng Sunda Bagian 2

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 20.10

contoh dongeng sunda Bagian 2. SASAKALA EMBÉ JANGGOTAN Jaman baheula mah sasatoan téh hirupna sauyunan, kamamana sok babarengan, malah dina mandi ogé sok babarengan. Kacaritakeun dina hiji waktu, 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Carita Prabu...

Diterbitkan pada Wednesday, 18 September 2013 Pukul 16.51

dongeng sunda Fabel - Gagak Pinter. dongeng sunda Fabel : Tikukur Jeung Engang Silih Tulungan dongeng sunda Sakadang Peucang Jeung Bagong. dongeng sunda Sakadang Peucang Ngawarah Ajag dongeng sunda sasatoan 

Dongeng Anak Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 19.26

Kumpulan Dongen Bahasa sunda sasatoan - Nah disini ArenaBerbagi.Com mau berbagi kumpulan dongeng Bahasa sunda sasatoan /binatang. Nah bagi guru yang tinggal di. Anda mencari lagu anak berbahasa Indonesia, Arab, atau 

Dongeng Sunda « Adejuve

Diterbitkan pada Monday, 30 May 2011 Pukul 18.12

dongeng sunda. dongeng. Dongéng kaasup kana wangun prosa heubeul. Sumebarna sacara lisan di balaréa tatlépa ti hiji jalma ka jalma nu lian. Dina dongéng loba pisan unsur pamohalan, saperti sato bisa nyarita jeung mikir. Dongéng ogé tara Dongéng sasatoan (fabél). Dongéng anu palaku utamana sasatoan kayaning kuya, monyét, sieum, peucang jsb. sasatoan-sasatoan éta bisa nyarita tur mnagrupa perlambang pasipatan manusa sabenerna mah.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

A. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Asal Muasal Bulu Lutung Hideung

Diterbitkan pada Saturday, 1 June 2013 Pukul 10.22

Asal Muasal Bulu Lutung Hideung - Cerita dongeng sunda Jaman baheula sasatoan téh barisa ngomong kawas jelema biasa. Sakabéh sasatoan hirupna téh sauyunan jeung tara mumusuhan. Ari anu dianggap musuh ku sasatoan téh ngan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X