What's New?

contoh dongeng sunda sakadang kuya jeng monyet

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian Dongeng: - Judulna : Kuya Ngagandong Imahna - Bahasana : Kasar - Palakuna : Sakadang Kuya jeung sakadang Monyet

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 18.49

Dongeng pun banyak macamnya, di antaranya: Dongeng fabel (dongeng binatang), yaitu dongeng yang diperankan oleh tokoh-tokoh binatang. Contoh: Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet. Dongeng biasa, yaitu 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2015 Pukul 8.30

Ngan uing ménta nya, apan uing anu ngalana, jeung uing deuih anu pangheulana nganyahoankeun geus asakna ogé! Kuduna mah dibagi dua.” Sakadang Kuya ukur nyenghél ngadéngé omongan Sakadang Monyét kitu 

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 7.08

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Ngahaeut ka tengah poe, manehna manggih tangkal cau nu buahna geus asak, tapi 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Sunday, 7 April 2013 Pukul 3.15

Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada Dongeng Si Kabayan Ngalamun, Si Kabayan Pasea, Si Kabayan Ngala Peucang. GAGAK HAYANG . Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet Ngala Nangka Kacaritaheun 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 12.14

C. Dongeng Fabel. Sakadang kuya jeung monyet. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét. “Sakadang Kuya!” Sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal Sakadang Kuya. “Sakadang 

Dongeng Heubeul Sikadang Kuya Jeung Monyet

Diterbitkan pada Tuesday, 1 November 2011 Pukul 13.59

Bring atuh Sakadang Monyét jeung Sakadang Kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi ka kebon, katémbong cabé pelak patani geus arasak mani bareureum euceuy. Sup duanana ka kebon. Sakadang Kuya moncor kana pager, 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -