contoh dongeng sunda sakadang kuya jeng monyet

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Mimiti Sosobatan

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Paribasa sunda | 1. Akal koja: Akalna pinter dina kejahatan. Alak-alak cumampaka: Orang bodoh merasa sama dengan orang pintar. Anjing ngagogogan kalong: Ingi sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu sakitu lobana téh, aya hiji monyét . Tah, ti harita mimiti sosobatanana sakadang kuya jeung sakadang Monyét téh. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Paribasa sunda | 1. Akal koja: Akalna pinter dina kejahatan. Alak-alak cumampaka: Orang bodoh merasa sama dengan orang pintar. Anjing ngagogogan kalong: Ingi sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu sakitu lobana téh, aya hiji . sakadang Monyét pundung deui. Indit ka jero leuweung, ninggalkeun sakadang kuya. from : http://dongeng-uing.blogspot.com/.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Maling...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Paribasa sunda | 1. Akal koja: Akalna pinter dina kejahatan. Alak-alak cumampaka: Orang bodoh merasa sama dengan orang pintar. Anjing ngagogogan kalong: Ingi sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu sakitu lobana téh, aya hiji sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MALING CABE. 06.20 dongeng Sasatoan Noments. AYEUNA mah rada lila 

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Thursday, 8 November 2012 Pukul 15.00

sakadang monyet, menta tulung. Omongna “sakadang monyet, uing manggih tangkal cau nu buahna geus asak, tapi hanjakal teu bisa naek, cing tulungan pangalakeun, engke paparon”. “Hade,” tembal sakadang monyet.

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Paribasa sunda | 1. Akal koja: Akalna pinter dina kejahatan. Alak-alak cumampaka: Orang bodoh merasa sama dengan orang pintar. Anjing ngagogogan kalong: Ingi sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MIMITI SOSOBATAN 06.20 dongeng Sasatoan Noments. ANU pundung téh henteu lila. Ngan sapeuting. Isukna, isuk-isuk sakadang Monyét geus datang deui nyampeurkeun ka sakadang kuya. “sakadang kuya!” “Kuk!” “Keur naon?”.

Tafsir Legenda Sangkuriang Dalam Masyarakat Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 22.28

Dalam cerita rakyat masyarakat sundasakadang kuya jeung sakadang monyet” sering ditafsirkan sebagai gambaran dua kelompok masyarakat yang asalnya berbeda. sakadang kuya ditafsirkan sebagai masyarakat air, 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Ngala...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.21

Paribasa sunda | 1. Akal koja: Akalna pinter dina kejahatan. Alak-alak cumampaka: Orang bodoh merasa sama dengan orang pintar. Anjing ngagogogan kalong: Ingi sakadang kuya JEUNG sakadang monyet MIMITI SOSOBATAN. DI hiji leuweung, hirup sabubuhan monyét. Di antara monyét anu sakitu lobana téh, aya hiji sakadang kuya JEUNG sakadang monyet NGALA NANGKA. 06.21 dongeng Sasatoan Noments. PEUTINGNA dua 

Fitria Ramdani

Diterbitkan pada Sunday, 4 November 2012 Pukul 5.41

Sukai ini: Suka Memuat Terkait. 4 November 2012 by Fitria Ramdani Sampingan Tentang saya Fitria ramdani sosrodihardjo. Post navigation. ← SMANIDAKU · contoh dongeng sunda: sakadang kuya Jeung sakadang monyet → 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X