contoh dongeng pieunteungeun

Dongeng Wa Kepoh

Diterbitkan pada Wednesday, 19 March 2014 Pukul 15.59

Carita Sasakala cau manggala aya sikian, di dongengkeun ku Wa Kepoh nu kakoncara masa harita ngelehkeun acara tipi, nu terkenal ka emut-emut nepi ka kiwari salah sahijina kecap ' Perrrrmiossss' mangga wilujeung babarakatakan…

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 23.32

Cerita Legenda - dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat.

Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Monday, 1 December 2008 Pukul 13.59

Kanggo anu peryogi dongeng2 sasakala sim kuring gaduh sababaraha dongeng karangan Ki Umbara. REUNGIT SOK DISADA KANA CEULI Jaman baheula di nagara Reungit, anu diratuan ku reungit awewe. Eta nagara 

Astrie Collections: Dongeng

Diterbitkan pada Saturday, 9 October 2010 Pukul 14.49

Pamuk dongeng pamuk nyaeta dongeng anu nyaritakeun kagagahan atawa kasakten hiji jalma, tur biasana aya patalina jeung tokoh atawa kajadian sajarah. Contona: pangeran kornel. dongeng pieunteungeun dongeng 

Sasakala Gunung Tampomas

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 8.21

Sasakala sendiri artinya adalah mitos atau dongeng, jadi ini bukan cerita sejarah ya sobberkaitan dengan Sasakala Gunung Tampomas sendiri kurang lebih begini ceritanya : Sasakala Gunung Tampomas. Diceritakan 

Dongeng Sasakala Sangkuriang (legenda Tangkuban...

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2008 Pukul 4.00

dongeng Sasakala Sangkuriang (Legenda Tangkuban Perahu). Posted on 11.29 by Wisata Lembang. Alkisah pada jaman dahulu kala ada sebuah kerajaan di jawa barat yang dipimpin oleh seorang raja. Raja memiliki seorang putri yang 

Visit Sukabumi: Dongeng Sasakala Surade

Diterbitkan pada Friday, 11 May 2012 Pukul 23.16

Visit Sukabumi - dongeng Sasakala Surade Sakiduleun kota Sukabumi aya hiji tempat anu rada kajojo ku jalma – jalma anu resep pelesiran. Eta tempat teh ngarana nyaeta SURADE. Reana jalma nu datang ka eta tempat ku sabab genah tur 

Sejarah Dan Pepatah: Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Friday, 24 May 2013 Pukul 15.13

dongeng Sasakala. #catatan: kumpulan dongen ini menggunakan 2 (dua) bahasa, berbahasa Indonesia dan berbahasa Sunda. dongeng: Sasakala Gunung Putri. Aya hiji karajaan anu kacida suburna. Rahayatna senang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X