contoh dongeng pieunteungeun

Sasakala Situ Cileunca

Diterbitkan pada Monday, 11 August 2014 Pukul 23.32

Cerita Legenda - dongeng Sasakala Situ Cileunca - Daerah Wisata Pangalengan Jawa Barat.

Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Monday, 1 December 2008 Pukul 13.59

Kanggo anu peryogi dongeng2 sasakala sim kuring gaduh sababaraha dongeng karangan Ki Umbara. REUNGIT SOK DISADA KANA CEULI Jaman baheula di nagara Reungit, anu diratuan ku reungit awewe. Eta nagara 

Sejarah Dan Pepatah: Dongeng Sasakala

Diterbitkan pada Friday, 24 May 2013 Pukul 15.13

dongeng Sasakala. #catatan: kumpulan dongen ini menggunakan 2 (dua) bahasa, berbahasa Indonesia dan berbahasa Sunda. dongeng: Sasakala Gunung Putri. Aya hiji karajaan anu kacida suburna. Rahayatna senang 

Contoh Dongeng Bahasa Sunda, Sasakala Situ Bageundit...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 16.27

contoh dongeng bahasa sunda, sasakala situ bageundit. Di wewengkon Garut aya situ anu ngaranna kawentar ka mana-mana, nyaéta Situ Bagendit. Cék sasakala mah, éta Situ Bagendit téh asal-muasalna kieu: Baheula, aya hiji randa 

Sasakala Gunung Tampomas

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 8.21

Sasakala sendiri artinya adalah mitos atau dongeng, jadi ini bukan cerita sejarah ya sobberkaitan dengan Sasakala Gunung Tampomas sendiri kurang lebih begini ceritanya : Sasakala Gunung Tampomas. Diceritakan 

Astrie Collections: Dongeng

Diterbitkan pada Saturday, 9 October 2010 Pukul 14.49

Pamuk dongeng pamuk nyaeta dongeng anu nyaritakeun kagagahan atawa kasakten hiji jalma, tur biasana aya patalina jeung tokoh atawa kajadian sajarah. Contona: pangeran kornel. dongeng pieunteungeun dongeng 

Dongeng Wa Kepoh

Diterbitkan pada Wednesday, 19 March 2014 Pukul 15.59

Carita Sasakala cau manggala aya sikian, di dongengkeun ku Wa Kepoh nu kakoncara masa harita ngelehkeun acara tipi, nu terkenal ka emut-emut nepi ka kiwari salah sahijina kecap ' Perrrrmiossss' mangga wilujeung babarakatakan…

Dongeng Sasakala Sangkuriang (legenda Tangkuban...

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2008 Pukul 4.00

dongeng Sasakala Sangkuriang (Legenda Tangkuban Perahu). Posted on 11.29 by Wisata Lembang. Alkisah pada jaman dahulu kala ada sebuah kerajaan di jawa barat yang dipimpin oleh seorang raja. Raja memiliki seorang putri yang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X