What's New?

contoh dongeng bahasa sunda

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Thursday, 19 March 2015 Pukul 8.30

“Keun uing anu ngalana mah, urang taékan. Sakadang Kuya mah cicing wé di handap, da teu bisa naék. Ngan uing ménta nya, apan uing anu ngalana, jeung uing deuih anu pangheulana nganyahoankeun geus asakna ogé 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Jaman baheula aya Kuya imah-imah di sisi muara. Gawena ngahuma, ngahumateh indit isuk datang sore magrib. Hiji poe Kuya keur di huma, aya hujan geode bari jeung angina. Tatangkalan rarungkad imah Kuya oge 

Tugas Bahasa Sunda Dengan Tema Cerita/dongeng

Diterbitkan pada Thursday, 22 January 2015 Pukul 10.22

Tugas Bahasa Sunda Dengan Tema Cerita/Dongeng https://drive.google.com/open?id=0B0jMT9ZazwzrX3hwTGRQNld6VUk&authuser=0. Baca seterusnyaTampilkan lebih sedikit. +. 0 1 0. 1. ·. Balas. Tambahkan komentar.

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 20.07

cerita atau dongeng basa sunda "kabayan hese move on". 05.07. Kabayan Hese Move On Hese Move On Tandana Jodoh, Kabayan jeung iteung cintana moal Pudar. Oleh : Ina amalia. Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara 

Pendidikan Dan Umum: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

Dongeng Bahasa Sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si kabayan teh di cukur. di cukurna 

Contoh Dongeng Lutung Kasarung Versi I Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 June 2014 Pukul 23.52

Sebelum saya Share Cerita Rakyat Lutung Kasarung Sebelumnya saya telah share Cerita Rakyat Danau Toba dan Cerita Rakyat Timun Mas, Cerita Lutung Kasarung ini menjadi sebuah Cerita Legenda yang bersal dari tataran sunda atau 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 12.14

Seueur nu nganggap yén carios Ratu Inten Déwata téh mung saukur dongéngan legénda wungkul, margi taya buktos nu pasti atanapi data émpiris nu leres-leres tiasa dipercanten. Sanaos kitu, carios Ratu Inten Déwata masih tetep 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cipeucang

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.52

Kacatur kacaritakeun cak kolot, dihiji tempat anu ayana di Kabupaten Bekasi, Kecamatan Bojongmangu, Desa Sukamukti aya hiji lembur nu ngarana Cipeucang. Kunaon eta lembur teh dingaranan Lembur Cipeucang, cak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -