contoh dongeng bahasa sunda

Contoh Drama Cerita Rakyat 8 Orang

Diterbitkan pada Sunday, 17 August 2014 Pukul 13.19

contoh Naskah Drama Untuk 8 Orang Lengkap – Asiaatoddhours Terimakasih telah berkunjung di update contoh Naskah Drama Untuk 8 Orang Lengkap. Tweet. Komentar … contoh Cerita dongeng bahasa sunda 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Selat Sunda Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.33

Selat sunda Jeung Gunung Krakatau. Kacatur jaman baheula di Pulo Jawa Beulah kulon, aya hiji karajaan anu rajana Prabu Rakata. Sang Prabu gaduh dua putra. Anu cikal Raden Sundana anu bungsu Raden Topobrana.

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Hayam...

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.39

Ti harita hayam jago teh tiap-tiap subuh kongkorongok sarta mun papanggih jeung titinggi sok langsung dipacok nepi ka paehna, males pati dumeh kungsi ngabobodo. Rincian dongeng: - Judulna : Hayam Kongkorongok 

Pendidikan: Contoh Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 6 August 2013 Pukul 13.30

contoh dongeng bahasa sunda. dongeng bahasa sunda " Si Kabayan Dicukur" si kabayan teh kandulan pisan. ari kandulan teh jahe=jago he-es (beuki sare), teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. sakali mangsa si 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda ( Si Kabayan Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 15.44

Kumpulan dongeng bahasa sunda ( Si Kabayan Hayang Nyusu ). Posted by : ravi putra tama ruslan Minggu, 09 Februari 2014. SI KABAYAN HAYANG NYUSU. Nyi Iteung keur nyusuan anakna di enggon. Keur kitu torojol salakina, 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Gagak Jadi Hideung

Diterbitkan pada Monday, 3 March 2003 Pukul 22.41

Kacariotakeun baheula dina hiji tempat aya oray naga keur nawu balong. Sungutna ngegel kana tangkal huni, buntutna dibrlitkeun kana pancuh tambakan beulah dieu. Awakna malang dina balong tea, tuluy di ayun keun 

Kumpulan Dongeng Basa Sunda: Cai Laut Asin

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.37

Cai Laut Asin. Kacatur jaman baheula aya dua jalma adi lancek. Nu cikal ngarana Jana, ari nu bungsu Jani. Ki Jana ka asup jelema benghar, lega sawah lega kebon. Tapi koret, tara barang bere jeung tutulung. Tapi Ki Jani 

Kuya Ngagandong Imahna

Diterbitkan pada Wednesday, 3 March 2010 Pukul 22.46

Eta papatah teh ku Kuya diturutkeun, saenggeus anggeus prak ditengkodkeun dina tonggongna, monyet anu memenerna. Nah ti haritamah imah sakadang Kuya teh sok dibabawa bae, digagandong. Rincian dongeng:

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X