What's New?

contoh cerita fabel sakadang peucang

Dongeng Sasatoan (fable/fabel)

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 8.04

Conto-conto judul dongéng sasatoan Sunda di antarana; Sakadang Kuya jeung SakadangMonyét Maling Cabe, Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyét Melak Cau, Sakadang Monyét Maok Suling Sakadang Kuya, Sakadang Kuya Silih Duruk, Sakadang Kuya Ngagandong Imahna, Sakadang Peucang Keuna ku Leugeut, Sakadang Kuya jeung Sakadang Keuyeup, Sakadang Maung jeung Sakadang Bagong, Sakadang Maung Kagucak Ku Cucuk Landak, jsb 

Dongeng Fabel Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 15 June 2015 Pukul 22.15

Dongeng fabel basa sunda. Publicerad 2015-06-16 00:15:08 i Allmänt,. Kumpulan Cerita Fabel. Dongeng Anak Indonesia – Kisah Semut Dan Kepompong | . Dalam dongeng anak indonesia sebelumnya, kita sudah membaca kisah dongeng anak indonesia tentang Kera yang menjadi raja. Nah sekarang kita akan membaca kisah Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang . “Sakadang Monyet, mana bagian uing? Kapan geus jangji paparon†ceuk Sakadang 

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung...

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 9.30

Tepi ka guha nu dituju, sakadang Peucang metakeun akalna. Sakadang Landak kudu asup ka jero guha, ngaringkuk di nu rada poek. Buluna anu kawas cucuk teh kudu dipuridingkeun. Sakadang Bagong kudu cicing di lawang guha, 

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 11.49

Dongeng fabel (dongeng binatang), yaitu dongeng yang diperankan oleh tokoh-tokoh binatang. Contoh: Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet. Dongeng biasa, yaitu dongeng yang tokoh-tokohnya manusia tetapi tidak 

Fabel Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 16.03

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet | unsilster. contoh dongeng sunda sakadang kuya jeung sakadang monyet unsilster Dina Fabel sakadang kuya jeung sakadang monyet hiji poe Sakadang Kuya . Prabu Barma Wijaya Kusuma memerintah kerajaan Galuh yang sangat luas. Dongeng basa Sunda yang paling fenomenal adalah cerita Si Kabayan. Dongeng Si Kabayan termasuk dalam jenis dongeng lelucon. Mother body swap 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Fabel...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 3.22

Sanajan Sakadang Peucang sato bageur sok tutulung ka batur,tapi ari geus nepi kana waktuna cilaka mah teu bisa kumaha,cilaka we. Sakali mangsa duka kumaha asalna,peucang tigebrus kana cubluk. Henteu ari jero pisan mah,ngan 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Klasik...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 2.44

PEUCANG JEUNG ORAY HEJO Nu sirik ka Sakadang Peucang pedah kapake ku sasatoan di leuweung lain ukur maung,tapi sato leutik ge aya nyaeta oray hejo. Waktu peucang keur nyatuan di tegal ujug-ujug kecok we dipacok sukuna nepi 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 5.14

C. Dongeng Fabel. Sakadang kuya jeung monyet. Isuk-isuk sakadang kuya moyan di sisi leuwi. Keur kitu torojol sobatna nya éta Sakadang Monyét. “Sakadang Kuya!” Sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal Sakadang Kuya. “Sakadang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -