What's New?

contoh cerita fabel sakadang peucang

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Kuya Jeung...

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 9.08

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, sakadang kuya jeung sakadang monyet Cerita wayang golek dalam bahasa sunda : .

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 12.07

Contoh Dongeng Sunda: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, Contoh Cerita Rakyat/Legenda dalam Bahasa Inggris;.

Dongeng Sunda Kapinteran Sakadang Peucang

Diterbitkan pada Wednesday, 27 January 2016 Pukul 20.09

"Nuhun Sakadang Peucang kaula geus ditulungan." Cerita Rakyat Betawi " Si Hamzah " Dongeng Sunda Fabel .

Dongeng Sasatoan

Diterbitkan pada Monday, 18 January 2016 Pukul 21.46

Di hiji rungkun peucang ngiuhan bangun nu horéam Sakadang peucang reuwas Dongeng Fabel, Dongeng Sasatoan, Dongeng urang sunda, Sakadang Beurit Telenges.

Ario Bima: Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 5 February 2016 Pukul 22.58

Konon menurut cerita rakyat parahyangan gunung itu memang C. Dongeng Fabel Sakadang kuya Manehna nganuhunkeun pisan ka Sakadang Peucang anu geus mere .

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé « Rohang...

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 11.03

Sakadang Peucang; Ganjaran ka nu Hadé Hat hatur nuhun bu ,kana cerita sakadang kuya sareng monyet.asa tos lami teu aya carita kawas kieu teh..

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung Jeung...

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2016 Pukul 2.10

Contoh dongeng sasatoan bahasa sunda, Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Cerita legenda bahasa sunda, .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -