What's New?

contoh carita sunda pondok

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 19.34

Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut:bujur Si Kabayan disada tarik pisan. "DUUUUUUT "Bagus-bagus" Tuan Walanda muji bari nepakan taktak Si Kabayan. Atuh beuki kapuji bae tah Si Kabayan teh bujurna beuki didedet-dedet supaya hitut 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 11.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita klasik tradisional. Iraha mimiti ayana 

Kamekaran Cacita Pondok (sundanese Literature)

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 10.47

Carita pondok téh lain mangrupa karya sastra urang Sunda asli, tapi mangrupa tiruan ti bangsa deungeun nyaéta pangaruh Barat (Walanda) seperti anu ditepiken ku Sumarsono , (1989) nételaken yen “istilah cari pondok 

Carita Sunda Pondok

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 11.18

Contoh Soal Pemecahan Masalah. Ibu membeli pakaian di sebuah toko dalam jumlah banyak. Pakaian itu dikirim dengan mobil sebanyak 3 kali. Kiriman pertama sebanyak 289 pakaian, kiriman kedua 135 pakaian, dan 

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 20.10

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri - Bodor Sunda jaman kiwari.

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -