What's New?

contoh carita sunda pondok

Kumpulan Carita Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 11 July 2015 Pukul 8.24

Kumpulan Carita Sunda, Bandung Timur Online, Kumpulan Carita Sunda. Ieu artikel di handap teh carita dina basa sunda mangrupa carita sunda biasa, carita bodor sunda, jeung sajabana. Mangga para saderek Saprak TV pareum, diperhati-perhatikeun barudak leuwih fokus diajar boh palajaran sakola, ngerjakeun PR, oge dina raraga sakola agamana, nya ngapalkeun doa-doa, nya ngapalkeun surat-surat pondok tina quran, jsb, teu kaganggu ku acara TV.

Kamekaran Cacita Pondok (sundanese Literature)

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 3.47

Carita pondok téh lain mangrupa karya sastra urang Sunda asli, tapi mangrupa tiruan ti bangsa deungeun nyaéta pangaruh Barat (Walanda) seperti anu ditepiken ku Sumarsono , (1989) nételaken yen “istilah cari pondok 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 12.34

Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut:bujur Si Kabayan disada tarik pisan. "DUUUUUUT "Bagus-bagus" Tuan Walanda muji bari nepakan taktak Si Kabayan. Atuh beuki kapuji bae tah Si Kabayan teh bujurna beuki didedet-dedet supaya hitut 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 9.00

Dongeng Bahasa Sunda. Jaman baheula. aya hiji raja nu kacida beungharna,tapi hanjakal anjeunna teu gaduh putra. Raja geus kaditu-kadieu tatamba sangkan prameswari tiasa ngagaduhan putra. Dikersakeun ku anu kawasa nya 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita klasik tradisional. Iraha mimiti ayana 

Dongeng Fabel Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 15 June 2015 Pukul 22.15

Dongeng bahasa inggris dan terjemahannya - The two ducks and the fox The two ducks and the fox Dongeng bahasa inggris dan terjemahannya One day, two ducks Carita pondok - Wikipédia URANG SUNDA KAMARANA?

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 4.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

(cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Contoh Cerita Pendek (Cerpen) B. Sunda atau Carita Pondok (Carpon). Septian Cahya 15.10 · Septian Cahya. Kajadian Teu Disangka-sangka. Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -