What's New?

contoh carita sunda pondok

Kamekaran Cacita Pondok (sundanese Literature)

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 10.47

Carita pondok téh lain mangrupa karya sastra urang Sunda asli, tapi mangrupa tiruan ti bangsa deungeun nyaéta pangaruh Barat (Walanda) seperti anu ditepiken ku Sumarsono , (1989) nételaken yen “istilah cari pondok 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 20.10

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri - Bodor Sunda jaman kiwari.

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita klasik tradisional. Iraha mimiti ayana 

Conto Carpon (carita Pondok) Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 14.59

Conto Carpon (Carita Pondok) Basa Sunda. Budak Koruptor. (karya: Lulu Asmi Lathifah S.) Di SMP Merdeka, aya hiji budak istri nu pada dipikaresep ku babaturanna. salain bageur, manehna teh pinter deuih. Alin, hiji-hijina 

Kumpulan Cerpen Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 15 June 2012 Pukul 8.04

Terbaru Contoh Berita Bahasa Sunda Tentang Banjir | Dewiku.Com™ berisi Carita pondok Cerpen Bahasa Sunda. Kumpulan Makalah dan Artikel Makalah Sunda SMP; Makalah Bahasa Sunda SMP yang berisi Carita 

Carita Sunda Pondok

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 11.18

Contoh Soal Pemecahan Masalah. Ibu membeli pakaian di sebuah toko dalam jumlah banyak. Pakaian itu dikirim dengan mobil sebanyak 3 kali. Kiriman pertama sebanyak 289 pakaian, kiriman kedua 135 pakaian, dan 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -