What's New?

contoh carita sunda pondok

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Ka...

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 4.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 13.10

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri - Bodor Sunda jaman kiwari.

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 12.34

Dongeng Sunda Si Kabayan Hitut:bujur Si Kabayan disada tarik pisan. "DUUUUUUT "Bagus-bagus" Tuan Walanda muji bari nepakan taktak Si Kabayan. Atuh beuki kapuji bae tah Si Kabayan teh bujurna beuki didedet-dedet supaya hitut 

Conto Carita Pondok (carpon)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 July 2014 Pukul 18.46

CONTO CARITA PONDOK (CARPON). Posted By Ties Sutisna Kamis, Juli 24, 2014 0 Pedaran Basa Sunda. Karyawisata ka Linggarjati. Poe Minggu isuk-isuk kuring geus hudang najan sakola pere ge, lantaran inget yen poe ieu the murid 

Kumpulan Carpon Sunda Part 1

Diterbitkan pada Monday, 8 June 2015 Pukul 8.45

Majalah Basa Sunda Online . Berikut Linknya, Spesial kanggo warga sunda sadunya nu hanaang ku bacaan sunda. under tags : baca online carpon sunda, carita pondok 2015, contoh Carpon, Carita pondok mangle.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 14.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 12.29

A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita klasik tradisional. Iraha mimiti ayana 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -