What's New?

contoh carita sunda pondok

Kamekaran Cacita Pondok (sundanese Literature)

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 10.47

Carita pondok téh lain mangrupa karya sastra urang Sunda asli, tapi mangrupa tiruan ti bangsa deungeun nyaéta pangaruh Barat (Walanda) seperti anu ditepiken ku Sumarsono , (1989) nételaken yen “istilah cari pondok 

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri

Diterbitkan pada Saturday, 26 October 2013 Pukul 20.10

Kumpulan Carita Sunda Lucu Bodor Matak Seuri - Bodor Sunda jaman kiwari.

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Kumpulan Cerpen Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 15 June 2012 Pukul 8.04

Terbaru Contoh Berita Bahasa Sunda Tentang Banjir | Dewiku.Com™ berisi Carita pondok Cerpen Bahasa Sunda. Kumpulan Makalah dan Artikel Makalah Sunda SMP; Makalah Bahasa Sunda SMP yang berisi Carita 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Sasakala...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 16.00

DongengBahasa Sunda. Jaman baheula aya hiji raja nu kacida beungharna,tapi hanjakal anjeunna teu gaduh putra. Raja geus kaditu-kadieu tatamba sangkan prameswari tiasa ngagaduhan putra. Dikersakeun ku anu kawasa nya 

"dongeng Sunda" Sareng Ciri

Diterbitkan pada Sunday, 12 October 2014 Pukul 19.29

A) PENGERTIAN DONGENG Dongeng nyaeta carita anu pondok, sarta eusina/sabagian eusina ngandung perkawis perkawis nu teu asup uteuk (pamohalan). Dongeng teh kaasup carita klasik tradisional. Iraha mimiti ayana 

Nu Ieu

Diterbitkan pada Tuesday, 4 June 2013 Pukul 11.30

Eta mah Si Kabayan mani unggal poe Kemis ka Puskesmas teh, tayoh aya pikir kadua, sagede carangka da buktina,geus puguh rieut ka Dokter,nyeri beuteung ka Dokter,digegel sireum oge ka Dokter.

Conto Carpon (carita Pondok) Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 23 August 2013 Pukul 14.59

Conto Carpon (Carita Pondok) Basa Sunda. Budak Koruptor. (karya: Lulu Asmi Lathifah S.) Di SMP Merdeka, aya hiji budak istri nu pada dipikaresep ku babaturanna. salain bageur, manehna teh pinter deuih. Alin, hiji-hijina 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.