contoh biantara sunda tentang jasa guru

Contoh Contoh Biantara

Diterbitkan pada Monday, 16 September 2013 Pukul 20.50

Ku kituna hayu urang sing sadar kanu jadi kabersihan kususna di kota urang sorangan jeung umumna di Jawa Barat. contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Internet. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng rerencangan anu dipikacinta 

Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 31 August 2014 Pukul 21.53

contoh biantara Basa sunda. To the Point ja : Assalamualaikum.wr.wb. Bapak kapala sakola anu ku simkuring dipikahormat, bapak/ibu guru anu dipikahormat sareng hadirin tamu uleman nu ku simkuring dipikahormat saderek Hadirin anu salinggih Slain ti eta urang sadaya kudu inget ka para pajuan atawa pahlawan anu geus mempertaruhkeun jiwa ragana kanggo negara uarang nyaeta negara nega indonesia, sareng jasa-jasa guru anu geus ngabimbing 

Kumpulan Corat Coret Tanganku: Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 20.37

Dina raraga ieu sim kuring bade ngadugikeun sabaraha pentingnna urang ngahargaan jasa pahlawan,salahsahijina anu urang sebut 'pahlawan tanpa tanda jasa' nyaeta Bapa Ibu guru anu sadidinten bajoang pikeun urang 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Harepan urang sarerea, pangeling-eling ieu janten pamecut pikeun pamarentah katut sakumna masarakat Kota Bogor dina ngawujudkeun visi Kota Bogor nyaeta “Kota jasa anu nyaman dibarung ku masarakat madani tur 

Contoh Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 23 January 2013 Pukul 16.25

Hadirin sadayana, Sa teu acana simkuring bade ngucapkeun nuhun ka bapa/ ibu guru anu parantos masihan waktos ka simkuring kangge medarkeun hiji biantara anu judulna “Pangaruh Internet Ka Rumaja” Internet tiasa diakses dimana wae, cukup modal hp anu ngabogaan koneksi internet atawa cukup ku ngamodal duit sabaraha rebu perak, ayeuna mah ampir di unggal juru jalan, rek di kota atanapi di desa, ayeuna mah geus loba warung anu ngajual jasa 

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 5.26

Pidato Bahasa sunda tentang jasa guru | Diary Arniwww.diaryarni.com/…/pidato-bahasa-sunda-tentan…Cached – Translate this pageYou +1'd this publicly. UndoSalah satu contoh Pidato bahasa dalam bahasa inggris, 

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber. Semoga mencerahkan. Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut. Pidato Dengan Bahasa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng 

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

Bapa sinareng ibu guru anu dipikacinta, cunduk waktu ninggang mangsa, taun teu karaos sim kuring saparakanca diatik dididik sagalaning elmu pangaweruh anu teu kinten seueurna jasa bapa miwah ibu guru sadaya. Sim kuring sadar 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X