What's New?

contoh biantara sunda tentang jasa guru

Pidato 17 Agustusan Dalam Bahasa Sunda Atau Biantara...

Diterbitkan pada Saturday, 11 May 2013 Pukul 14.32

Slain ti eta urang sadaya kudu inget ka para pajuan atawa pahlawan anu geus mempertaruhkeun jiwa ragana kanggo negara uarang nyaeta negara nega indonesia, sareng jasa-jasa guru anu geus ngabimbing urang, ngajarkeun urang sadaya pikeun urang tiasa jadi penerus bangsa anu alus atawa pikeun berguna ka bangsa jeung nagara. Hadirin anu salinggih. Kirana teu kenging deui Contoh lain, proposal kegiatan pembangunan mesjid. Macam-macam port dalam komputer.

5 Tips Oddball Di Contoh Pidato Guru Sebagai Seorang...

Diterbitkan pada Thursday, 5 February 2015 Pukul 0.26

Prestisi dec topik contoh sebuah pahlawan guru pahlawan pahlawan sosok sebagai jasa scribd guru pahlawan contoh nasional indonesia pidato pidato seorang contoh sep pahlawan guru topik contoh tentang contoh seorang pidato sebagai akan puisi untuk pidato pahlawan guru pidato dengan pernah books pahlawan pahlawan hari generasi tentang pahlawan pengorbanan indonesia pahlawan Sosok sunda mengisahkan naskah pidato guru pahlawan.

Contoh Teks Pidato Bahasa Sunda Tentang Internet

Diterbitkan pada Tuesday, 2 September 2014 Pukul 12.04

Hadirin sadayana, Sa teu acana simkuring bade ngucapkeun nuhun ka bapa/ ibu guru anu parantos masihan waktos ka simkuring kangge medarkeun hiji biantara anu judulna “Pangaruh Internet Ka Rumaja” Internet tiasa diakses dimana wae, cukup modal hp anu ngabogaan koneksi internet atawa cukup ku ngamodal duit sabaraha rebu perak, ayeuna mah ampir di unggal juru jalan, rek di kota atanapi di desa, ayeuna mah geus loba warung anu ngajual jasa 

Contoh Pidato Menghormati Orang Tua Dan Guru...

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 8.01

MENGHORMATI ORANG TUA DAN GURU Assalamualaikum Warahmatullahi WabarokatuhAlhamdulillah alhamdulillahibbil Alamin, Wabihinastain AllaumuridunnyawaddinWassholatuwassalamu ala sayyidil mursalin Wa'ala alihi wasahbihi ajmaain, Amma Ba'du Yang saya hormati dewan juri dan peserta lomba pidato yang Cobalah kita hitung jasa kedua orang tua kita, tentu tidak akan mampu menghitungnya,karena jasa mereka sangat besar tiada terkira.

Ina Aina Irliandi: Contoh Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 0.47

Slain eta urang sadaya kudu inget ka para pajuang atawa pahlawan anu tos ngabela sareng mempertaruhkeun jiwa ragana kanggo negara uarang nyaeta negara indonesia, sareng jasa-jasa guru anu ntos ngabimbing 

Contoh Naskah Pidato Singkat Hari Guru

Diterbitkan pada Saturday, 22 November 2014 Pukul 4.50

Contoh Naskah Pidato Singkat Hari Guru - Guru adalah pahlawan tanpa jasa, pengabdiannya, rasa tulus mengajarnya, kesabarannya, semua itu menjadikan Guru manusia yang memanusiakan manusia dengan segala ilmu 

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Bapa sinareng ibu guru anu dipikacinta, cunduk waktu ninggang mangsa, teu karaos sim kuring saparakanca diatik dididik sagalaning elmu pangaweruh anu teu kinten seueurna jasa bapa miwah ibu guru sadaya. Sim kuring sadar yén 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA. Bapa Kapala Sakola miwah Bapa sareng Ibu Guru, Kitu deui sakumna réréncangan Solawat sinareng kasalametan mugia dilélérkeun ka jungjunan urang sadaya Nabi Muhammad SAW., ku jasa mantenna anu parantos maparin patwa ka urang sadaya dugi ka terang mana anu haq sareng mana anu bathil.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -