contoh biantara sunda tentang jasa guru

Robby Fardian: Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Internet

Diterbitkan pada Wednesday, 2 May 2012 Pukul 16.18

Hadirin sadayana, Sa teu acana simkuring bade ngucapkeun nuhun ka bapa/ ibu guru anu parantos masihan waktos ka simkuring kangge medarkeun hiji biantara anu judulna “Pangaruh Internet Ka Rumaja” Internet tiasa diakses dimana wae, cukup modal hp anu ngabogaan koneksi internet atawa cukup ku ngamodal duit sabaraha rebu perak, ayeuna mah ampir di unggal juru jalan, rek di kota atanapi di desa, ayeuna mah geus loba warung anu ngajual jasa 

Imaginasious: Naskah Pidato Bahasa Sunda : Hari Pahlawan

Diterbitkan pada Monday, 10 December 2012 Pukul 20.46

guru. Sok sanajan ibu-bapa guru henteu mamanggul senjata pikeun bajoang, ibu-bapa guru dipiwanoh salaku pahlawan bangsa. Pahlawan tanpa tanda jasa. Ibu-bapa guru ageung pisan jasa-jasana pikeun ngadidik 

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber. Semoga mencerahkan. Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut. Pidato Dengan Bahasa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng 

Contoh Contoh Biantara

Diterbitkan pada Monday, 16 September 2013 Pukul 20.50

Ku kituna hayu urang sing sadar kanu jadi kabersihan kususna di kota urang sorangan jeung umumna di Jawa Barat. contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Internet. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng rerencangan anu dipikacinta 

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 20 March 2013 Pukul 5.26

Pidato Bahasa sunda tentang jasa guru | Diary Arniwww.diaryarni.com/…/pidato-bahasa-sunda-tentan…Cached – Translate this pageYou +1'd this publicly. UndoSalah satu contoh Pidato bahasa dalam bahasa inggris, 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Bingung membuat pidato dalam bahasa sunda. Berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa.

Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 23 June 2014 Pukul 11.41

Pidato Perpisahan Sekolah, Pidato Perpisahan Bahasa sunda Singkat, contoh Pidato Perpisahan Bahasa sunda Singkat, Pidato Bahasa sunda Pendek, pidato bahasa sunda perpisahan kelas 9. Bapa sinareng ibu guru anu dipikacinta, cunduk waktu ninggang mangsa, taun teu karaos sim kuring saparakanca diatik dididik sagalaning elmu pangaweruh anu teu kinten seueurna jasa bapa miwah ibu guru sadaya. Sim kuring sadar yén salami . taun tos 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

biantara Basa sunda. contoh pidato bahasa sunda perpisahan, pidato bahasa sunda pendek, pidato bahasa sunda tentang pendidikan, pidato bahasa sunda tentang lingkungan, teks pidato bahasa sunda, pidato bahasa sunda kebersihan, naskah pidato Henteu hilaf abdi ngawakilan rerencangan ngahaturkeun rewu nuhun laksaketi kabingahan ka bapa sareng ibu guru anu mana tos ngajarkeun ka abdi sadaya loba hal. . jasa Pembuatan Plakat Grafir Jogja.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X