contoh biantara bahasa sunda tentang ngeunaan hari kartini

Pidato Bahasa Sunda Tentang Ra Kartini

Diterbitkan pada Sunday, 26 May 2013 Pukul 10.12

Sepertos anu urang terang REVOLUSI MERLUKEUN GETIH MINANGKA MANTEN URANG WEDAL,sarta ti sanalah urang diajar ngeunaan sumanget revolusi ala indung kartini,sarta urang oge terang lamun CIPTA CIPTA 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Internet...

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 19.56

contoh Naskah Pidato | biantara Basa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng rerencangan anu dipikacinta, sateuacana hayu urang panjatkeun puji sareng sukur ka gusti Alloh nu maha Esa, 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Pidato Dampak Positif Jeung Negatif Internet (bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Wednesday, 2 April 2014 Pukul 17.54

Dina kasempetan ieu simkuring bade biantara ngeunaan Internet. Internet? mereun henteu aneh dina pandangu arurang sadayana. Internet mangrupa hiji alat/fasilitas anu bisa ngahubungkeun sa dunia. boh ker komunikasi 

Contoh Biantara Maulid Nabi Muhammad Saw Basa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 16.37

contoh biantara Maulid Nabi Muhammad SAW Basa sunda Assalamu Alaikum wr.Wb Euweuh kecap anu pantas pikeun diucapkan kajaba memanjatkan puji syukur kehadirat Alloh SWT anu geus melimpahkan sagala rohmat, taufiq, sarta 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan...

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 1.47

contoh Naskah Pidato bahasa sunda Tema Kebudayaan Kumpualn contoh surat, proposal, usaha, lamaran kerja, surat dokter, pidato contoh Naskah Pidato bahasa sunda Tema Kebudayaan. contoh Naskah Pidato bahasa sunda ngeunaan Kabudayaan sunda Nu Ku Urang Kedah Dimumule. Assalamu'alaikum w. w.. Ibu guru anu ku simkuring dipihormat. buat anda semua saat ini. Baca juga : Pidato hari Sumpah Pemuda Dan contoh Pidato hari Pendidikan Nasional 

Pidato Narkoba (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 27 April 2014 Pukul 19.44

Pidato Narkoba (bahasa sunda). Fadlan Ramadlan Minangka salah sahiji conto ti akibatna antara séjén parobahan laku-lampah, gangguan kaséhatan, turunna produktivitas gawé sacara drastis, kriminalitas sarta lampah kekerasan séjénna anu beuki mahabu sarta beuki ngaronjat. Related Post : Pidato dampak positif jeung negatif Pidato tentang Globalisasi. Pidato tentang Bahaya Merokok. Pidato tentang Bahaya Narkoba. Pidato tentang hari kartini 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X