conto teks pembawa acara basa sunda anu singkat

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber. Semoga mencerahkan. Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut. Pidato Dengan Bahasa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng 

Contoh Menjadi Pembawa Acara Yang Baik :d

Diterbitkan pada Friday, 8 February 2013 Pukul 13.39

Saya selaku pembawa acara akan memandu jalannya prosesi penyerahan hadiah dan menyampaikan susunan-susunan acara pada pagi hari ini. . Contoh Naskah Pidato Terbaru – Biantara basa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng rerencangan anu dipikacinta, sateuacana hayu urang panjatkeun puji sareng sukur ka gusti Alloh nu maha Esa, anu tos masihan rohmat sarta hidahyana ka urang sadayana.

Contoh Naskah Berita Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 31 October 2011 Pukul 12.11

12.11 Diposkan oleh Nanang Supriatna. —ASSALAMUALAIKUM,WR.WB.// PAMIARSA/ WILUJENG PATEPANG SARENG/DINI JUNIVITA /DINA acara WARTA DEPOK//WARTA anu BARIS KAPIDANGKEUN NYA ÈTA/. —.

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. BUBUKA. Assalamua'laikum Wr. Wb. Bapak-bapak, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami llinggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan...

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 1.47

Contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Kebudayaan Kumpualn contoh surat, proposal, usaha, lamaran kerja, surat dokter, pidato Contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Kebudayaan. Aya seni sarimpi, jeung tari topeng minangka bubuka acara. Pareng nincak bulan hajatan teu di Seni gitar suling atawa tarling cirebonan anu kungsi dopikaresep kiwari ukur waasna . lagu-lagu taling ngan ukur kadenge dina kaset . komo sangeus ditinggalkeun ku maestro-maestrona.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Contoh Narasi pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda 2 Para wargi anu sami-sami linggih, langkung tipayun mangga urang muji syukur ka Allah SWT., anu parantos marengkeun urang sadayana tiasa patepung lawung 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring neda widi tina kaweningan galih neda jembar setra manah seja nyanggakeun wilujeng sumping ka hadirin sadaya anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara, sewu nuhun laksaketi kabingahan. Sumangga lalinggih 

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 18.28

Hadirin sadaya anu sami dipihormat. Hapunten sateuacana pribados nuhunkeun widi, salaku pangjajap acara atanapi panganteur carita. Bade maoskeun sababaraha mata acara anu baris di pidangekun dina wengi ieu.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X