What's New?

conto teks pembawa acara basa sunda anu singkat

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 5 November 2014 Pukul 14.20

Download Kumpulan Contoh Naskah Pidato Sambutan dan Mc.

Home Sweet Home C.156: Mc Pertikahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 12.15

Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. BUBUKA. Assalamua'laikum Wr. Wb. Bapak-bapak, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami llinggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Contoh Teks MC Pernikahan dalam Bahasa Sunda. Assalamua'laikum Wr. Wb. Ibu-ibu, Bapa-bapa sareng para wargi sadayana anu sami linggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku urang sadayana, 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 2.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

Saung Kang Muhri: Contoh Mc Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 27 September 2013 Pukul 8.50

Assalamu'alaikum Wr. Wb Pun Sampurasun.. Ba'da Tahiyat Islam anu ngajantenkeun cirining urang kalebetkeun umat islam, langkung tipayun hayu urang sasarengan manjatkeun puja ka Alloh 'ajja wajalla puji Ka Alloh nu 

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 11.28

Hadirin sadaya anu sami dipihormat, supados teu nyangkolong kana waktos mangga urang buka acara anu kahiji nyaeta bibika, kalayan sasarengan maos Basmallah, Bismillahirrohmanirrohim. Masih dina acara anu kahiji 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 8.27

Contoh MC Perpisahan dalam Bahasa Sunda Sateuacana sumangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Agung anu parantos maparin kasehatan sareng kakiatan ka urang sadaya.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 2 Para wargi anu sami-sami linggih, langkung tipayun mangga urang muji syukur ka Allah SWT., anu parantos marengkeun urang sadayana tiasa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -