conto teks pembawa acara basa sunda anu singkat

Contoh Naskah Berita Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 31 October 2011 Pukul 12.11

12.11 Diposkan oleh Nanang Supriatna. —ASSALAMUALAIKUM,WR.WB.// PAMIARSA/ WILUJENG PATEPANG SARENG/DINI JUNIVITA /DINA acara WARTA DEPOK//WARTA anu BARIS KAPIDANGKEUN NYA ÈTA/. —.

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan...

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 1.47

Contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Kebudayaan Kumpualn contoh surat, proposal, usaha, lamaran kerja, surat dokter, pidato Contoh Naskah Pidato Bahasa sunda Tema Kebudayaan. Aya seni sarimpi, jeung tari topeng minangka bubuka acara. Pareng nincak bulan hajatan teu di Seni gitar suling atawa tarling cirebonan anu kungsi dopikaresep kiwari ukur waasna . lagu-lagu taling ngan ukur kadenge dina kaset . komo sangeus ditinggalkeun ku maestro-maestrona.

Obrolan: Teks Pembawa Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 July 2013 Pukul 18.28

Hadirin sadaya anu sami dipihormat, supados teu nyangkolong kana waktos mangga urang buka acara anu kahiji nyaeta bibika, kalayan sasarengan maos Basmallah, Bismillahirrohmanirrohim. Masih dina acara anu kahiji 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring neda widi tina kaweningan galih neda jembar setra manah seja nyanggakeun wilujeng sumping ka hadirin sadaya anu parantos kersa ngaluuhan ieu acara, sewu nuhun laksaketi kabingahan. Sumangga lalinggih 

Pidato Ulang Tahun Anak Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.00

Pidato bahasa sunda atau biantara basa sunda ini disampaikan sebagai sambutan atau pamapag pada acara Ulang Tahun (Tepang Taun) oleh orang tuanya. Assalamualaikum wr wb. Bapa, ibu miwah saderek sadayana anu ku simkuring 

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Contoh naskah ini kami rangkum dari berbagai sumber. Semoga mencerahkan. Berikut naskah pidato bahasa sunda tersebut. Pidato Dengan Bahasa sunda Tema Internet. Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Contoh Narasi pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda 2 Para wargi anu sami-sami linggih, langkung tipayun mangga urang muji syukur ka Allah SWT., anu parantos marengkeun urang sadayana tiasa patepung lawung 

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. BUBUKA. Assalamua'laikum Wr. Wb. Bapak-bapak, Ibu-ibu para wargi sadayana anu sami llinggih, hormateun simkuring. Sakumaha ka uninga ku 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X