conto pidato serah tarima panganten ku basa sunda

Pidato Serah Terima Khotbah Pernikahan Pengantin Bahasa

Diterbitkan pada Wednesday, 22 August 2012 Pukul 20.31

Sambutan pidato serah Terima Khotbah Pernikahan Pengantin Bahasa basa sunda 22 Wednesday Aug 2012 nami Nami panganten Istri anu satadina dibintian ku nami ramana baris robih dituntungan ku nami ayi nu dilafadzkeun ku ayi Nami panganten Pameugeut Katilu akhlaq Laki rabi t h teu b nten pidato DAN SAMBUTAN CONTOH pidato Untuk Sambutan RESEPSI Sebagai Wakil Kedua Mempelai KEPONAKAN In CONTOH pidato DAN SAMBUTAN

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget Abikumala

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

Salajengna sim kuring seja tamada wireh rumaos ngabantun rombongan teh lumayan seueurna bari sanes mung wungkul sepuh atanapi rumaja wae nanging katambih ku murangkalih anu nuju meujeuhna baladeur anu tangtos bakal

Pidato Sambutan Serah Terima Pengantin Bahasa Indonesia

Diterbitkan pada Monday, 14 March 2011 Pukul 8.58

pidato Sambutan serah Terima Pengantin Bahasa Indonesia Beberapa hari yang lalu teman kita kebingungan karena didapuk bhs Jawa atau ditunjuk karena dipercaya harus menjadi wakil dari tuan rumah alias shohibul

Contoh Pidato Serah Terima Panganten Sunda Smp

Diterbitkan pada Thursday, 13 October 2011 Pukul 21.11

Anaking anak bapa teu wasa ngagambarkeun ku basa teu mahi kumaha kedahna males budi ka nu janten sepuhna panganten pameget sareng rombogan anu sami sami jajap anu parantos masihan ajen pinuji ka sim kuring sakulawarga

Teks Pembawa Acara Mc Resepsi Pernikahan Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa sunda BUBUKA Assalamualaikum Wr Wb Bapak bapak Ibu ibu para wargi sadayana anu sami llinggih hormateun simkuring Sakumaha ka uninga ku

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat Blog Bintang

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Bingung membuat pidato dalam bahasa sunda Berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa

Contoh Pidato Sunda Biantara Ny R Nkeun Jeung Narima

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Masih k n h mak basa sunda Masih k n h ngamumul budaya sunda Simkuring panuju pisan kana kasauran sesepuh calon pangant n pameget Leres barudak t h diged keun dina jaman anu tos b da nu disebat

Sambutan Seserahan Basa Sunda Seserahan

Diterbitkan pada Wednesday, 22 January 2014 Pukul 15.00

dit mpas ku kecap Amiiin tina lambey n ng Nami panganten Istri pon kitu kanikmatan sareng kahidmatan bakal sumebar tina kecap Amin n ng Nami panganten Istri dina dua demi dua nu dilafadzkeun ku ayi Nami panganten Pameugeut serah terima pidato Sambutan serah Terima Pengantin Bahasa Indonesia Isi dulu Pulsanya Di klik aja Beberapa hari yang lalu teman kita kebingungan karena didapuk bhs Jawa atau ditunjuk karena dipercaya harus

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X