What's New?

conto pidato serah tarima panganten basa sunda

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 10.43

Contoh Pidato Basa Sunda Seren Sumeren Panganten Pameget dan Panganten Istri.

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.12

Panampian Calon Panganten Pameget Ku Alimudin S.Pd.i. Asalamu'alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 17.30

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda. Para hadirin walhadirot , utamina kulawargi bakal calon panganten istri rohimakumulloh. Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Pidato Sunda | Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé. Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén Biantara Masih kénéh maké basa Sunda. Masih kénéh ngamumulé budaya Sunda. Simkuring panuju pisan kana kasauran sesepuh calon pangantén . buat tugas ujian praktek..thx kirim ke email ku. ------------------. Mangzales :Terima kasih banyak, akhirnya dapet juga. ------------------ 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas IV nu dipikacinta. Langkung ti payun 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Manfaat, Tujuan, Privacy Policy, Disclaimer. Home » Pidato Bahasa Sunda » CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Senin, 12 Januari 2015 Pidato Bahasa Sunda (rengse Sambutan Bapa Kiayi Haji Enen / Pihak Calon Panganten Pameget, pok deui panata acara nyarita). Eces tus bentes, kalayan pertela rehna maksad kadongkapan ieu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -