What's New?

conto pidato serah tarima panganten basa sunda

Conto Pidato Serah Tarima Panganten « Yayasan Karsa...

Diterbitkan pada Tuesday, 10 April 2012 Pukul 13.45

Conto Pidato Serah tarima Panganten. Posted by ayi (Nami Panganten Pameugeut) sareng néng (Nami Panganten Istri) didahupkeun di balé Dengan kaitkata: Conto Khutbah Nikah basa Sunda, Panganten. You can 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 10.43

Contoh Pidato Basa Sunda Seren Sumeren Panganten Pameget dan Panganten Istri.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Masih kénéh maké basa Sunda. Masih kénéh ngamumulé budaya Sunda. Simkuring panuju pisan kana kasauran sesepuh calon pangantén pameget. Leres barudak téh digedékeun dina jaman anu tos béda, nu disebat 

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.12

Panampian Calon Panganten Pameget Ku Alimudin S.Pd.i. Asalamu'alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamdulillah, lahaula wala quwwata illa billaah, Sabada simkuring ngahaturkeun salam ka sugri nu hadir, rohmat sareng 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 17.30

Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun sateacan sumanggem, hapunten tina sugrining ka kalepatan, boh bilih teamah para tatamu rombongan anu sarumping kaieu tempat, saur paripaos tea mah 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalam… Read More.

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Manfaat, Tujuan, Privacy Policy, Disclaimer. Home » Pidato Bahasa Sunda » CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Senin, 12 Januari 2015 Pidato Bahasa Sunda (rengse Sambutan Bapa Kiayi Haji Enen / Pihak Calon Panganten Pameget, pok deui panata acara nyarita). Eces tus bentes, kalayan pertela rehna maksad kadongkapan ieu 

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.02

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon Panganten Pameget Panampian Calon Panganten Pameget Ku Alimudin S.Pd.i Asalamu'alaikum Wr. Wb. Bismillah, alhamd… Read More Contoh Pidato Sunda CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assalam… Read More CONTOH SAMBUTAN 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -