conto pemandu acara dina paturay tineng

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Biantara paturay Tineung Assalamualaikum Wr Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Osis

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

kaduana kanggo akang sareng teteh sim kuring mung tiasa ngajurung ku dua mugi mugi akang sareng teteh sadaya siang tiasa neraskeun sakola ka paguron anu langkung luhur sing langkung suhud sareng junun dina

Teks Pembawa Acara Mc Resepsi Pernikahan Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Berikut adalah contoh teks pembawa acara resepsi pernikahan dalam bahasa Sunda BUBUKA Peryoga manusa pangesi dunya anu parantos dipaparinan manah rasa lisan dina saliring dumadi Teu cekap ku surti sareng tekad wungkul

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 7.24

Kalayan widi Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara paturay Tineung ieu Teu kakantun solawat sinareng salam urang sanggakeun ka panutan alam Kanjeng Nabi ahir jaman Muhammad

Naskah Prosesi Perpisahan Paturay Tineung Smpn 2

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I PROSESI SENI UPACAR paturay TINEUNG SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010 2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea bewara kanu araya Kanca baraya nu pada lengah URANG KUDU PISAH ANGGANG paturay dina WIDANG PANGATIKAN WINAYA ATIKAN DASAR MUGA KABIRUYUNGAN PAMUGA YA ANU SAMI HADIR HAPUNTEN DI GINGSIR LINGGIH HEULA SAKEDAP URANG SAMI SAMI SAKSENI acara paturay TINEUNG

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda paturay TINEUNG Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina rosulillah syaidina Urang sadaya anu hadir didieu ngajadi saksi pikeun lumangsungna acara paturay tineung kelas ix anu di luluguan ku kulawarga besar smp tarogong kaler nya jisim kuring pisan dina danget ieukapapancenan ku sekeseler

Contoh Pidato Sunda Paturay Tienung Kelas 6 Sd

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung tanbi lengoh kalempohan tamba mulang ngalongkewang sasieureun sabeunyeureun sarebuk samerang nyamu belah pecah lalab rumbah balabuhna dasar katineung gupay kelar enteupna geugeut kameumeut anu disungging dina permadani asih nu diipuk na jajantung mangkak dina taman katresna kiwari hidep parantos bade paturay hidep bakal pisah bakal pajah

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay Tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X