conto pemandu acara dina paturay tineng

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2.

Ali_art Studio: Wisuda & Pelepasan Siswa-siswi Smpi Al-munir

Diterbitkan pada Tuesday, 19 June 2012 Pukul 17.18

paturay Tineung” merupakan acara paling akhir dari serangkaian acara-acara bagi siswa-siswi kelas IX,acara tersebut menjadi puncak perjuangan mereka di SMPI Al-Munir.”Saya sangat senang karena tugas saya selaku 

Hanifah Alshofa Nurul Aini: Contoh Mc Perpisahan Dalam...

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “paturay Tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

Ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. paturay TINEUNG Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina rosulillah syaidina Urang sadaya anu hadir didieu , ngajadi saksi pikeun lumangsungna acara paturay tineung kelas ix anu di luluguan ku kulawarga besar smp tarogong kaler .nya jisim kuring pisan dina danget ieukapapancenan ku sekeseler 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara paturay Tineung ieu. Teu kakantun solawat sinareng salam urang sanggakeun ka panutan alam Kanjeng Nabi ahir jaman Muhammad saw., miwah 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung ) Smpn 2...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 17.07

I. PROSESI SENI UPACAR paturay TINEUNG SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Narasi Embara kabalarea , bewara kanu araya. Kanca baraya nu pada lengah Simkuring saparakanca ti sanggar seni Ngarumat SMPN 2 Sukamatri sseja Milu jabung tumalapung Icik kibung dina widang seni daerahna ANU SAMI HADIR, HAPUNTEN, DI GINGSIR LINGGIH HEULA SAKEDAP URANG SAMI - SAMI SAKSENI acara paturay TINEUNG

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 22.46

Teu lepat sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pembawa acara nu parantos masihan waktos pikeun sim kuring macakeun ieu biantara. Hadirin nu dimuliakeun ku Allah,dina waktos ayeuna sim kuring salaku wawakil ti kelas IX 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X