What's New?

conto pemandu acara dina paturay tineng

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Alhamdulillah dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan lahir sareng batin, oge kakiatan kanggo tiasa kempel ngariung di dieu patempatan, dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung sareng pangjurung du'a 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Teu kakantun solawat sinareng salam urang sanggakeun ka panutan alam Kanjeng Nabi ahir jaman Muhammad 

Naskah Prosesi Perpisahan ( Paturay Tineung ) Smpn 2...

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 10.07

I. PROSESI SENI UPACAR PATURAY TINEUNG SMPN 2 SUKAMANTRI TAUN PANGAJARAN 2010/2011 DIKAWITAN Wirehing dina DINTEN IEU pisan sabtu25 juni 2011 URANG SAMI - SAMI SAKSENI ACARA PATURAY TINEUNG

Osis Smp Negeri 1 Bojong Pandeglang: Elmu

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2014 Pukul 18.44

Sagala Nuaya dina pidato ieu mung saukur conto, mangga diedit deui sasuai sareng kaperyogian urang. Assalamu'alaikum Wr Wb Hadirin anu ku simkuring . Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2. Emut ka sakola, emut ka rerencangan saparakanca, emut ka bapa 

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.46

Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Teu lepat sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pembawa acara nu parantos masihan waktos pikeun sim kuring macakeun ieu biantara. Hadirin nu dimuliakeun ku Allah,dina waktos ayeuna sim kuring salaku wawakil ti kelas IX bade nyuhunkeun rewu nuhun ka bapa ibu guru sadaya nu tos ngabimbing urang, ngatik urang,negor urang manawi urang salah nepikeun urang sadaya tiasa namatkeun sakola di smp.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Hapunten anu kasuhun, saupami dina ieu biantara aya pisanggem anu kirang merenah, 

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 5.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY TINEUNG Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina rosulillah syaidina Urang sadaya anu hadir didieu , ngajadi saksi pikeun lumangsungna acara paturay tineung kelas ix anu di luluguan ku kulawarga besar smp tarogong kaler .nya jisim kuring pisan dina danget ieukapapancenan ku sekeseler 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -