Komodo Tour Leisure in Komodo and flores island is a local tour operator base in Labuan Bajo Flores – Indonesia. Our main goal is to arrange the Great trip Komodo and Flores Island. we have friendly staff and the helpful Guide that would handle you during the trip with us. Our business has been running the last 10 years, and our primary focus to

What's New?

conto pemandu acara dina paturay tineng

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 7 November 2017 Pukul 3.25

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Monday, 6 November 2017 Pukul 15.29

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay Tineung, Acara Rutin Mingguan SMAN 1 Garut Kita Harus Mandiri;Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Rupina ieu acara teh .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 8 November 2017 Pukul 22.22

Dies Natalis SMAN 1 Kesamben Tuntutan Globalisasi; Sambutan Camat Pada Rapat Desa Melalui Gotong-royong Segala Kesulitan Bisa Teratasi; Acara Rutin Mingguan SMAN 1 .

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 0.57

Upacara adat sunda Paturay Tineung tos janten tradisi taunan di satiap sakola dina acara budaya sunda Paturay Conto Upacara Adat Sunda Paturay .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Friday, 10 November 2017 Pukul 6.27

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay abdi ngopy conto pidato Dina ieu kasempetan ogé sim kuring seja nyuhunkeun dihapunten ka sadaya nu hadir boh blih dina panampianana kirang runtuyan acara paturay tineung ieu dianatwisna.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 20.54

Alhamdulillah dina danget ieu urang sadaya dipaparin dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung sareng pangjurung du’a kanggo akang sareng teteh .

Aep Suryaaman: Biantara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Friday, 3 November 2017 Pukul 1.35

Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Friday, 3 November 2017 Pukul 5.10

Contoh Pidato Sunda | Paturay tienung kelas 6 SD Assalamualaikum wr. wb Langkung tipayun sim kuring asmana Bapak, Ibu guru sekolah seja ngahaturkeun rebu nuhun laksa .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -