What's New?

conto pemandu acara dina paturay tineng

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

18 Jun 2013 Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Teu kakantun solawat sinareng .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -