What's New?

conto dongeng sunda fabel jeung caritana

Buku Guru Kls 10

Diterbitkan pada Tuesday, 26 April 2016 Pukul 20.31

Buku guru kls 10 1. Rosidi, Ajip. 1966. Kesusastraan Sunda Déwasa Ini. Jatiwangi: Tjupumanik. -----, 1969. Djalan ke Surga. Djakarta: Gunung Agung .

Carita Pondok

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 8.54

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story .

Dongéng

Diterbitkan pada Thursday, 28 April 2016 Pukul 4.51

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -