What's New?

conto dongeng sunda fabel jeung caritana

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 13.26

Sajarah Asal-usul. Carita pondok asalna tina anekdot, hiji kaayaan anu digambarkan singget anu kalawan gancang anjog kana tujuanana, paralel jeung talari carita lisan .

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.22

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -