What's New?

conto dongeng sunda fabel jeung caritana

Carita Pondok

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 3.22

Carita pondok atawa mindeng disingget minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carpon téh mangrupa tarjamahan tina Basa Inggris nyaéta short story

Dongéng

Diterbitkan pada Monday, 1 February 2016 Pukul 11.49

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -