What's New?

conto dongeng sunda fabel jeung caritana

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 18.47

Dongéng mangrupa salah sahiji golongan carita dina wangun prosa (lancaran). Nilik wandana jeung eusina dongéng téh kaasup rékaan baheula. Ilaharna dongéng téh .

Carita Pondok Wikipédia

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 19.49

Sajarah Asal-usul. Carita pondok asalna tina anekdot, hiji kaayaan anu digambarkan singget anu kalawan gancang anjog kana tujuanana, paralel jeung talari carita lisan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -