conto biantara basa sunda paturay tineung

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda paturay tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina rosulillah syaidina 1 bubuka 2 galindengna ayat ayat suci al quran 3 biantara sareng pangdeudeul ti biantara ketua osis wawakil kelas ix pupuhu komiteu sakola kepala sakola 4 Unjukan paturay tineung masrahkeun siswa siswi kelas ix

Elfxpobear Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Teks

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya Assalamualaikum Wr Wb Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru

Contoh Biantara Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2009 Pukul 2.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung wireh sim kuring

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday April 20 2012 Cijolang Mania Pidato basa sunda URANG sunda biantara Pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas biantara Pidato paturay tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng

Pidato Ulang Tahun Anak Bahasa Sunda Teks Naskah

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.00

Pidato bahasa sunda atau biantara basa sunda ini disampaikan sebagai sambutan atau pamapag pada acara Ulang Tahun Tepang Taun oleh orang tuanya Assalamualaikum wr wb Bapa ibu miwah saderek sadayana anu ku simkuring

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Thursday, 31 January 2013 Pukul 21.49

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung wireh

Download Pidato Bahasa Sunda Biantara Tepung Taun

Diterbitkan pada Thursday, 13 February 2014 Pukul 0.55

Pidato bahasa sunda atau biantara basa sunda ini adalah contoh pidato berbahasa sunda yang disampaikan sebagai sambutan atau pamapag pada acara Ulang Tahun Tepang Taun oleh orang tuanya silahkan download Contoh pidato pendidikan moral pada hardiknas Pidato Perpisahan Bahasa sunda biantara basa sunda Contoh Pidato bertema Perpisahan yang dismpaikan pada acara paturay tineung perpisahan dan Kenaikan Kelas untuk SD S Surat Lamaran

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X