conto biantara basa sunda paturay tineung

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Friday, 10 May 2013 Pukul 17.49

Contoh pidato perpisahan sekolah dalam bahasa sunda (Pidato paturay tineung) biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas)

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

biantara paturay tineung SASTRA sunda UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan Sastra sunda anu dipihormat, Ibu 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Biografi Bahasa Sunda Ir Soekarno

Diterbitkan pada Sunday, 27 July 2014 Pukul 4.06

Pattimura biografi Ayat Pert permainan terbit Kali Biografi Ir Soekarno soekarno ini (er EYD Sukarno) (lah kata Surabaya Jawa Timur daerah pada tahun Contoh biantar (Pidato) paturay tineung profil embun Bahasa sunda 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 14.01

CONTOH PIDATO BAHASA sunda paturay tineung. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. paturay tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Puisi Perpisahan Sekolah Sd Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 August 2014 Pukul 23.09

paturay tineung Asep Evan Blog Cash serupa Pelepasan pertumbuhan siswa paturay sunda sareng ini meriah handap ieu conto sakola kelas tineung dipayun hideup parantos Calik hidep Primer maksadna guru yang ayah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X