What's New?

conto biantara basa sunda paturay tineung

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Contoh Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 9 March 2014 Pukul 10.43

Contoh Pidato Sunda | Paturay Tineung Ti Wawakil Guru. Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Paturai Tineung Assalamu'alaikum wr wb. Alhamdulillahirobbil'alamin. Washolatu wassalamu 'ala asrofil anbiyai wal mursalin, 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Biantara Basa Sunda Paturay Tineung Wawakil Kelas Xi

Diterbitkan pada Saturday, 16 May 2015 Pukul 3.45

Biantara Basa Sunda Paturay tineung wawakil kelas XI Hatur nuhun parantos tiasa ngabuktoskeun maparin conto sinareng pieunteungeun ka sim kuring saparakan salami urang sasarengan. Akang sareng teteh, sim kuring mung tiasa 

Ngaguar Budaya Jeung Basa Sunda: Conto Biantara...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 11.01

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara Paturay 

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 6.45

Conto Biantara Basa Sunda. BIANTARA PATURAY TINEUNG SASTRA SUNDA UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan 

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2009 Pukul 19.52

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -