conto biantara basa sunda paturay tineung

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » Pidato basa sunda , URANG sunda » biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). biantara/Pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Agung Gumelar: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 22 July 2014 Pukul 13.45

conto biantara basa sunda. biantara paturay tineung SASTRA sunda UNPAD. Assalamualaikum Wr. Wb. Sampuarasun. Wilujeng Enjing Sadayana. Bapa Rektor Unpad anu dipihormat, Bapa Pupuhu Jurusan 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh Pidato Bahasa sunda|Contoh Pidato Bahasa Indonesia| Contoh Pidato Bahasa Inggris | Contoh Pidato Upacara Setahun Penuh · Bagaimana Hanya Modal 60 Ribu Bisa Meraih 5 Milyar Dalam 4 Bulan Contoh Pidato sunda | paturay tineung Ti Wawakil Osis. biantara Paturai tineung ti Wawakil OSIS (Adik Tingkat) Bapa Pupuhu sakola SMP Pasundan Banjar anu kusim kuring . Ajak Seorang Teman Jadi Pengikut Dapatkan Contoh Pidato Terbaru 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga 

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

8. Pidato Bahasa sunda | Manfaat Iman Kana Qodo sareng Qodar Pidato Bahasa sunda | Pidato nyambut dina mieling hari Kesaktian Pancasila 12. Contoh Pidato sunda | biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa 23.

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X