What's New?

collagen plus vitamin indonesia

Nessa : Awas! Aku Dah Buang Set Collagen Plus...

Diterbitkan pada Friday, 14 February 2014 Pukul 4.57

Aku pernah baca article. Ada article tu cakap once kita stop pakai skincare tu, nanti kulit jadi rosak. Mungkin sebab tu kot. YAAAA. KULIT AKU DAH ROSAK! Orang kata product COLLAGEN PLUS VITAMIN E tu ad MERCURY!

Theraskin Collagen Plus Vitamin « Theraskin...

Diterbitkan pada Friday, 2 May 2014 Pukul 4.12

ORDER SMS / WHATSAPP 081287200872 / 085692646672 PIN 2B02CD65 (CS01) PIN 528CB149 (CS02) PIN 5528A20C (CS03) --- KHUSUS THERASKIN PIN 2A9F0ACE (CS04) www.facebook.com/pandoraonlineshop 

Bahaya Produk Collagen Plus Vitamin E Yang Anda Perlu...

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 6.45

Bismillahiramanirahim.mula-mula sekali aku nak mintak maaf kepada perniaga produk Collagen Plus Vitamin E, entry aku ni bukan nak tutup periuk nasi orang cuma nak berkongsi apa aku dan family aku lalui selepas memakai produk ini dulu. Tolong baca sampai Produk ni sebenarnya pun dah diharamkan kat Indonesia, sebab merkurinya yang tinggi..bukan tu je, produk Tabita pun dah lama tak dijual kat sana..tapi yang sedihnya di Malaysia masih ada orang yang menjualnya.

Shawluver: Collagen Plus Vitamin E Bahaya??

Diterbitkan pada Saturday, 14 December 2013 Pukul 3.41

TERGODA dengan iklan kat fb n tgk ramai pakai cantik jer so last week sya pun gatal beli..tp sebelum beli sya dah GOOGLE dulu n tgk review..ramai bagi feedback yang bagus,,so sya pon beli la..yang sya beli tu cnfirm ori.

Cream Collagen Plus Vitamin E

Diterbitkan pada Tuesday, 17 March 2015 Pukul 2.25

Cream collagen plus vitamin e murah asli original indonesia Jakarta, Makassar, Jual Cream collagen plus vitamin e harga Cream collagen plus vitamin e grosir termurah Banjarmasin, Pontianak, Surabaya, Cream collagen 

Bagaimana Untuk Mengetahui Set Collagen Plus Vitamin E...

Diterbitkan pada Thursday, 5 December 2013 Pukul 18.33

Jawapannya sangat mudah, kerana kos Set Collagen Plus Vitamin E yang tiruan sangat rendah berbanding dengan yang original. Jadi peniaga-peniaga akan untung banyak dengan menjual produk Set Collagen Plus Vitamin E yang tiruan dengan produk tiruan yang di jual dalam pasaran sekarang. Ianya boleh memudaratkan kesihatan anda. Produk yang di jual oleh kami pasti yang Original kerana kami mendapat pembekal terus dari Indonesia dimana produk ini dikilangkan.

Set Collagen Plus Vitamin E Original Dan Tiruan

Diterbitkan pada Monday, 7 October 2013 Pukul 23.14

Oleh kerana keberkesanan produk collagen vitamin e dan menjadikan kulit lebih cerah berseri..serta terbukti dengan ke berkesanannya juga menghilangkan jerawat, jeragat dan bintik hitam..telah menjadikan produk collagen vitamin e nie popular dan terlalu banyak permintaan terhadap produk collagen Produk yang di jual oleh kami pasti yang Original kerana kami mendapat pembekal terus dari Indonesia dimana produk ini dikilangkan..dengan harga yang terendah di pasaran.

Collagen Plus Vitamin E Set

Diterbitkan pada Friday, 4 July 2014 Pukul 15.01

Set Collagen Plus Vitamin E Set Original Murah Asli. Testimoni Collagen Vit E set. Harga: RM23 (FREE POSLAJU). *TAMBAH RM4 SABAH SARAWAK. PROMO!! PROMO!! LIMITED TIME!! Boleh mix mana2 cukup 5 item, harga rm100 sahaja! PRODUK : INDONESIA. Kegunaan Krim: - Mencerahkan Kulit. - Menjadikan Kulit Lebih Lembut. - Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam. - Memudarkan Kesan Parut Jerawat. - Melembabkan Kulit. - Menghalang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -