What's New?

cerpen anak bahasa jawa

Cerita Rakyat Bahasa Jawa Cindelaras

Diterbitkan pada Sunday, 3 August 2014 Pukul 18.26

Sakwise pirang-pirang wulan ana ing alas, laira anak sang permaisuri. Bayi kuwi diwenehine jeneng Cindelaras. Cindelaras tuwuh dadi sawong anak sing cerdas lan bagus. Kawit cilik dheweke wis kancan karo kewan penghuni alas.

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2015 Pukul 0.26

Semoga bermanfaat dan jangan lupa untuk menyimak selalu cerita jawa berikutnya. Sugeng injing. Artikel iki kalebu: contoh cerita bahasa jawa, cerita rakyat bahasa jawa, kumpulan cerito, cerkak, cerita fiksi, legenda, dongeng, cerita anak.

Cerita Lucu Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 14 September 2014 Pukul 7.33

Cerita inggris indonesia, Cerita bahasa inggris, indonesia; cerpen, cerita rakyat, drama, cerita anak, narrative, legenda, cerita lucu dan banyak lagi cerita.

Cerita Cekak Bahasa Jawa Anak Gembala Yang Bijaksana

Diterbitkan pada Friday, 24 April 2015 Pukul 0.22

Cerita Cekak Bahasa Jawa Anak Gembala yang Bijaksana. Nalika piyambakipun tiba, ratu wicanten dhatengipun: "menawi sampeyan saged nyukakaken wangsulan saking telu pitakenan ingkang badhe kula sukakna 

Dongeng Timun Mas Dalam Bahasa Jawa Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 22.33

Kumpulan cerita bahasa jawa. Judul dongeng di atas sangat populer dikalangan rakyat nusantara. Kisah dalam cerita cekak tersebut juga sangat berwarna. Bagaimana dongeng Timun Mas dalam bahasa jawa dapat kita simak bersama di bawah ini. Ing sawijining dhusun gesang satiyang Saksampune mbok Sarni criyos menawi piyambakipun mboten gadhah anak uga kepengen banget gadhah anak, mila Buta ui nyukani wiji timun. Buta punika ngomong, “Hey wong wadon tua, 

Contoh Cerita Pendek Bahasa Jawa Ular Berbisa Dan...

Diterbitkan pada Friday, 24 April 2015 Pukul 0.26

Cerita Cekak Bahasa Jawa Anak Gembala yang Bijaksana Riyen kala, enten satiyang ingen alit ingkang tepang ngantos tebih dipunpundi-pundi amargi sanguh nyukani wangsula Cerita Anak Bahasa Jawa Angsa dan 

Cerita Lucu Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 3 February 2014 Pukul 23.18

Cerita Lucu Bahasa Jawa Itulah judul dari kisah humor pendek dan singkat bikin ngakak terbaru yang akan coba admin arsipkan, untuk hiburan. Darno : karepe, manten iku podo abote, ora ono bedane anak'e karo mantune, ngono.

Cerita Anak Bahasa Jawa Angsa Dan Telur Emas

Diterbitkan pada Friday, 24 April 2015 Pukul 0.16

Cerita Anak Bahasa Jawa Angsa dan Telur Emas. Petani kesebat mendhet uga mbekta tigan-tigan jene kesebat datheng peken uga sadenipun dadosipun lebet wanci ingkang singkat petani kesebat awiti dados sugih.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -